הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שומן עיקש בבטן התחתונה

• פותח/ת השרשור e-y
  • פורסם בתאריך

e-y

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
4
שלום חברים!
אני בן 29 בערך 1.75 מתאמן כשנה וחצי סיימתי מסה ולפני 3 שבועות התחלתי סייקל של קלן (עכשיו ביחד עם קטטופין) ירדתי מ 73 ל 68.5 נכון להיום בבוקר, אני שומר על תזונה עושה 4 פעמים בשבוע אירובי עם אינטרוואלים על בטן ריקה וכוח (abc) השבוע התחלתי קיצוץ רציני בפחמימות אני אוכל המון חלבון כמעט 180-200 גר ביום שמורכבים משייקים, חזה עוף, טונה ולפעמים גם אדום ללא מוצרי חלב.
הבעיה שלי היא שאני לא מצליח להיפטר מהשומן העיקש בבטן וזה משגע ומתסכל אותי כאילו כל הגוף מרזה אבל הבטן התחתונה כולל מותניים בקו התבור לא יורד אני לוקח 200 גר קפאין ועוד 2 כוסות קפה ביום לסירוגין, 3 גר hmb, אבץ, 3 כדורים של אומגה ו2 גר טריבולוס, אני באמת רוצה טיפים להצלחה כי אני עובד קשה והמטרה שלי היא 10% היום אני בגבול ה 17% עזרה בבקשה טיפים להמשך או כל דבר תודה לכם חברים!

זה פורום לאנשים שמתכוונים להיות לקוחות בייעוץ אישי ושואלים שאלות בנוגע לייעוץ עצמו.
תפנה את הנושא שלך לכאן - https://www.lbs.co.il/forums/33/
אבל בלי קשר גם בייעוץ אישי יכולים לעזור לך בדרך הכי מקצועית לדעתי וזה שווה את זה.
בהצלחה.

• אהבתי
Reactions: e-y
  • פותח/ת השרשור
תודה

• פותח/ת השרשור
שלום חברים!
אני בן 29 בערך 1.75 מתאמן כשנה וחצי סיימתי מסה ולפני 3 שבועות התחלתי סייקל של קלן (עכשיו ביחד עם קטטופין) ירדתי מ 73 ל 68.5 נכון להיום בבוקר, אני שומר על תזונה עושה 4 פעמים בשבוע אירובי עם אינטרוואלים על בטן ריקה וכוח (abc) השבוע התחלתי קיצוץ רציני בפחמימות אני אוכל המון חלבון כמעט 180-200 גר ביום שמורכבים משייקים, חזה עוף, טונה ולפעמים גם אדום ללא מוצרי חלב.
הבעיה שלי היא שאני לא מצליח להיפטר מהשומן העיקש בבטן וזה משגע ומתסכל אותי כאילו כל הגוף מרזה אבל הבטן התחתונה כולל מותניים בקו התבור לא יורד אני לוקח 200 גר קפאין ועוד 2 כוסות קפה ביום לסירוגין, 3 גר hmb, אבץ, 3 כדורים של אומגה ו2 גר טריבולוס, אני באמת רוצה טיפים להצלחה כי אני עובד קשה והמטרה שלי היא 10% היום אני בגבול ה 17% עזרה בבקשה טיפים להמשך או כל דבר תודה לכם חברים!

• פותח/ת השרשור
image.jpg
image.jpg

תמונה של פרונט רפוי שנוכל לראות את כל הגוף .. לא תמונה שאתה מצלם לי את הבטן מי תווח 0

• אהבתי
Reactions: e-y
  • פותח/ת השרשור
ככה זה בסדר?
image.jpg
חברים כל מי שיכול לעזור אני אשמח אני יחסית חדש מאוד בתחום אבל צברתי המון ידע יש לי רק בעיה ביישום שלו ועזה רצינית עם טיפים רציניים יעזרו

Any luck with some advice ? i am stuck in the same situation and i am getting crazy 😃

סבלנות, גרעון לא גדול מידי ועוד קצת סבלנות

Thanks for the reply , i am in diet for the last 2 months , eating just 2 peace of bread in the morning , slate and grill chicken in the noon time and protein shack in the evening and sometime also bana or yogurt , on top of it i am traning 5 times a week 2 hours every time and 20 min of it is cardio , ohh and something more 2 MU of HGH in the last month +3 mU in the last 8 days and still the fat of my stomach stay the same , but the rest of my body grow nicely ..this is normal ?? 😃

תחשב ערכים ,גרעון בין 10%-20% מההוצאה הקלורית היומית ואל תשכח העמסות בהתאם לצריכת הפחמימות

thanks for the reply I think that its time to give a try to ultrasound treatment...maybe this will help 😃

אתה צריך להבין ששומן באזורים האלה הוא האחרון לרדת והראשון לעלות, אתה עוד לא במקום הנכון מבחינה ויזואלית כדי באמת להיכנס לספקולציות שדווקא שם אתה לא יורד.

הגוף צובר שומן באזור הזה מסיבות הישרדותיות.
1. לשמור על איברי הבטן הפנימיים
2. כדי לשמור על העצמות האגן הקרובות לעור.

בכל אופן, מציע לך לעשות בדיקות דם ולקבל פרספקטיבה הורמונלית.

אתה עדיין רחוק מלהתלונן על שומן עיקש, יש לך עוד לא קצת להשיל.
עם זאת, ככל הנראה הגנטיקה שלך באמת נוטה לשמר שומן באיזור הבטן התחתונה ולכן בשלבים האחרונים של החיטוב תוכל לשלב את פרוטוקולי שומן עיקש שניתנו לך כאן.
בנוסף, תצטרך לשמור על ריאליות מסויימת, אין לך הרבה מסה וזה ככל הנראה מהחיטובים הראשונים שלך, זה שם אותך בעמדת נחיתות להשגת המטרה שלך ויכול להיות שזה לא יהיה שווה את העבודה כי עד שתגיע לשם תראה כמו שלד וברגע שתחזור לאכול נורמלי תוך חודש התוצאות ייעלמו.
גישה יותר רציונלית תהיה להוריד עוד קצת בא"ש ואז להשקיע זמן בלצבור מסה בצורה איטית ומתוכננת ואז לנסות מזלך שוב, זה יבוא בקלות יותר וגם התוצאות יהיו יותר טובות.

Thanks for the reply , i am in diet for the last 2 months , eating just 2 peace of bread in the morning , slate and grill chicken in the noon time and protein shack in the evening and sometime also bana or yogurt , on top of it i am traning 5 times a week 2 hours every time and 20 min of it is cardio , ohh and something more 2 MU of HGH in the last month +3 mU in the last 8 days and still the fat of my stomach stay the same , but the rest of my body grow nicely ..this is normal ?? 😃
אני לא מבין, אתה על hgh במטרת חיטוב או מסה?

All together .. i am 39 years old and train off and on for 20 years in the last years i got some stomach that be come very hard to get rid of , i use hgh for getting bigger and pass the size that i am for the last 8 years ..on the way i am working on my
stomach also , and its the first time after many years that i am doing so hard diet , and in the first time no results almost but i think that i found solution i try today the ultrasound for the stomach fat and i lost 4 cm in the size in the first treatment this is normal ? anyway i will know better in the next session if is real and stay like this , or... some trick 😃 .. anyway i will keep you update

Back
למעלה תחתית