הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Log Starting Strength

• פותח/ת השרשור Ben
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אבל אז יהיה לי קשה לשמור על עליה רצופה במשקלים כי אחיזה אחת קלה מהשניה

• פותח/ת השרשור
אימון שביעי

Squat: 80kg
Press: 35kg
Chinups: BW + 10kg

הפרס היה קל
הצ'ין אפס היו הרבה יותר קלים ממה שציפיתי, הרגשתי שזה כמו לפחות 3-4 קילו פחות מהמשקל אם הייתי עושה pullups

הסקוואט היה גרוע
הצלחתי אותו אבל בסט האחרון לא שמרתי מספיק על הגב והטכניקה והרגשתי אחר כך כאבים רציניים בגב התחתון, והפעם לא של השריר
בקושי יכלתי לעמוד

זה עקרוני אם אני עושה בתוכנית high bar או low bar? פשוט עם high bar יש איזה 2 מאמנים רוסים במכון שלי שעושים סקוואט ויכולים לעזור לי עם הטכניקה בhigh bar
כשאמרתי להם על low bar הם לא הבינו על מה אני מדבר

Squat: 80kg
Press: 35kg
Chinups: BW + 10kg

הפרס היה קל
הצ'ין אפס היו הרבה יותר קלים ממה שציפיתי, הרגשתי שזה כמו לפחות 3-4 קילו פחות מהמשקל אם הייתי עושה pullups

הסקוואט היה גרוע
הצלחתי אותו אבל בסט האחרון לא שמרתי מספיק על הגב והטכניקה והרגשתי אחר כך כאבים רציניים בגב התחתון, והפעם לא של השריר
בקושי יכלתי לעמוד

זה עקרוני אם אני עושה בתוכנית high bar או low bar? פשוט עם high bar יש איזה 2 מאמנים רוסים במכון שלי שעושים סקוואט ויכולים לעזור לי עם הטכניקה בhigh bar
כשאמרתי להם על low bar הם לא הבינו על מה אני מדבר
ההבדל ביניהם שעם לובאר יהיה לך יותר קל להתקדם לאורך זמן כי הוא מגייס יותר שרירים, שיקול שלך.

תנסה לשאול אותם על סקוואט פאוורליפטינג אולי אז הם יבינו, בכל מקרה תצלם סירטון.

3 סיבות למה היי באר עדיף על לו באר:

1) אתה יכול להשיג יותר עומק בהיי באר
2) בהיי באר אתה יכול להכניס את עצמך לראבאק לפני הסט (לדפוק את הטרפזים במוט עד שכולך חם ואז להרים אותו)
3) רוני קולמן עושה היי באר.

ועכשיו ברצינות, תעשה לו באר זה יותר יתאים למטרות שלך לגבי הטכניקה תעלה לפה סרטונים של הסקוואטים שלך כל פעם אחריי האימון ותוכל לקבל פה משוב מצויין מהריפטונים פה, בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית