הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע חלבון וגלוקוז

• פותח/ת השרשור ELSR
  • פורסם בתאריך

ELSR

משתמש קבוע
1,808
274
נק' מוניטין:
1,213
1,808
274
קאנטרי חולון
קראתי באחד המאמרים בקילוגרם שכ-58% מהחלבון הופך לגלוקוז, אני כרגע בדל פחמימה,
אז זה אומר לדוגמא שאם אני צורך אבקת חלבון אני גורם לזינוק חד בגלוקוז בדם?

האם יש צורך למנוע את זה עם הארוחות במשך היום? ואם כן, אז איך?

את האחוז אני לא זוכר אז אזרום איתך, 58% יכול להפוך לגלוקוז, זה לא בהכרח, זה תלוי בגוף וברמת הייעילות ייצור אנרגיה משומנים שלו.
לדעתי @^pala טען בעבר (מגובה באחד המחקרים שפורסמו באתר) שמעל ל30 גרם חלבון בארוחה יכול לעכב\לעצור ליפוליזה (יצירת אנרגיה משומנים) ועד כמה שהבנתי הוא מקפיד על כך בארוחות שלו.
חכה לתגובה שלו.

עד כמה שאני יודע אין לזה חשיבות משמעותית ואין צורך להתעסק במה יהפוך ומה לא יהפוך

יש סוגים של חומצות אמינו שיכולות לעורר תגובה אינסולינית, ולפי מה שהבנתי, אבקת חלבון יכולה לעורר תגובה אינסולינית, לכן ההמלצה היא לצרוך את זה עם שמן ( שמן קוקוס, mct) ואו לא לצרוך הרבה ממנו בבת אחת
בביצים יש את הלאוצין שמעורר תגובה אינסולינית, ואכילה מרובה של ביצים בבת אחת היא גם בעייתית
גם אכילה מוגזמת של בשר( או כל חלבון אחר) תעורר תגובה אינסולינית, לכן אם רוצים למקסם את הקיטוזיס צריך לשמור על צריכת החלבון

• פותח/ת השרשור
אבקת חלבון יכולה לעורר תגובה אינסולינית, לכן ההמלצה היא לצרוך את זה עם שמן ( שמן קוקוס, mct) ואו לא לצרוך הרבה ממנו בבת אחת
הבנתי אותך, ומה לגבי אבקת חלבון שהיא אחרי אימון עצים + אירובי? זה פחות יפגע בקטוזיס?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית