הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טקסס מתוד

Aviv Krihely

משתמש מתחיל
146
30
נק' מוניטין:
316
146
30
שלום לכולם, לפני כ-3 חודשים קטעתי את ה-ss לטובת חיטוב, אני כרגע נמצא בסוף החיטוב (עשיתי ליניארית) ואני מתכנן לחזור ל-ss למצות את המשקלים עוד קצת לפני שאני עובר לתכנית הבאה, ההתלבטות שלי היא אם להתחיל טקסס מתוד או פשוט להמשיך בלינארית במאזן חיובי.

אני אישית מעדיף לעשות את הטקסס לטובת הגיוון כי הלינארית די משעממת אותי וכבר נמאס לי מהרוטינה הזו, לעומת ראיתי הרבה אנשים שמתארים את הטקסס כסיוט במיוחד ביום נפח ושכדאי להתחיל עם התכנית הזו בשלבים יותר מאוחרים.

מה דעתכם?

לפי דעתי ודעת רבים החכמים ממני, קודם כל תראה שאין התקדמות נוספת עם הss גם אם היא מזערית וישנה תמשיך. לאחר שתפסיק להתקדם אז תחשוב על לעבור לss אבל גם 5/3/1 יכול לעזור או beyond 5/3/1/ . ג'סטין גם אומר את זה בספר, התוכנית מיועדת למתאמנים מתקדמים שניצלו עד הסוף את הוכנית הלינארית.

• פותח/ת השרשור
התכנון שלי עכשיו היא לשחזר משקלים ולמצות עד הסוף את האסאס וההתלבטות שלי היא מה אחרי זה.
אז לא הבנתי, מומלץ קודם למצות את הלינארית ואז לעבור לטקסס או שאין קשר?
בכל מקרה אשמח לעוד דעות.

ככל שידוע לי, אין קשר. לא חסר מתאמנים שסיימו SS ועברו ישר לטקסס. בסופו של דבר גם טקסס וגם לינארית אלה תוכניות עם מתכונת התקדמות שבועית, השוני הוא שלינארית היא תוכנית יותר "רכה" ופחות אגרסיבית וזה גם אחת הסיבות שהיא מתאימה מאוד לחיטוב. אני אישית מעדיף יותר את טקסס אם אתה במסה. אין ספק שיום הנפח הוא קשה, אבל אם מתאוששים כמו שצריך התמורה הגופנית היא אדירה. יש אפשרות גם לעשות split של עליון תחתוון כדי להקל במקצת, בעיקר מבחינת הנפח (יעני: נפח תחתון, נפח עליון, התאוששות, עצימות).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית