יתר אובססיביות.

werewolf

משתמש פעיל
836
42
נק' מוניטין:
324
836
42
לא יודע אם מתאים לפה..

אני יודע שיש מטרה בין אם זה חיטוב או לעלות במשקל אבל לפעמים זה יכול להגיע לרמות מטורפות של אובססיביות שהתזונה והאימונים נהיה החיים שלך ולא חלק מהחיים.

רציתי לדעת איך אפשר להתגבר על הבעיה הזאת , להיות פחות אובססיבי , שזה לא מגיע לרמה של לחשוב על האוכל 24/7 או לשקול כל גרם הכי קטן שאפשר ולהתבאס אם אוכלים לפעמים טיפה יותר מדי או אימוני יתר.

אם מישהו חווה את זה פעם כעניין ממש פסיכולוגי יכול לעזור טיפה ולתת עצות?

יותר דגש על הקטע של הירידה במשקל ומראה חיצוני.

הגבול בין מקצועיות לאובססיביות הוא מאוד דק, לגבי מראה חיצוני לדעתי יעבור עם הזמן, צריך לצבור חוויות שיתנו לך בטחון בעצמך גם שאתה לא במיטבך חיצונית.

• פותח/ת השרשור
הגבול בין מקצועיות לאובססיביות הוא מאוד דק, לגבי מראה חיצוני לדעתי יעבור עם הזמן, צריך לצבור חוויות שיתנו לך בטחון בעצמך גם שאתה לא במיטבך חיצונית.

צודק לגבי החוויות והביטחון .

אז זהו שאפשר לקרוא לזה באותו מילה כלומר מקצועיות ואובססיביות אבל זה מעיק שזה מגיע לרמות של נתק מחיי חברה לפעמים .. במיוחד שהכול סביב מזון .

אחרי זמן מה האובססיביות עוברת וכמו שאמרו מעליי זה נהפך למקצועיות, אתה תדע מתי לשים תדגש ומתי לשחרר...

שזה לא מגיע לרמה של לחשוב על האוכל 24/7 או לשקול כל גרם הכי קטן
האימונים תמיד היו אובססיביים אצלי ואין לי שום בעיה עם זה.
אין לי נסיון במסה (ואף פעם לא קניתי את התלונות על "לא מצליח לאכול מספיק 😭".
אצלי זה יותר, תנו לי את הרעבים שלכם ואני אוכל בשביל כולם! 😆)
אבל הנסיון שלי מסוף תקופת החיטוב היה בדיוק כמו שאתה מתאר והרגשתי על הגבול של הפרעת אכילה. התפריט שלי היה על הקצה והייתי רעבה מרבית היום. מצד שני זה תקופה קצרה (סוף החיטוב ארך חודש-חודשיים) שבסופה אתה מגיע אל הנחלה.
אין מה לעשות, חיטוב זה לאנשים חזקים.

האימונים תמיד היו אובססיביים אצלי ואין לי שום בעיה עם זה.
אין לי נסיון במסה (ואף פעם לא קניתי את התלונות על "לא מצליח לאכול מספיק 😭".
אצלי זה יותר, תנו לי את הרעבים שלכם ואני אוכל בשביל כולם! 😆)
אבל הנסיון שלי מסוף תקופת החיטוב היה בדיוק כמו שאתה מתאר והרגשתי על הגבול של הפרעת אכילה. התפריט שלי היה על הקצה והייתי רעבה מרבית היום. מצד שני זה תקופה קצרה (סוף החיטוב ארך חודש-חודשיים) שבסופה אתה מגיע אל הנחלה.
אין מה לעשות, חיטוב זה לאנשים חזקים.
בחיטוב אמיתי ונכון לא רעבים ביכלל ואפילו דיי סולדים מאוכל (קילו חזה עוף ביום לפחות והרבה סלט) כניראה החיטובים שלך לא ככ נכונים אם יש הרגשה של הרעבה .
לפותח האשכול זה לא אובססיה זה דרך חיים !
i believe in fitness

בחיטוב אמיתי ונכון לא רעבים ביכלל ואפילו דיי סולדים מאוכל (קילו חזה עוף ביום לפחות והרבה סלט) כניראה החיטובים שלך לא ככ נכונים אם יש
שכחת רק אלמנט אחד... כמה קלוריות היו לך בסוף החיטוב?

"I can't say much about it because I am not an expert on the subject of nutrition but from what I have gathered as a med student and being an athlete all my life, Nutrition is 1) NOT The Holy Grail and 2) what you make of it. To make this short because there are 1000 page books on this stuff, #1 means that there isn't just one answer. How many diets have you heard of in your lifetime? How many people have sworn by them? What were the results? My guess is "Many", "Tons", and "Excellent". This is because there is no "one answer" (Holy Grail). Which leads me to #2. Everybody is different and we are all individuals in our genetic make-up. Some people can handle gluten, others can't. Some people have allergies to nuts and eggs, others don't. Your body is your body. Whatever works for you, may not work for the guy next to you. Micheal Phelps inhales 20,000 calories a day and most of it is what we would consider "junk" food and is definitely not paleo. Would you be able to do that and improve your "Murph" time? On the other hand, do you think Pavel or Rami got to where they are by going vegan? Nope, but there is an MMA fighter who is strictly vegan and is strong as hell. So really from my experience (as a student mind you) as long as you are giving your body what it needs and getting the results you want, then keep doing it. Just as long as you aren't putting yourself at risk for any future health concerns (ie: heart or kidney problems-- I do know those are not good). But once again, I am not an expert and I am just a student. Your coaches are your best asset in this debate. Use them to your advantage and ask questions. That's my opinion and advice."

*העתקתי מאיזה מישהו שרשם באיזו קבוצה בפייסבוק

שכחת רק אלמנט אחד... כמה קלוריות היו לך בסוף החיטוב?
אני בחיטוב סופר רק פחמימה סוף חיטוב אני מגיע אפילו ל 20 גרם פחמימה ושומנים לא עובר את ה 50 לא בחיטוב ולא במסה מה שמשנה זה החלבון שבחיטוב מגיע ל250-300 גרם

אני בחיטוב סופר רק פחמימה סוף חיטוב אני מגיע אפילו ל 20 גרם פחמימה ושומנים לא עובר את ה 50 לא בחיטוב ולא במסה מה שמשנה זה החלבון שבחיטוב מגיע ל250-300 גרם
מה זה אומר שסיימת חיטוב ב-1000 קלוריות ליום? אני בספק כי אז היית רעב.

בסביבות ה 1400-1600 אני חושב אירובי של שעה +6 פעמים בשבוע אנרובי ABC הייתי בגירעון לא קטן ולא הרגשתי רעב
מכיוון שלכל ארוחה כמאט התוסף סלט ואם לא סלט אז 4 פלפפונים

בסביבות ה 1400-1600 אני חושב אירובי של שעה +6 פעמים בשבוע אנרובי ABC
את החיטוב התחלתי ב1400 ואכן היה קליל. בסוף החיטוב עם 1200 קלוריות + 3 שעות שבועיות של אירובי + שעה של אינטרוולים + 3 פעמים אנארובי FBW זה היה קשה מאוד!
כמו שציטט @Crossfiter לכל אחד יש את הנתונים הגופניים שלו ואת הדרך שמתאימה לו. סביר גם שאצל כל אחד הקושי מתבטא אחרת אבל שורה תחתונה זה לא תהליך קל.

את החיטוב התחלתי ב1400 ואכן היה קליל. בסוף החיטוב עם 1200 קלוריות + 3 שעות שבועיות של אירובי + שעה של אינטרוולים + 3 פעמים אנארובי FBW זה היה קשה מאוד!
כמו שציטט @Crossfiter לכל אחד יש את הנתונים הגופניים שלו ואת הדרך שמתאימה לו. סביר גם שאצל כל אחד הקושי מתבטא אחרת אבל שורה תחתונה זה לא תהליך קל.
מסכים עם כל מילה ,כל אחד יכול לבחור שיטות חיטוב שונות על פי הנתונים הגופניים שלו .
מקווה שחיטוב הבא ילך לך יותר בקלות ( :

מסכים עם כל מילה ,כל אחד יכול לבחור שיטות חיטוב שונות על פי הנתונים הגופניים שלו .
מקווה שחיטוב הבא ילך לך יותר בקלות ( :

אני לא יודע בן כמה אתה, אבל חיטוב לאישה בגיל 40 הוא לא כמו חיטוב לגבר בגיל 20.
ועוד הערה/הארה קטנה - ABC לא עושים בחיטוב.

אני לא יודע בן כמה אתה, אבל חיטוב לאישה בגיל 40 הוא לא כמו חיטוב לגבר בגיל 20.
ועוד הערה/הארה קטנה - ABC לא עושים בחיטוב.
ABC משתנה של jim stoppani's six-week shortcut to shred יש לי ניסיון בחיטובים טיפה ובתכנית הזו שמרתי על הכוח בצורה נדירה יהיו תוצאות מצויינות אם תעיף מבט בתכנית תיראה שזו לא תכנית ABC רגילה

בחיטוב אמיתי ונכון לא רעבים ביכלל ואפילו דיי סולדים מאוכל (קילו חזה עוף ביום לפחות והרבה סלט) כניראה החיטובים שלך לא ככ נכונים אם יש הרגשה של הרעבה .
לפותח האשכול זה לא אובססיה זה דרך חיים !
i believe in fitness
לא חסרים אנשים אובססיביים שמבחינת 16 אחוז שומן זה אסון
או כל דבר אחר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית