הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לאימון ושעות שינה

Kobilevi

משתמש מתחיל
107
0
נק' מוניטין:
-18
107
0
שלום,
אני בן 21 גובה 1.73 ושוקל 70 קילו אני מתאמן כבר כמעט שלושה חודשים.
התחלתי תוכנית ab לפני חודש ואני בתקופת מסה.
אני לא רואה תוצאות כמו שציפיתי לראות יכול להיות בגלל זה בגלל שאני ישן כול לילה 6.30 שעות?
ובקשר לתזונה ואימון אני עושה הכול נכון מבחינת אוכל ואימון
תודה לעוזרים

אתה יכול לפרט פה על התוכנית אימונים והתזונה?
כי אומנם שינה של 6 וחצי שעות זה לא אופטימלי ועדיף סביב 8 שעות בלילה, אבל זה לא מה שאמור לעצור את העלייה במסת שריר, בכלל לא, זה גם 6 וחצי שעות ולא משהו קיצוני כמו לישון 3 שעות כל לילה לדוגמא.

לפי דבריך אם אתה בקיא בעניין התזונה והאוכל, הגדילה תגיע מעצמה. פרק זמן של - 3 חודשים זה פרק זמן הראשוני רק להתחיל לראות תוצאות. סבלנות זה מילת המפתח.

תדאג שאתה עולה במשקלים מאימון לאימון, נח יותר מ - 6 שעות, מתאמן בתוכנית ובצורה נכונה ואתה יכול להיות רגוע.

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובה אחי ומה אתה אומר על השעות שינה זה בסדר זה לא בגלל השינה שאני לא רואה תוצאות

תודה על התגובה אחי ומה אתה אומר על השעות שינה זה בסדר זה לא בגלל השינה שאני לא רואה תוצאות
זה לא אידיאלי, אבל אם זה המצב אז עם זה עובדים. כמובן שאם יש לך אפשרות לישון 8 שעות זה יהיה עדיף. אם לא אז אין מה לעשות. זה לא אמור לעכב עד כדי כך, מה הקצב עליה במקשל השבועית שלך?
מה RMR תפרט התפריט ותוכנית אימונים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית