- פותח/ת השרשור
יש ירידה כמובן אבל היא כל כך איטית שעד הצבא אני לא חושב שאסיים את החיטוב ואני בהחלט לחוץ על זה אני רוצה להיות כנראה בסיירת בצבא ולא לוחם בגדוד רגילחבל שהתייאשת כזה מהר ולא נתת צ'אנס לרדת טבעי
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש ירידה כמובן אבל היא כל כך איטית שעד הצבא אני לא חושב שאסיים את החיטוב ואני בהחלט לחוץ על זה אני רוצה להיות כנראה בסיירת בצבא ולא לוחם בגדוד רגילחבל שהתייאשת כזה מהר ולא נתת צ'אנס לרדת טבעי
מסכים אבל שאני שוקל 87 קילו ובקושי עושה 6 מתח ו15 מקבילים ו40 שכיבות שמיכה זה אומר הכלהצבא לוקח לסיירות לא רק את אלה שמגיעים מקום ראשון בכל דבר.. יש עוד מלא קריטריונים שלא אני ולא אתה יודעים אותם!
מסכים אבל שאני שוקל 87 קילו ובקושי עושה 6 מתח ו15 מקבילים ו40 שכיבות שמיכה זה אומר הכל
בהחלט אני מתחיל לשלב אינטרוואליםעזוב אותך שכיבות שמיכה ומתח.. תתחיל להתאמן על ריצות ספרינטים זה מה שיעזור לך באמת
כמובן רוב הפעמים זה פשוט לא פגע רק באחרון זה פגעחשבת אולי שהעמסות שלך מוגזמות ופוגעות לך בתהליך?
זמני אוזל אני רוצה סיירת בצבא ולא חיר רגיל הקלן כבר אצלי ממחר תחילת סייקל שבוע וחצי ראשונים בלי קטוטיפן ואז מתחיל לשלב קטוטיפן למשך כל הסייקל תעקבו פשוט הולך להיות יותר מעניין נכנסתי בין היתר לדל פחמימה כי על הקלן זה עובד טוב יותרלפי דעתי תנסה להפוך את ההעמסות למתונות יותר ותראה איך אתה מתקדם, לפני שאתה מחליט לשלב קלן.
אני לא התייאשתי אני המשכתי אפילו בדרך קשה יותר אני ביום ה8 לדל פחמימה ועל קלן תגיד לי אתה מה יותר קשה להיות על 35 גרם פחמימה או על 100 גרם פחמימה ? התשובה ברורה .. אז להגיד נשברתי ? זה לא נכון בכלל .. אני משקיע יותר אבל גם מקווה לתוצאות מהירות יותר כי הזמן שלי אוזל !חיטוב של בערך חודש וכבר התייאשת....?
תרשה לי להתאכזב......
השינוי האמיתי הוא בראש, בתפיסה, בגישה.
אם נשברת מנטאלית כאן.....מה יהיה בגיבושים? (שאגב, זה 40% כושר ו60% מנטאלי).
בהצלחה.