הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון כמה % חלבון מהווה לכם האבקת חלבון

Chicago

משתמש משקיע
2,614
147
נק' מוניטין:
1,611
2,614
147
כמה חלבון אתם צורכים ביום וכמה מתוך זה בא מאבקת חלבון ?

לא בהכרח אין קשר ישיר של שימוש בטסט להיתקרחות הגברית ממה שהבנתי . השימוש בחומרים אחרים גורמים לזה . וסייקל אחד-שתיים לא ניראה לי יכול להזיק אם הגעת לפוטנציאל הגנטי שלך ואתה רוצה לעבור לשלב הבא . אמרת כסף לא בעיה ככ אז חומרים רפואים זה בהישג ידך .

לא זוכר לפרטי פרטים, @Moshe יוכל להרחיב על זה,
אבל בדיון שהיה פה פעם אני זוכר שדובר על כך שיש איזה שומן מחומצן באבקת חלבון שהוא לא בריא
בכמויות גדולות ולכן כדאי לא להשתמש ביותר מדי.

• פותח/ת השרשור
לא בהכרח אין קשר ישיר של שימוש בטסט להיתקרחות הגברית ממה שהבנתי . השימוש בחומרים אחרים גורמים לזה . וסייקל אחד-שתיים לא ניראה לי יכול להזיק אם הגעת לפוטנציאל הגנטי שלך ואתה רוצה לעבור לשלב הבא . אמרת כסף לא בעיה ככ אז חומרים רפואים זה בהישג ידך

תאמת שהזמנתי דיבולים איזה 300 כדור הבנתי צריך לקחת איזה 20 ביום אני לא הולך להשתמש בהם כרגע אבל טוב שיהיו בצד אני בינתיים יאגור מידע עליהם.. אני חושב על סייקל אבל לא כרגע שנה הבאה אחריי שאני יעשה חיטוב

לא זוכר לפרטי פרטים, @Moshe יוכל להרחיב על זה,
אבל בדיון שהיה פה פעם אני זוכר שדובר על כך שיש איזה שומן מחומצן באבקת חלבון שהוא לא בריא
בכמויות גדולות ולכן כדאי לא להשתמש ביותר מדי.
זה הכוולסטרול שמצוי באבקת חלבון שהוא לא טבעי אלה מתועש.
עד 3 סקופים ביום אין עם זה בעיה .

תאמת שהזמנתי דיבולים איזה 300 כדור הבנתי צריך לקחת איזה 20 ביום אני לא הולך להשתמש בהם כרגע אבל טוב שיהיו בצד אני בינתיים יאגור מידע עליהם.. אני חושב על סייקל אבל לא כרגע שנה הבאה אחריי שאני יעשה חיטוב
זה כבר טעות שלך דיבול לא לוקחים לבד לוקחים אך ורק עם טסט חיצוני

יש אצלי כמה במכון שלקחו את זה ככה לבד ויש תוצאות יפות מאוד
הם הצילחו לשמור על התוצאות היפות האלה לאורך זמן ? עכשיו הם כמו בלונים מלאים בנים אחי שהם יסימו סייקל הכל יחזור לקדמותו ואם לבן אדם אין מזל זה יכול להיתלוות בתופעות לוואי אסטרוגניות לא נעימות ורצויות כגון גינו.
אם יש פחד מזריקות אין מה להתחיל להתחיל חומרים אלה אם כן אתה מפוצץ בכסף ויכול להרשות לעצמך סייקלים של אנאבר שהוא סטרואיד דיי בטוח כמאט ללא תופעות לוואי הבנתי ששחקנים שמכינים את עצמם לסרט משתמשים בו ועוד כל מיני ביץ בויז עשרים

• פותח/ת השרשור
הם הצילחו לשמור על התוצאות היפות האלה לאורך זמן ? עכשיו הם כמו בלונים מלאים בנים אחי שהם יסימו סייקל הכל יחזור לקדמותו ואם לבן אדם אין מזל זה יכול להיתלוות בתופעות לוואי אסטרוגניות לא נעימות ורצויות כגון גינו.
אם יש פחד מזריקות אין מה להתחיל להתחיל חומרים אלה אם כן אתה מפוצץ בכסף ויכול להרשות לעצמך סייקלים של אנאבר שהוא סטרואיד דיי בטוח כמאט ללא תופעות לוואי הבנתי ששחקנים שמכינים את עצמם לסרט משתמשים בו ועוד כל מיני ביץ בויז עשרים

הזמנתי אנאבר <נערך, אין לציין מחירים של חומרים אסורים בפורום!>... הבנתי שלא חייב איתו PCT זה נכון ? ציטוט של MISHEL מנהל האתר :

כן, זה סטרואיד חלש עם יחס אנאבולי גבוהה ואנדורגניות נמוכה, עם זאת, הוא עדיים משבית את הציר, במינון נמוך לא משבית לחלוטין אך מינונים נמוכים לא יעילים וכבר עדיף לחסוך את הכסף.
עדיין תידרש לבצע pct לאחר השימוש, תהיה ירידה ביצור הטסטס הטבעי.
לא מומלץ לבצע סייקל של אנאבר לבד, זה אפשרי, אבל קח בחשבון שאתה מסתכן באיבוד חשק מיני.
לסייקלים ייבשים ללא חומר בסיס, מוסיפים בדרך כלל פרווירון, פרווירון הוא אנדורגן טהור שמשתק את הציר אך ישמור לך על החשק המיני. כמו שאתה מבין, כך או כך אתה תפגע בייצור הטסט הטבעי, ולכן, אם כבר אתה הולך לבצע סייקל תעשה אותו עם חומר בסיס ותמקסם את התוצאות.

במידה ובכל זאת החלטת:
מינון מומלץ ליום 60 מג - 100 מ״ג
זמן מחצית חיים 8-12 שעות
את המנות יש לחלק במהלך היום
עד 6-8 שבועות שימוש

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הזמנתי אנאבר <נערך, אין לציין מחירים של חומרים אסורים בפורום!>... הבנתי שלא חייב איתו PCT זה נכון ? ציטוט של MISHEL מנהל האתר :

כן, זה סטרואיד חלש עם יחס אנאבולי גבוהה ואנדורגניות נמוכה, עם זאת, הוא עדיים משבית את הציר, במינון נמוך לא משבית לחלוטין אך מינונים נמוכים לא יעילים וכבר עדיף לחסוך את הכסף.
עדיין תידרש לבצע pct לאחר השימוש, תהיה ירידה ביצור הטסטס הטבעי.
לא מומלץ לבצע סייקל של אנאבר לבד, זה אפשרי, אבל קח בחשבון שאתה מסתכן באיבוד חשק מיני.
לסייקלים ייבשים ללא חומר בסיס, מוסיפים בדרך כלל פרווירון, פרווירון הוא אנדורגן טהור שמשתק את הציר אך ישמור לך על החשק המיני. כמו שאתה מבין, כך או כך אתה תפגע בייצור הטסט הטבעי, ולכן, אם כבר אתה הולך לבצע סייקל תעשה אותו עם חומר בסיס ותמקסם את התוצאות.

במידה ובכל זאת החלטת:
מינון מומלץ ליום 60 מג - 100 מ״ג
זמן מחצית חיים 8-12 שעות
את המנות יש לחלק במהלך היום
עד 6-8 שבועות שימוש
צריך לעשות איתו PCT כמו כל סטרואיד אחר מכיוון שתיהיה ירידה ביצור הטסט הטיבעי .

לך על טסט רפואי בתור סייקל ראשון של חברת שרינג 20 אמפולות יספיקו
תיקנה גם PCT ופריגניל יש לך פה בנעוצים מדריך לסייקל ראשון -טסט לבד יביא לך תוצאות יפות לסייקל ראשון

• פותח/ת השרשור
מומלץ סקייל ראשון לעשות מסה ולא חיטוב ? אני מתכנן לעשות חיטוב לקראת סוף שנה ואז לעשות סייקל מסה מה אומר ?

לא מעניין אותי ריבועים בקיץ לא בשביל זה אני מתאמן

כדאי לצרוך ממקורות שונים כמו בשר אדום, עוף, ביצים, דגים ולא רק עוף למשל
להשתדל לצרוך בעיקר ממזון, את האבקה כדאי להגביל לעד 30% מצריכת החלבון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית