עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא עדיף לעשות דדליפט באימון רגליים??דדליפט צין אפס ו\או חתירת פנדליי זה מה שאתה צריך לא יותר
קודם כל, יש סיבה לתוכנית ABC? אם תוכל לפרט מבחינת התוכניות אימונים הקודמות שהיו לך ולמה אתה עושה ABC.
לגבי גב, יש הרבה תרגילים, כל אחד עובד בזוויות שונות וצורות שונות.
התרגיל בסיס הכי מומלץ הוא כמובן דדליפט, שהוא לא רק עבודה נטו על גב אלא על עוד הרבה שרירים תומכים ומערכות בגוף.
Abcואת המשקלים
מה אתה מציע אחי?אתה מבזבז את הזמן שלך בתכנית כזאת עם משקלים כאלה.
מציע שתוריד המון נפח ותחליף לתכנית כוח שמתאימה למתאמן מתחיל או לפחות לתכנית FBW או AB. העיקר שהתכנית תתמקד בתרגילים מורכבים ושתאפשר לך להתקדם במשקלים לפחות פעם בשבוע.מה אתה מציע אחי?
המטרה של ss זה להיות מפלצית בשביל לגגום למצאמן תהליך גדילה.. אבל אני בחיטוב לא יכול לעשות ss ו fbw פשוט נראה לי מוזר לעשות 2 תרגילים לכל שריר זה פשוט לא מסתדר לי..מת על מתאמנים כמוך שאומרים שבתוכניות "קטנות" אין מספיק תרגילים וזה נראה להם קל מידי. SS נראית לך בטח כל כך קלה ופשוטה ואני זוכר איך קינאתי בכל המפצלים החמודים שפשוט פימפמו כמה תרגילים והרגישו גברים ואני רק בתרגיל הראשון, עומד מול מוט ומפחד שהוא ימחץ אותי לרצפה(קורה לקראת סיום התוכנית) ואנשים מסביב לא מבינים למה אני לוקח נשימות עמוקות לפני תרגיל ודוחף לעצמי לאוזניים מוזיקה רק כדי לעלות את האנדרנלין.
אל תזלזל בתוכניות האלה, הן יותר מורכבות, מאתגרות ודורשות הקרבה מהמתאמן מכל תוכנית פיצולים שאתה מכיר.
לא דיברתי על חיטוב, דיברתי בכלליות על תוכניות אימון עם "2 תרגילים לכל שריר".המטרה של ss זה להיות מפלצית בשביל לגגום למצאמן תהליך גדילה.. אבל אני בחיטוב לא יכול לעשות ss ו fbw פשוט נראה לי מוזר לעשות 2 תרגילים לכל שריר זה פשוט לא מסתדר לי..
אני לא נעול על ה abc..לא דיברתי על חיטוב, דיברתי בכלליות על תוכניות אימון עם "2 תרגילים לכל שריר".
ד.א
ברור שאתה יכול לעשות FBW בחיטוב, תלוי במתאמן. אני בדיוק עושה את זה ומרגיש מצויין.
אבל בהצלחה ב-ABC.
תנסה FBW ותראה איך אתה מסתדר איתה ואם אתה מצליח לעלות משקלים ( חוץ מבבנץ', שהוא סביר אצלך אז אולי תתקשה).אני לא נעול על ה abc..
אני כן מעוניין לשנות במידה וזה יעשה לי טוב..
אבל איך אני יודע איזה תכנית עדיפה לי?
תנסה FBW ותראה איך אתה מסתדר איתה ואם אתה מצליח לעלות משקלים ( חוץ מבבנץ', שהוא סביר אצלך אז אולי תתקשה).
העיקר שאתה תצליח להתקדם במשקלי עבודה לפחות כל שבוע ושהתכנית תהיה מורכבת בעיקר מתרגילים מורכבים.
ותזהר עם הנפח כי חיטוב+נפח גדול+עצימות גבוהה= פציעה
כי אתה מתאמן מתחיל עם משקלי עבודה נמוכים.נניח למה דווקא fbw ולא ab או abc
כי אתה מתאמן מתחיל עם משקלי עבודה נמוכים.