הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר חייב עזרה בקשר למה שאכלתי.

• פותח/ת השרשור Ozel55
  • פורסם בתאריך

Ozel55

משתמש פעיל
519
64
נק' מוניטין:
324
519
64
טוב אז היי ,

אני בתקופה של דיאטה ועובד עם תפריט של תזונאי , אני לא מתאמן , אך יש לי.תפריט , היום לא עבדתי לפי התפריט כי אני לא בבית , הפחד שלי הוא שאני יעלה , אתמול אכלתי שטויות והיום גם ואני אפרט :

בבוקר נס קפה ושתיי חטיפי אנרגיה של 98 קלוריות , עוד נס אחד ועוד חטיף אנרגיה של 120 קלוריות , לחם קל עם דגנים 2 פרוסות עם מלפפון חמוץ ועגבניה.

בצהריים : תה , 4 פרוסות של.לחם קל עם דגנים ו2 פרוסות פסטרמה בכל אחד.

לאחר מכן 25 ענבים ירוקים , חתיכה גדולה של אבטיח.

לערב בבית אני אוכל 3 כוסות מפלסטיק של פייבר ואן עם כוס וחצי חלב.

אני אעלה מכך נכון ? מה אתם ממליצים לשנות היום כל עוד אפשר

אתה גנוב? זה כלום אוכל!!!!

• פותח/ת השרשור
אתה גנוב? זה כלום אוכל!!!!
תודה מיכל , אך את מתחשבת בזה שאני אדם לא מתאמן ? או שלקחת אותי בתור מתאמן ? אני פשוט הייתי בירידה חיובית אך אני פוחד שהרסתי זאת היום , האם אני אמשיך לרדת ?

יום -יומיים לא הורסים כלום וחוץ מזה גם מי ששוכב כל היום במיטה צריך יותר אוכל מזה...

תודה מיכל , אך את מתחשבת בזה שאני אדם לא מתאמן ? או שלקחת אותי בתור מתאמן ? אני פשוט הייתי בירידה חיובית אך אני פוחד שהרסתי זאת היום , האם אני אמשיך לרדת ?
1. זה ממש כלום גם לילד בן 12 שלא מתאמן .
2. ירידה במשקל לא בהכרח מרמזת הרזיה מומלץ ביותר לעשות אימוני כוח על מנת לשמר מסת שריר או שאתה בעצם תרד במשקל אבל תישאר בסופו של יום שלד או שמן יותר אפילו

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה רבה לכולם ושבוע טוב 😃.

לי אישית יש בעיקר בעיה עם מה שאתה אוכל ומה שאתה מציין שאתה אוכל:

ושתיי חטיפי אנרגיה של 98 קלוריות , עוד נס אחד ועוד חטיף אנרגיה של 120 קלוריות
אל תסתמך על חטיפים כמקור תזונתי

מלפפון חמוץ ועגבניה.

למה ציינת את שני אלה למעלה? זה לא מעניין בכלל, ותאכל יותר ירקות, לפחות 5-6 ביום מצבעים שונים

3 כוסות מפלסטיק של פייבר ואן
3 כוסות פייבר ביום זה המון, אל תאכל יותר מ1 תגוון, אם רוצה עדיין ערך קלורי נמוך אז יש ברנפלקס ויש קרנצ'ים. בכל מקרה בירידה במשקל אין שום חשיבות לסוג הקורנפלקס

שומן אתה לא אוכל בכלל וזה טעות.
חלבון בכמות נמוכה מאוד
פחמימה משתלטת כאן על רוב התפריט, בקיצור....תפריט של תזונאית קלאסי...תעזוב אותה תבנה תפריט לבד ותתחיל להתאמן

כתבתי לך את זה קודם ואני אכתוב לך שוב.
תטפל בעצמך קודם ואח"כ במה שאתה אוכל, אתה פותח אותו שרשור טפשי כל X זמן עם אפס אוכל ושואל אם תשמין ממנו
ומתעלם מכל העצות המועילות שרושמים לך.
אתה תהפוך לאנורקס או סתם לאדם עם הפרעת אכילה חמורה אם תמשיך כך.

אתה אמור לאכול בסביבות 1900 קלוריות ביום כדי לא לרדת במשקל
בתפריט שלך יש בקושי 1000.
היית שמן, ועכשיו אתה רזה תשקיע את האנרגיות שלך לא בלספור ענבים אלא לאכול כמו שצריך
וכמו שהגוף שלך בגיל הזה צריך
אין לך כמעט חלבון (בשר/ביצים/גבינות) ושומן בתפריט.
כמעט רק פחמימות, קח את המספר הזה (1900 קלוריות) ותסתכל על תפריטי תזונה באתר ותרכיב לך תפריט הגיוני
אח"כ תדאג לאימונים.

Back
למעלה תחתית