הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון חיטוב

shay the one

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
אני בן 30 מתאמת 7 אולי 8 שנים 89 קג על 20 אחוז שומר חודש וחצי על תזונה ואירובי 45 דקות הליכה 3 פעמים בשבוע
אני רוצה לרדת לכוון 14% 12%
אשמח לקבל טיפים ו סוגי טוספי מזון להגיע למטרה (הדבר שהכי קל לי זה לעלות בסא ולהתחזק במשקלים )

Vile

מה ההבדל בין יהומבין לאפדרין מבחינת יעילות בחיטוב לא"ש נמוך ?
אפדרין הרבה יותר חזק.
אל תשכח שזה גם תלוי במינון.
75 מ"ג אפדרין ביום ביחד עם תזונה נכונה ותוכנית אימונים טובה, אתה תראה תוצאות מרשימות.
מומלץ לשלב עם קפאין.

שאמרתי 75 מ"ג, התכוונתי לחלק את זה 3 פעמים ביום, לא לקחת מכה אחת 75 מ"ג.
25 + 25 + 25.

אפדרין הרבה יותר חזק.

אחי מאיפה אתה מביא את הנתונים האלה?
אפדרין לא יותר חזק ולא בעל השוואה ליוהימבין כי הם בכלל עובדים על רצפטורים שונים.
אפדרין נחשב יחסית חלש, אם תשווה אותו לקלן לדוגמא שעובד באותו סגנון, אז קלן הרבה יותר חזק ממנו בהשפעה על הגוף.
אפדרין+קלן+יוהימבין הם תוספי תזונה שיחסית נפוצים בחיטוב של מתאמנים לא מקצוענים, אם להשתמש או לא? תלוי רק בך וכמה זה חשוב לך, ולפי מה שרשמת על העניין עם המרחיבי כלי דם זה בכלל לא מומלץ לך, מה בדיוק הבעיה עם הכלי דם?

אפדרין הרבה יותר חזק.
75 מ"ג אפדרין ביום ביחד עם תזונה נכונה ותוכנית אימונים טובה, אתה תראה תוצאות מרשימות.
מומלץ לשלב עם קפאין.

שאמרתי 75 מ"ג, התכוונתי לחלק את זה 3 פעמים ביום, לא לקחת מכה אחת 75 מ"ג.
25 + 25 + 25.
מבחינת בריאות... יהומבין VS אפדרין לילד בן 15-16 שרוצה לרדת לא"ש ממש נמוך 9-10 ויש עליו כמות גדולה של שריר.

מבחינת בריאות... יהומבין VS אפדרין לילד בן 15-16 שרוצה לרדת לא"ש ממש נמוך 9-10 ויש עליו כמות גדולה של שריר.
15-16? אל תגע בדברים האלו בכלל.
תאוכל יותר טוב ואני מבטיח לך שתגיע לאחוזי שומן נמוכים כל עוד אתה מתמיד.
אתה תגיע יותר לאט אבל זה לא אומר שלא תגיע בכלל, אתה תגיע...

15-16? אל תגע בדברים האלו בכלל.
תאוכל יותר טוב ואני מבטיח לך שתגיע לאחוזי שומן נמוכים כל עוד אתה מתמיד.
אתה תגיע יותר לאט אבל זה לא אומר שלא תגיע בכלל, אתה תגיע...
למה לא?

תשמע אני במסה.. אני מנסה להגיע למשקל גבוה ולעלות המון בשריר ולחטב ל- 10 א"ש אני ממש לא רוצה לפגוע בשריר.

למה לא?

תשמע אני במסה.. אני מנסה להגיע למשקל גבוה ולעלות המון בשריר ולחטב ל- 10 א"ש אני ממש לא רוצה לפגוע בשריר.
חיטוב איטי, כמות מספקת של חלבון, קצת חומצות אמינו ואתה לא תאבד הרבה שריר.

חיטוב איטי, כמות מספקת של חלבון, קצת חומצות אמינו ואתה לא תאבד הרבה שריר.
אני יודע לחטב. חיטבתי בעבר אבל תראה זה התכנון

דל פחמימה + 200 גרם חלבון מלא + אירובי בוקר דופק 130-140 עם קפה שחור לפני על בטן ריקה + אירובי ערב אחרי אימון משקולות שמאגרי הגליקוגן
ריקים ..

אני יאבד שריר ? כי אני מנסה להגיע ל- 10-11 א"ש

אני יודע לחטב. חיטבתי בעבר אבל תראה זה התכנון

דל פחמימה + 200 גרם חלבון מלא + אירובי בוקר דופק 130-140 עם קפה שחור לפני על בטן ריקה + אירובי ערב אחרי אימון משקולות שמאגרי הגליקוגן
ריקים ..

אני יאבד שריר ? כי אני מנסה להגיע ל- 10-11 א"ש
אימון מקולות עם מאגרי גליקוגן ריקים = Catabolic.
הרס של השריר.
אלא אם כן אתה מכניס חומצות אמינו.
אתה לא חייב להוריד את כל הפחמימה בחיטוב, ובטח שלא להוריד אותה במכה אחת.
מורידים אותה לאט לאט ושואפים לרדת קילו (מקסימום 2) בחודש. ככל שהירידה יותר איטית, כך הפירוק שריר מופחת.
ירידה מהירה בהחלט תגרום להרס של השריר וגם אימון עם מאגרי גליקוגן ריקים (אלא אם כן יש חומצות אמינו).

אימון מקולות עם מאגרי גליקוגן ריקים = Catabolic.
הרס של השריר.
אלא אם כן אתה מכניס חומצות אמינו.
אתה לא חייב להוריד את כל הפחמימה בחיטוב, ובטח שלא להוריד אותה במכה אחת.
מורידים אותה לאט לאט ושואפים לרדת קילו (מקסימום 2) בחודש. ככל שהירידה יותר איטית, כך הפירוק שריר מופחת.
ירידה מהירה בהחלט תגרום להרס של השריר וגם אימון עם מאגרי גליקוגן ריקים (אלא אם כן יש חומצות אמינו).
אז עזוב אירובי אחרי אימון. רק אירובי בוקר.. בלי שום תוסף תזונה כמו BCAA וכאלה..

אני אאבד שריר ? עם מה שציינתי למעלה? וברור אני יעשה חיטוב רגיל עד 15 א"ש ומשמה דל פחמימה ל 5 אחוז האחרים.

תודה לך על התגובות

אז עזוב אירובי אחרי אימון. רק אירובי בוקר.. בלי שום תוסף תזונה כמו BCAA וכאלה..

אני אאבד שריר ? עם מה שציינתי למעלה? וברור אני יעשה חיטוב רגיל עד 15 א"ש ומשמה דל פחמימה ל 5 אחוז האחרים.

תודה לך על התגובות
כשאתה אומר אירובי בוקר אתה מתכוון אירובי ישר על הבוקר בלי לאכול כלום?
זה עוזר לשרוף קצת יותר שומן, אבל במידה ואתה מבצע את האירובי למרחק ארוך יותר, אתה תפגע בשריר.
כל פעילות מוגזמת או כל פעילות בכללי ללא אוכל תגרום להרס של השריר.
ברגע שהגוף מזהה שאין לו פחמימה, הוא מנצל את החלבון והשומן, במקום רק את הפחמימה והשומן.
זה תלוי גם מה אתה אוכל בלילה לפני, אם אתה אוכל לחם חיטה מלאה שהערך הגליקמי נמוך, בריצה בבוקר אתה תנצל את הפחמימה מהלחם.
אבל אם אתה מתחנן להיות על תפריט מאוד דל בפחמימות, לעשות פעילות גופנית ללא פחמימה לפני = הרס מוחלט.

כשאתה אומר אירובי בוקר אתה מתכוון אירובי ישר על הבוקר בלי לאכול כלום?
זה עוזר לשרוף קצת יותר שומן, אבל במידה ואתה מבצע את האירובי למרחק ארוך יותר, אתה תפגע בשריר.
כל פעילות מוגזמת או כל פעילות בכללי ללא אוכל תגרום להרס של השריר.
ברגע שהגוף מזהה שאין לו פחמימה, הוא מנצל את החלבון והשומן, במקום רק את הפחמימה והשומן.
זה תלוי גם מה אתה אוכל בלילה לפני, אם אתה אוכל לחם חיטה מלאה שהערך הגליקמי נמוך, בריצה בבוקר אתה תנצל את הפחמימה מהלחם.
אבל אם אתה מתחנן להיות על תפריט מאוד דל בפחמימות, לעשות פעילות גופנית ללא פחמימה לפני = הרס מוחלט.
תקשיב

קם בבוקר ישר שותה קפה שחור בלי סוכר בשביל הקפאין שייניד את השומן יותר טוב

ואז אירובי בוקר 30 דקות דופק 130

תקשיב

קם בבוקר ישר שותה קפה שחור בלי סוכר בשביל הקפאין שייניד את השומן יותר טוב

ואז אירובי בוקר 30 דקות דופק 130
זה בסדר.
כל עוד זה 30 דק', במיוחד אם אתה אוכל פחמימה מורכבת בלילה לפני.
אם אתה לא אוכל פחמימה לפני האימון וגם לא לילה לפני, אז תדלג.

זה בסדר.
כל עוד זה 30 דק', במיוחד אם אתה אוכל פחמימה מורכבת בלילה לפני.
אם אתה לא אוכל פחמימה לפני האימון וגם לא לילה לפני, אז תדלג.
אני אוכל בלילה חלבון קזאין - קוט'ג שיספג לאט במשך הלילה כדי שלשריר יהיה חלבון ..
פחמימה מורכבת בלילה? לא שמעתי על זה בחיים.

המטרה של האירובי בבוקר כי מאגרי הגילקון ריקים לא מבזבז זמן ישר יורד למטה עם קפאין 200 מ"ג ועושה אירובי 30 דקות

עולה למעלה הביתה אוכל ישר ארוחת בוקר עם חלבון פחמימה והכל ..

אני אוכל בלילה חלבון קזאין - קוט'ג שיספג לאט במשך הלילה כדי שלשריר יהיה חלבון ..
פחמימה מורכבת בלילה? לא שמעתי על זה בחיים.

המטרה של האירובי בבוקר כי מאגרי הגילקון ריקים לא מבזבז זמן ישר יורד למטה עם קפאין 200 מ"ג ועושה אירובי 30 דקות

עולה למעלה הביתה אוכל ישר ארוחת בוקר עם חלבון פחמימה והכל ..
בקזאין אין פחמימה, בקוטג' גם אין פחמימה.
אחרי שפירקת את השריר, אתה לא יכול להחזיר את התהליך בחצי שעה כשאתה אוכל ארוחת בוקר.
השיטה הזאת עובדת אם יש לך חומצות אמינו, לא אם אתה עם מאגרים ריקים וגם בלי חומצות אמינו.
הגוף צריך פחמימה ואם הוא לא יקבל אותה הוא יקח אנרגיה מהשריר.
אם אין לך חומצות אמינו, השיטה הזאת לא מיועדת לך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית