עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא בהכרח אין קשר ישיר של שימוש בטסט להיתקרחות הגברית ממה שהבנתי . השימוש בחומרים אחרים גורמים לזה . וסייקל אחד-שתיים לא ניראה לי יכול להזיק אם הגעת לפוטנציאל הגנטי שלך ואתה רוצה לעבור לשלב הבא . אמרת כסף לא בעיה ככ אז חומרים רפואים זה בהישג ידך
זה הכוולסטרול שמצוי באבקת חלבון שהוא לא טבעי אלה מתועש.לא זוכר לפרטי פרטים, @Moshe יוכל להרחיב על זה,
אבל בדיון שהיה פה פעם אני זוכר שדובר על כך שיש איזה שומן מחומצן באבקת חלבון שהוא לא בריא
בכמויות גדולות ולכן כדאי לא להשתמש ביותר מדי.
זה כבר טעות שלך דיבול לא לוקחים לבד לוקחים אך ורק עם טסט חיצוניתאמת שהזמנתי דיבולים איזה 300 כדור הבנתי צריך לקחת איזה 20 ביום אני לא הולך להשתמש בהם כרגע אבל טוב שיהיו בצד אני בינתיים יאגור מידע עליהם.. אני חושב על סייקל אבל לא כרגע שנה הבאה אחריי שאני יעשה חיטוב
זה כבר טעות שלך דיבול לא לוקחים לבד לוקחים אך ורק עם טסט חיצוני
הם הצילחו לשמור על התוצאות היפות האלה לאורך זמן ? עכשיו הם כמו בלונים מלאים בנים אחי שהם יסימו סייקל הכל יחזור לקדמותו ואם לבן אדם אין מזל זה יכול להיתלוות בתופעות לוואי אסטרוגניות לא נעימות ורצויות כגון גינו.יש אצלי כמה במכון שלקחו את זה ככה לבד ויש תוצאות יפות מאוד
הם הצילחו לשמור על התוצאות היפות האלה לאורך זמן ? עכשיו הם כמו בלונים מלאים בנים אחי שהם יסימו סייקל הכל יחזור לקדמותו ואם לבן אדם אין מזל זה יכול להיתלוות בתופעות לוואי אסטרוגניות לא נעימות ורצויות כגון גינו.
אם יש פחד מזריקות אין מה להתחיל להתחיל חומרים אלה אם כן אתה מפוצץ בכסף ויכול להרשות לעצמך סייקלים של אנאבר שהוא סטרואיד דיי בטוח כמאט ללא תופעות לוואי הבנתי ששחקנים שמכינים את עצמם לסרט משתמשים בו ועוד כל מיני ביץ בויז עשרים
ע"ע קאי גרין ( אלא אם זה תוספות)יעלה אותי בבאנץ ויעשה אותי קירח עם חצקונים ?
צריך לעשות איתו PCT כמו כל סטרואיד אחר מכיוון שתיהיה ירידה ביצור הטסט הטיבעי .הזמנתי אנאבר <נערך, אין לציין מחירים של חומרים אסורים בפורום!>... הבנתי שלא חייב איתו PCT זה נכון ? ציטוט של MISHEL מנהל האתר :
כן, זה סטרואיד חלש עם יחס אנאבולי גבוהה ואנדורגניות נמוכה, עם זאת, הוא עדיים משבית את הציר, במינון נמוך לא משבית לחלוטין אך מינונים נמוכים לא יעילים וכבר עדיף לחסוך את הכסף.
עדיין תידרש לבצע pct לאחר השימוש, תהיה ירידה ביצור הטסטס הטבעי.
לא מומלץ לבצע סייקל של אנאבר לבד, זה אפשרי, אבל קח בחשבון שאתה מסתכן באיבוד חשק מיני.
לסייקלים ייבשים ללא חומר בסיס, מוסיפים בדרך כלל פרווירון, פרווירון הוא אנדורגן טהור שמשתק את הציר אך ישמור לך על החשק המיני. כמו שאתה מבין, כך או כך אתה תפגע בייצור הטסט הטבעי, ולכן, אם כבר אתה הולך לבצע סייקל תעשה אותו עם חומר בסיס ותמקסם את התוצאות.
במידה ובכל זאת החלטת:
מינון מומלץ ליום 60 מג - 100 מ״ג
זמן מחצית חיים 8-12 שעות
את המנות יש לחלק במהלך היום
עד 6-8 שבועות שימוש
יכולה להיות תועלת לא רעה לפי מה שהבנתי במינונים גבוהים פשוט היחס תועלת-מחיר לא מישתלםהוקצור אין תועלת בסייקל כזה חייב מחטים אתה אומר