הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה 'זה מה שנשארר.... '

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך
כמה כבר אפשר להספיק בשעת ט"ש?
יש הפסקות בצמוד לארוחות. ובשעת ט"ש הספקתי לדבר עם אימא, החברה, לעשות כמה סטים של מתח, מקבילים, שכיבות סמיכה ובטן ולהתקלח.
לא משתחצן או כותב את זה בקטע רע, אבל אני רק תוהה איך אנשים לא מוצאים זמן לזה.

יש הפסקות בצמוד לארוחות. ובשעת ט"ש הספקתי לדבר עם אימא, החברה, לעשות כמה סטים של מתח, מקבילים, שכיבות סמיכה ובטן ולהתקלח.
לא משתחצן או כותב את זה בקטע רע, אבל אני רק תוהה איך אנשים לא מוצאים זמן לזה.
אוקיי, אתה מגדיר את זה כהרבה(זה נשמע בסיסי לחלוטין), לי לא. גם בתור מפקד בלי שעות ט"ש ובלי אף אחד על הראש יש גבול לכמה אתה יכול לקבל מאימוני מקבילים, מתח, שכיבות שמיכה ובטן. במיוחד בתנאים צה"ליים.

אוקיי, אתה מגדיר את זה כהרבה(זה נשמע בסיסי לחלוטין), לי לא. גם בתור מפקד בלי שעות ט"ש ובלי אף אחד על הראש יש גבול לכמה אתה יכול לקבל מאימוני מקבילים, מתח, שכיבות שמיכה ובטן. במיוחד בתנאים צה"ליים.
המטרה במצב שלו היא לשמר, לא לבנות.
הוספת מסת שריר היא כמעט בלתי אפשרית בטירונות.

• פותח/ת השרשור
המטרה במצב שלו היא לשמר, לא לבנות.
הוספת מסת שריר היא כמעט בלתי אפשרית בטירונות.
רמי צודק, הייתי עושה מקבילים, מתח איפה בדיוק? אין לנו שום מקום לעשות מתח..
הייתי לוקח חבר על הגב ועושה שכיבות סמיכה.. זה לא עוזר לא בגלל האימונים, בגלל חוסר ההתאוששות כי אין לך מספיק חלבון וכי אתה ישן 5 שעות בלילה

ולא הבנתי מה צבוע במשפט ההוא

רמי צודק, הייתי עושה מקבילים, מתח איפה בדיוק? אין לנו שום מקום לעשות מתח..
הייתי לוקח חבר על הגב ועושה שכיבות סמיכה.. זה לא עוזר לא בגלל האימונים, בגלל חוסר ההתאוששות כי אין לך מספיק חלבון וכי אתה ישן 5 שעות בלילה

ולא הבנתי מה צבוע במשפט ההוא
אני זוכר כמה משפטים שלך נגד גיוס או עצבים על הגיוס או עצבים על מערכת מיט"ב עוד כשהיית מלש"ב.
הצביעות היא שכרגע אתה מעודד חיילים ואומר שזה למען המדינה וכולי.
זה היה בתקופה שלי כחייל צח, צהוב וצעיר, אז אולי זה נראה לי מוגזם יותר ממה שזה היה באמת.

• פותח/ת השרשור
אני זוכר כמה משפטים שלך נגד גיוס או עצבים על הגיוס או עצבים על מערכת מיט"ב עוד כשהיית מלש"ב.
הצביעות היא שכרגע אתה מעודד חיילים ואומר שזה למען המדינה וכולי.
זה היה בתקופה שלי כחייל צח, צהוב וצעיר, אז אולי זה נראה לי מוגזם יותר ממה שזה היה באמת.
אני עדיין חושב שמערכת מיטב מערכת מפגרת שלא מטפלת בדברים כמו שצריך ואנשים כמוני נופלים בין הכסאות וכשתדע את הסיפור אני אשמח שתתן ביקורת.
זה לא אומר שלא צריך לשרת.

אני עדיין חושב שמערכת מיטב מערכת מפגרת שלא מטפלת בדברים כמו שצריך ואנשים כמוני נופלים בין הכסאות וכשתדע את הסיפור אני אשמח שתתן ביקורת.
זה לא אומר שלא צריך לשרת.
כמו שכתבתי, זה כנראה זכור לי מוגזם יותר משהיה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית