הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רעידות בדדליפט

• פותח/ת השרשור as1997
  • פורסם בתאריך

as1997

משתמש מתחיל
11
1
נק' מוניטין:
1
11
1
התחלתי השבוע SS כשהמשקל ההתחלתי בדדליפט היה בסביבות ה70-75 קילו וכשהגעתי היום ופעם קודמת ל80-87 הטכניקה שלי הייתה בסדר לפי המאמנים והצלחתי לסיים את התרגיל אבל היו לי רעידות תוך כדי ההרמה.
עכשיו לפי מה שהבנתי בתכנית אמורים לעלות איזה 7 קילו מאימון לאימון,אבל זה נורמאלי שאני ארעד מהמאמץ או שכדאי לי להוריד משקל בכל זאת?

מאמינה שזה קורה בחזרות אחרונות..
אישית, זה קורה החל מחזרה 6 ומעלה, אפשר לדמות את זה למצב בו העלייה נראית כאילו אתה מפסיק באמצע ועולה, מפסיק ועולה

התחלתי השבוע SS כשהמשקל ההתחלתי בדדליפט היה בסביבות ה70-75 קילו וכשהגעתי היום ופעם קודמת ל80-87 הטכניקה שלי הייתה בסדר לפי המאמנים והצלחתי לסיים את התרגיל אבל היו לי רעידות תוך כדי ההרמה.
עכשיו לפי מה שהבנתי בתכנית אמורים לעלות איזה 7 קילו מאימון לאימון,אבל זה נורמאלי שאני ארעד מהמאמץ או שכדאי לי להוריד משקל בכל זאת?
רעידות זה דבר נורמלי במשקלים כבדים (יחסית לכל אחד). בכל זאת הייתי מעדיף לראות סרטון שלך מבצע דדליפט

46 ק"ג בערך.
לי זה קורה בסט השני והשלישי של 40 קילו מחזרה 6 עד 10 (אם מצליח)..
אציין שקדמו לסטים אלו עוד 2 סטים במשקל 30 קילו.

46 ק"ג בערך.
לי זה קורה בסט השני והשלישי של 40 קילו מחזרה 6 עד 10 (אם מצליח)..
אציין שקדמו לסטים אלו עוד 2 סטים במשקל 30 קילו.
למה לעשות כל כך הרבה דדליפט ברמתך? סט אחד של חמישייה פעם/פעמיים בשבוע זה די והותר.

למה לעשות כל כך הרבה דדליפט ברמתך? סט אחד של חמישייה פעם/פעמיים בשבוע זה די והותר.

רמה = ?
יש כל כך הרבה קריטריונים והרי שכאן סיפקתי רק אחד: מסה של גוף.
אמנם אני חדשה בפורום (המצוין, חייבת לציין, ולכן נרשמתי) אבל לא בתחום..
אפשר להגיד שמדובר ב 85% RM.

רמה = ?
יש כל כך הרבה קריטריונים והרי שכאן סיפקתי רק אחד: מסה של גוף.
אמנם אני חדשה בפורום (המצוין, חייבת לציין, ולכן נרשמתי) אבל לא בתחום..
אפשר להגיד שמדובר ב 85% RM.
סיפקת גם את המשקלי עבודה שלך בדדליפט מכאן ניתן להסיק שאת מתאמנת מתחילה וכנראה שגם עובדת בנפח גבוה מידי

סיפקת גם את המשקלי עבודה שלך בדדליפט מכאן ניתן להסיק שאת מתאמנת מתחילה וכנראה שגם עובדת בנפח גבוה מידי

מסכימה עם הנפח, אולם רק במספר חזרות זה אני באמת מרגישה קושי (כרגע לא מרגישה שיכולה להעלות בעומס ללא השגחה)
מתאמנת מתחילה, אכן, אם מדובר על כשנה של אימוני התנגדות. אך למען האמת את ביצוע התרגיל הספציפי אולי רק במשך של כ5 חודשים.
אמרתי שלא חדשה בתחום 😃 הכוונה לספורט או חד"כ בכלל.

אין ספק, ללא סרטון טכניקה, אי אפשר לאמוד על הבעיה.

מצטערת אם לא נהוג, חשבתי שאין טעם להוסיף נושא חדש למשהו שגם ככה רציתי לשאול

1.את מתאמנת מתחילה ללא קשר לותק זמן.
2.למה את עושה מיליארד חזרות בדדליפט?
3.סרטון יסביר יותר טוב.

1.את מתאמנת מתחילה ללא קשר לותק זמן.
2.למה את עושה מיליארד חזרות בדדליפט?
3.סרטון יסביר יותר טוב.

1.אימוני התנגדות, אולי. מתאמנת, ניתן להגדיר גם כפעילה בספורט כלשהו, מגיל 6.
2. 5 סטים 8-10 חזרות בעומס עולה. כאשר ה40 לצערי הם המקס כרגע.
3. אולי בהמשך.

הרצון הוא השגיות. השאיפה שלי היא להצליח לעשות 10 לכמה סטים. לפני כחודשיים המסה הזאת הייתה הRM 4 שלי.

כרגע, אחת הבעיות שלי היא הנשימה בזמן התרגיל, יתכן שקשור להספקת חמצן לשריר ולכן לרעידות..
אם מישהו יודע מהי הנשימה הנכונה בתרגיל הזה, אשמח לקצת מידע.
(שאיפה בקונצנטרי ונשיפה באקצנטרי?)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית