כמה כבר אפשר להספיק בשעת ט"ש?לא מבין איך אתה לא מצליח למצוא זמן להתאמן. בטירונות קרבית מצאתי זמן למד"סים משלי, כי המד"סים שלנו היו בדיחה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמה כבר אפשר להספיק בשעת ט"ש?לא מבין איך אתה לא מצליח למצוא זמן להתאמן. בטירונות קרבית מצאתי זמן למד"סים משלי, כי המד"סים שלנו היו בדיחה.
יש הפסקות בצמוד לארוחות. ובשעת ט"ש הספקתי לדבר עם אימא, החברה, לעשות כמה סטים של מתח, מקבילים, שכיבות סמיכה ובטן ולהתקלח.כמה כבר אפשר להספיק בשעת ט"ש?
אוקיי, אתה מגדיר את זה כהרבה(זה נשמע בסיסי לחלוטין), לי לא. גם בתור מפקד בלי שעות ט"ש ובלי אף אחד על הראש יש גבול לכמה אתה יכול לקבל מאימוני מקבילים, מתח, שכיבות שמיכה ובטן. במיוחד בתנאים צה"ליים.יש הפסקות בצמוד לארוחות. ובשעת ט"ש הספקתי לדבר עם אימא, החברה, לעשות כמה סטים של מתח, מקבילים, שכיבות סמיכה ובטן ולהתקלח.
לא משתחצן או כותב את זה בקטע רע, אבל אני רק תוהה איך אנשים לא מוצאים זמן לזה.
המטרה במצב שלו היא לשמר, לא לבנות.אוקיי, אתה מגדיר את זה כהרבה(זה נשמע בסיסי לחלוטין), לי לא. גם בתור מפקד בלי שעות ט"ש ובלי אף אחד על הראש יש גבול לכמה אתה יכול לקבל מאימוני מקבילים, מתח, שכיבות שמיכה ובטן. במיוחד בתנאים צה"ליים.
רמי צודק, הייתי עושה מקבילים, מתח איפה בדיוק? אין לנו שום מקום לעשות מתח..המטרה במצב שלו היא לשמר, לא לבנות.
הוספת מסת שריר היא כמעט בלתי אפשרית בטירונות.
אני זוכר כמה משפטים שלך נגד גיוס או עצבים על הגיוס או עצבים על מערכת מיט"ב עוד כשהיית מלש"ב.רמי צודק, הייתי עושה מקבילים, מתח איפה בדיוק? אין לנו שום מקום לעשות מתח..
הייתי לוקח חבר על הגב ועושה שכיבות סמיכה.. זה לא עוזר לא בגלל האימונים, בגלל חוסר ההתאוששות כי אין לך מספיק חלבון וכי אתה ישן 5 שעות בלילה
ולא הבנתי מה צבוע במשפט ההוא
אני עדיין חושב שמערכת מיטב מערכת מפגרת שלא מטפלת בדברים כמו שצריך ואנשים כמוני נופלים בין הכסאות וכשתדע את הסיפור אני אשמח שתתן ביקורת.אני זוכר כמה משפטים שלך נגד גיוס או עצבים על הגיוס או עצבים על מערכת מיט"ב עוד כשהיית מלש"ב.
הצביעות היא שכרגע אתה מעודד חיילים ואומר שזה למען המדינה וכולי.
זה היה בתקופה שלי כחייל צח, צהוב וצעיר, אז אולי זה נראה לי מוגזם יותר ממה שזה היה באמת.
מסכים,ב"מיטב" מערכת אטומה לגמרי..מניסיון.אני עדיין חושב שמערכת מיטב מערכת מפגרת שלא מטפלת בדברים כמו שצריך
כמו שכתבתי, זה כנראה זכור לי מוגזם יותר משהיה.אני עדיין חושב שמערכת מיטב מערכת מפגרת שלא מטפלת בדברים כמו שצריך ואנשים כמוני נופלים בין הכסאות וכשתדע את הסיפור אני אשמח שתתן ביקורת.
זה לא אומר שלא צריך לשרת.