חוזר להרים כבד

אני אומר שלא כדאי. אפיסטן אינו סטרואיד עוצמתי באופן יחסי וככל שהסייקל מתקדם כך קצב הגדילה יורד. מעבר ל-70mg/ed לא יוסיף הרבה יותר מבחינת גדילה אך עלול להגביר את תופעות הלוואי. סיים את הסייקל, בצע pct, לאחר הומאוסטזיס תוכל לחזור לשימוש הרבה יותר איכותי.
מחכה לזה כבר. למרות שהוא חלש הוא אדיר. באמת, ממש נהנה איתו באימונים

אימון עזר(אתמול)
110 ק"ג בנץ' פרס ממוטות בטחון 3X5
פוואר קלין 3X5 עם 72 ק"ג. בעיקר משפר טכניקה
דיפס
יד קדמית

עצימות
סקוואט 175 ק"ג לחמישיה
בנץ' פרס רביעיה של 120..יכלתי לנעול חמישיה אבל הטכניקה שלי הייתה נוראית :\
אגב זה שיא אישי..לפניי כמה חודשים זה היה הRM1 שלי.
דדליפט 2X3 עם 190 קליל.
פרס שני סטים של חמש ועוד סט של 3 עם 65 ק"ג...PR!
משיכת פנדליי 3X5 עם 85 ק"ג

היה קל אבל אני לא מרוצה כ"כ מהטכניקה...
@MikeRozner אפשר אולי ביקורת על הטכניקה בבקשה?😲

נערך לאחרונה:
עצימות
סקוואט 175 ק"ג לחמישיה
בנץ' פרס רביעיה של 120..יכלתי לנעול חמישיה אבל הטכניקה שלי הייתה נוראית :\
אגב זה שיא אישי..לפניי כמה חודשים זה היה הRM1 שלי.
דדליפט 2X3 עם 190 קליל.
פרס שני סטים של חמש ועוד סט של 3 עם 65 ק"ג...PR!
משיכת פנדליי 3X5 עם 85 ק"ג

היה קל אבל אני לא מרוצה כ"כ מהטכניקה...
@MikeRozner אפשר אולי ביקורת על הטכניקה בבקשה?😲

אני רואה שמאוד התחזקת. מה משקל הגוף כרגע? עלית במשקל הגוף במהלך השימוש באפיסטן?
אולי תנסה לרשום בצורה מסודרת נתונים התחלתיים והיום (משקל גוף, אחוז שומן, משקלים וכו...).

אני רואה שמאוד התחזקת. מה משקל הגוף כרגע? עלית במשקל הגוף במהלך השימוש באפיסטן?
אולי תנסה לרשום בצורה מסודרת נתונים התחלתיים והיום (משקל גוף, אחוז שומן, משקלים וכו...).
מחר אני אעשה הכל מסודר טיפ טופ מבחינת נתונים ואתייג אותך..כולל התופעות לוואי(שזה דווקא עלול לעניין אותך אני חושב)
מבטיח 😲
חוץ מאחוז שומן ..זה אני לא יכול לשפוט. טוב מסתבר שיש לי זמן היום אז החלטתי לתת היום את הסיכום של השבוע ה5 של הסייקל.

נתונים לפניי הסייקל-
משקל גוף -97-98 ק"ג

RM5 בסקוואט 165 ק"ג
RM1 בסקוואט 190 ק"ג

RM5 בבנץ' 107 ק"ג
RM1 בבנץ' 120 ק"ג

RM3 בדדליפט 185 ק"ג
RM1 בדדליפט 210 ק"ג

RM5 בפרס 60 ק"ג

נתונים כרגע-
משקל גוף 104-105 ק"ג

RM5 בסקוואט 175 ק"ג

RM5 בבנץ' פרס 120 ק"ג(בתכלס חזרה אחרונה לא נעלתי אבל זין על זה 👎)

RM3 בדדליפט 190 ק"ג

RM5 בפרס 65 ק"ג

מבחינת אחוז שומן..אני לא כ"כ יודע מה לומר. אני חושב שבמקרה הכי גרוע נשארתי על אותו האחוז. אזורים שאני נוטה להשמין בהם(תחת, למשל)קשים כמו אבן..אז אולי אפילו ירדתי מעט.
מבחינת משקלי עבודה..שבוע הבא אני מתכנן לטפס ב10 ק"ג בסקוואט ובדדליפט לRM5 וRM3 בהתאמה. בפרס ובבנץ' אני מתכנן לטפס ב2.5..RM1 יבדק עוד שבוע וחצי(ראשון הבא בקיצר).

משקלי ה'שיא' לפניי הסייקל נקבעו על 110 ק"ג משקל גוף דרך אגב.

תופעות לוואי
באופן די מפתיע הליבידו שלי מתאושש. אני עדיין לא שם אבל זה נראה כאילו אני חוזר לעצמי, לא במאה אחוז כמובן אבל ממש לא כמו בשבועות 2-4.
יש לי בק-פאמפ משוגע לגמריי. זה כואב ברמה אחרת. השבוע הזה זה נחלש אבל עדיין..בשבוע 4 זה שיתק אותי לגמריי ולא יכלתי להתאמן..
*אני משתמש בתרופה שנקראת נקסין(אנטי דלקתית/משככת כאבים..כמו אדוויל)ומשתמש בטאורין.

מבחינת עור שומני אקנה וכל הסיפור הזה..אין לי.
נראה כאילו שהפתיל שלי התקצר במעט...

השפעות
נראה שמשבוע לשבוע החומר משפיע עליי יותר ויותר. אני מרגיש חזק יותר במכון עם כל אימון שעובר. מבחינת גדילה נראה שבכל אימון אני יכול לומר בודאות איזה חלק בגוף שלי גדל :| זה הזוי, אני גדל מול המראה!
@Tom לא פעם קראתי שחומר הזה חלש וכאלה..אין לי מושג אחי הדבר הזה מדהים.
יש לי פאמפ מפגר לא משנה מה אני עושה. בין אם זה ללכת למכון או בין אם אני מתאמן. הופיעו לי גם ורידים על הידיים ואפילו בכתף(שזה קצת הזוי האמת..לא חשבתי שזה עושה את זה).

בכללי..אני מרגיש שזה מדהים. יש לי יותר מרווח לפעולה. אני לא ישן כזה הרבה בלילה וגם אם אני מגיע למכון מפורק מעייפות אני מצליח במשקלים. כשאני מגיע מפוקס ובתנאים אידאלים(כמו אתמול למשל)..ובכן ג'יף אחד שווה אלף מילים
mexican-soccer-coach-super-saiyan-gif.gif
אה כן ותום חברה שלי מאחלת לך רק רע(בעקבות ה..בעיות..שהיו לנו):X
סורי אחי..

מחר אני אעשה הכל מסודר טיפ טופ מבחינת נתונים ואתייג אותך..כולל התופעות לוואי(שזה דווקא עלול לעניין אותך אני חושב)
מבטיח 😲
חוץ מאחוז שומן ..זה אני לא יכול לשפוט. טוב מסתבר שיש לי זמן היום אז החלטתי לתת היום את הסיכום של השבוע ה5 של הסייקל.

נתונים לפניי הסייקל-
משקל גוף -97-98 ק"ג

RM5 בסקוואט 165 ק"ג
RM1 בסקוואט 190 ק"ג

RM5 בבנץ' 107 ק"ג
RM1 בבנץ' 120 ק"ג

RM3 בדדליפט 185 ק"ג
RM1 בדדליפט 210 ק"ג

RM5 בפרס 60 ק"ג

נתונים כרגע-
משקל גוף 104-105 ק"ג

RM5 בסקוואט 175 ק"ג

RM5 בבנץ' פרס 120 ק"ג(בתכלס חזרה אחרונה לא נעלתי אבל זין על זה 👎)

RM3 בדדליפט 190 ק"ג

RM5 בפרס 65 ק"ג

מבחינת אחוז שומן..אני לא כ"כ יודע מה לומר. אני חושב שבמקרה הכי גרוע נשארתי על אותו האחוז. אזורים שאני נוטה להשמין בהם(תחת, למשל)קשים כמו אבן..אז אולי אפילו ירדתי מעט.
מבחינת משקלי עבודה..שבוע הבא אני מתכנן לטפס ב10 ק"ג בסקוואט ובדדליפט לRM5 וRM3 בהתאמה. בפרס ובבנץ' אני מתכנן לטפס ב2.5..RM1 יבדק עוד שבוע וחצי(ראשון הבא בקיצר).

משקלי ה'שיא' לפניי הסייקל נקבעו על 110 ק"ג משקל גוף דרך אגב.

תופעות לוואי
באופן די מפתיע הליבידו שלי מתאושש. אני עדיין לא שם אבל זה נראה כאילו אני חוזר לעצמי, לא במאה אחוז כמובן אבל ממש לא כמו בשבועות 2-4.
יש לי בק-פאמפ משוגע לגמריי. זה כואב ברמה אחרת. השבוע הזה זה נחלש אבל עדיין..בשבוע 4 זה שיתק אותי לגמריי ולא יכלתי להתאמן..
*אני משתמש בתרופה שנקראת נקסין(אנטי דלקתית/משככת כאבים..כמו אדוויל)ומשתמש בטאורין.

מבחינת עור שומני אקנה וכל הסיפור הזה..אין לי.
נראה כאילו שהפתיל שלי התקצר במעט...

השפעות
נראה שמשבוע לשבוע החומר משפיע עליי יותר ויותר. אני מרגיש חזק יותר במכון עם כל אימון שעובר. מבחינת גדילה נראה שבכל אימון אני יכול לומר בודאות איזה חלק בגוף שלי גדל :| זה הזוי, אני גדל מול המראה!
@Tom לא פעם קראתי שחומר הזה חלש וכאלה..אין לי מושג אחי הדבר הזה מדהים.
יש לי פאמפ מפגר לא משנה מה אני עושה. בין אם זה ללכת למכון או בין אם אני מתאמן. הופיעו לי גם ורידים על הידיים ואפילו בכתף(שזה קצת הזוי האמת..לא חשבתי שזה עושה את זה).

בכללי..אני מרגיש שזה מדהים. יש לי יותר מרווח לפעולה. אני לא ישן כזה הרבה בלילה וגם אם אני מגיע למכון מפורק מעייפות אני מצליח במשקלים. כשאני מגיע מפוקס ובתנאים אידאלים(כמו אתמול למשל)..ובכן ג'יף אחד שווה אלף מילים
mexican-soccer-coach-super-saiyan-gif.gif
אה כן ותום חברה שלי מאחלת לך רק רע(בעקבות ה..בעיות..שהיו לנו):X
סורי אחי..
הכל נשמע מאוד הגיוני. חומר חלש אבל כשמדובר בסייקל ראשון הגוף מגיב בצורה מאוד עוצמתית.
אני מאוד מרוצה מהלוג שלך, מדובר במינון גבוה יחסית למשך מכובד, התיעוד מעולה וישמש רפרנס למשתמשים רבים.
Epistane לא מוכר בארץ והסיבה העיקרית קשורה בכך שהמשתמש הישראלי הממוצע עצלן וחסר ידע ומסתפק בשטויות שהדילר הקרוב ביותר במכון מוכר לו. בעולם Epistane נחשב אחד הסטרואידים הפופולאריים ביותר בקרב קהילת המשתמשים שאינם מקצוענים והעובדה שהוא נמכר OTC מאפשרת לקבל חומר מחברות מעולות מינון מתאים ובמחיר מצחיק.
בהצלחה בהמשך, נמשך לעדכן בלוג/בפרטי...

באמת לוג מעניין מאד, אני אשקול לנסות גם אחרי התחרות של הוויטליפטינג יש לי מטרות מעניינות אולי זה יעזור

באמת לוג מעניין מאד, אני אשקול לנסות גם אחרי התחרות של הוויטליפטינג יש לי מטרות מעניינות אולי זה יעזור
אחריי הבדיקה של הRM1 אתן רשמים סופיים לגביי הסייקל הראשון שלי וכאלה..תבוא תתעדכן, אתייג אותך אם בא לך. תמונות, תובנות ותוצאות סופיות.
@Tom תודה רבה לך אחי, באמת! יש לך כמות ידע פסיכית.

שבוע אחרון לסייקל, החלטתי להשתגע קצת עם המשקלים..לא הרעיון הטוב ביותר שלי
סקוואט 175 ק"ג 4 סטים של 5..סט אחרון ויתרתי לעצמי..רק 3 חזרות..
אני חושב שיכלתי להלחם על עוד 2 חזרות..אבל הייתי כ"כ מפורק.

בנץ' פרס 112 4 סטים של 5. סט 5 שש חזרות. פוז בנץ' 102 5 חזרות.

2X3 דפיציט דדליפט.

וזהו..חשבתי לעשות מתח אבל ויתרתי..מחר יום עזר.
אימון קשה.

נשמע כמו חומר קסם..,אני מפספס משהו? לא משבית ציר,עלייה מטורפת בכוח,זול,זמינות
משבית את האמא של הציר,זה שבזמן האחרון יותר קל לי עם זקפות ועם מין זה כי חברה שלי למדה 'לתפעל' אותי..לדבריה. אבל בגדול כן חומר מדהים. אני ממש נהנה ממנו.

משבית את האמא של הציר,זה שבזמן האחרון יותר קל לי עם זקפות ועם מין זה כי חברה שלי למדה 'לתפעל' אותי..לדבריה. אבל בגדול כן חומר מדהים. אני ממש נהנה ממנו.
בשילוב עם פרווירון עדיין יהיו בעיות? כי לפי מה שהבנתי אכן תהיה בעיה בליבידו אבל לא בציר .. אגב גיל מומלץ לפי דעתך?

בשילוב עם פרווירון עדיין יהיו בעיות? כי לפי מה שהבנתי אכן תהיה בעיה בליבידו אבל לא בציר .. אגב גיל מומלץ לפי דעתך?
אין לי מושג לגביי פרווירון...תום המליץ לי, אבל החלטתי שכבר לקראת סוף הסייקל פשוט אסיים אותו כמו שהוא.
האפיסטן משבית את הציר כמה שאני יודע. מבחינת גיל אין לי שמץ..אני בן 22 עוד מעט 23, מתחת לגיל 21 לא הייתי מתקרב לסטרואידים.

אימון פח..לא מרוכז עייף וכאבו לי המפרקים :|
בנץ' ממוטות בטחון 2X5 עם 115
פוואר קלין עם 80 3X3
יד קדמית
דיפס
רבע שעה אופניים אימון בסימן של לחץ זמן וחוסר שינה..לא הספקתי הכל אבל היה סביר
סקוואט 185 ק"ג 1X5...הRM1 שלי היה 190 ק"ג על 5-6 ק"ג מ.ג. גבוה יותר(!!)
סט לא קל בכלל.

בנץ' פרס 122 לשלשה...הייתי בלי ספוטר :| אז ויתרתי..ג'יזס..אין שכל אין דאגות :\

דדליפט 200 לשלשה. לא הספקתי לסט השלישי ורצתי לעבודה :<

תמונות כשאחזור הבייתה מהמשמרת..סיכום סייקל, תובנות מחשבות וכד'

בדיקת RM1 ביום ראשון..עם וידאו והכל 😲 אני מקווה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית