ייעוץ 10% שומן ירידה

WhiteLegend

מושעה
38
5
נק' מוניטין:
-125
38
5
אז ככה , אני לא תמיד עולה נקי במסה כי יש לי בעיה של נטייה להשמנה , ואני לא דואג לעלות בשומן מיותר במסה כי בשביל זה יש חיטוב

ואני לא ממש ממהר לים. למרות שאני אשתדל לאכול נקי

אז ככה , האם אפשרי להגיע ל- 10 א"ש שומן בלי שום תוסף או שורף שומן כזה או אחר ? האם זה כרוך בעיבוד מסת שריר ?

כי אני ממש לא רוצה לאבד שריר יקר שעבדתי עליו במסה. כל גרם שריר חשוב לי כי המטרה שלי להראות ממש אסטתי. עם כמות שריר על

10%

ככה אני מתכנן לעשות את זה האם זה אפשרי ?

דל פחמימה + פי 2.5 חלבון + כל בוקר אירובי על בטן ריקה למשך חצי שעה על דופק 130-140 בשילוב של קפאין (כמה כפות קפה עם

מים חמים בבוקר כי אין לי כדורי קפאין)

אני בדרך הנכונה לעשות את זה ?

הרבה תלוי בגנטיקה אני כבר אומר לך ש10 אחוז שומן כרוך באיבוד שריר בחיטוב אפילו עם שימוש בקלן

כבר הראו יותר מפעם אחת שאין יתרון לאירובי על בטן ריקה. (לא שזה מזיק)

• פותח/ת השרשור
הרבה תלוי בגנטיקה אני כבר אומר לך ש10 אחוז שומן כרוך באיבוד שריר בחיטוב אפילו עם שימוש בקלן
איזה באסה!!! השאלה כמה שריר אני יאבד.. בממוצע? אני אוכל 2.5 גרם חלבון על כל קילו

שמע 10 א.ש זה כבר די נמוך, אפשרי להגיע גם בלי תוספים, אבל זה דורש הרבה השקעה ותוכנית אימונים מתאימה כמו קארב סייקלינג עם כמות פחמימה מאוד נמוכה או UD2, בא.ש כאלה הגוף שומר מאוד על השומן לפני שהוא שורף אותו ושם היתרונות של דיאטה דלת פחמימות וסוגייה נהיים רלוונטים וחשובים.
להגיד לך אם תשרוף שריר או לא, קשה לדעת ומאוד תלוי בתזונה, אבל אם תעבוד נכון גם אם תאבד מסת שריר הכמות לא תהיה גדולה.

• פותח/ת השרשור
כבר הראו יותר מפעם אחת שאין יתרון לאירובי על בטן ריקה. (לא שזה מזיק)
ממש לא.. אתה טועה פה.

בבוקר מאגרי הגילוקגן ריקים ואתה שורף נטו שומן על דופק 130-140 ומומלץ לשלב עם זה קפאין לניוד השומן

רוב הבילדרים הגדולים בארץ ממליצים על זה וזה טוב לשומן עיקש

• פותח/ת השרשור
שמע 10 א.ש זה כבר די נמוך, אפשרי להגיע גם בלי תוספים, אבל זה דורש הרבה השקעה ותוכנית אימונים מתאימה כמו קארב סייקלינג עם כמות פחמימה מאוד נמוכה או UD2, בא.ש כאלה הגוף שומר מאוד על השומן לפני שהוא שורף אותו ושם היתרונות של דיאטה דלת פחמימות וסוגייה נהיים רלוונטים וחשובים.
להגיד לך אם תשרוף שריר או לא, קשה לדעת ומאוד תלוי בתזונה, אבל אם תעבוד נכון גם אם תאבד מסת שריר הכמות לא תהיה גדולה.
אני במסה על AB ובחיטוב FBW עם המון מורכבים סקווט דד בנץ ופרס מתח וכו'..

עם תפריט של 200 חלבון 100 שומן 20 פחמימה אפשר + אירובי בוקר עם קפאין אפשר להגיע ל 10 ?
אין לי כח להוכיח את מה שכתבתי, כבר נעשו בנושא דיונים. תעשה מה שבא לך
לפחות שלח איזה קישור לאשכול או מחקר שמוכיח .. ? אתה זורק פצצה והלך

אני במסה על AB ובחיטוב FBW עם המון מורכבים סקווט דד בנץ ופרס מתח וכו'..
עם תפריט של 200 חלבון 100 שומן 20 פחמימה אפשר + אירובי בוקר עם קפאין אפשר להגיע ל 10 ?

ממליץ לקרוא את המדריך הבא: http://www.kilogram.co.il/2237/the-ultimate-diet-2-0-הדיאטה-האולטימטיבית/, ולהיעזר בו בתפריטים וההרכב של חלבון/פחמימה/שומן, הכמויות מושפעות מעניינים של א.ש ומשקל.
עוד תוכנית נפוצה יותר ואישית אני יכול להגיד לך שעובדת לא רע באחוזי שומן נמוכים: http://www.israelbody.org/Carb-Cycling-–-על-מה-ולמה

Back
למעלה תחתית