הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תקופת היציאה מהחיטוב.

werewolf

משתמש פעיל
836
42
נק' מוניטין:
324
836
42
שלום,

ביצעתי חיטוב שערך בערך חודשיים שחודש ממנו היה במתכונת של UD2 שהיה בערך ל 3-4 ולאחר ההעמסה האחרונה החלטתי להוריד הילוך ולעלות טיפה את הפחמימות ואת הגירעון כי הייתי תקוע ולבסוף החלטתי לצאת לנייטרלי ולחזור למאזן חיובי.

עכשיו , אני אוכל בסביבות ה 200 פחמימה ושומר על אירובי של 45 דקות כל יום ואוכל בסביבות המאזן הנייטרלי שלי , ועד עכשיו מאז תחילת הנייטרלי הייתה עלייה של שתי קילו ו 200 גרם בשבועיים.

עכשיו הקטע שאני לא מבין אם חטפתי ריבאונד של שומן מהחיטוב כי מבחינת שומן לא רואה שינוי בגוף ,

האם זה יכול לנבוע אולי מכך שגם השרירים אוגרים נוזלים מהפחמימות ועליתי ביותר נוזלים ? כי הקטע הזה טיפה מלחיץ אותי והמשקל לא הכי יציב , הוא ממשיך לעלות טיפה , אך בלי שינוי ממשי בגוף.

יש איזה עצות למיניהם? או שזה נורמלי לעלות ככה אחרי שמוסיפים את הפחמימות.

אם אתה אומר שאחרי החיטוב הקפדת על שבועיים מאזן נייטרלי ושאתה לא רואה על הגוף שינוי מיוחד, כנראה שרוב המשקל הוא נוזלים.
מה שקורה שגם בשריר יש מאגרי גליקוגן (ובכבד), הגליקוגן הזה סופח נוזלים, ככה שברגע שחזרת לאכול יותר פחימימות והמאגרים התמלאו איתם גם המים שהתמלאו בשריר, וזה מה שמעלה את המשקל ומראה בדר"כ מראה יותר "נפוח" אחרי העמסות לדוגמא או אחרי יציאה מדל פחמימה.

אם אתה אומר שאחרי החיטוב הקפדת על שבועיים מאזן נייטרלי ושאתה לא רואה על הגוף שינוי מיוחד, כנראה שרוב המשקל הוא נוזלים.
מה שקורה שגם בשריר יש מאגרי גליקוגן (ובכבד), הגליקוגן הזה סופח נוזלים, ככה שברגע שחזרת לאכול יותר פחימימות והמאגרים התמלאו איתם גם המים שהתמלאו בשריר, וזה מה שמעלה את המשקל ומראה בדר"כ מראה יותר "נפוח" אחרי העמסות לדוגמא או אחרי יציאה מדל פחמימה.

אני מסכים עם כל מילה, אבל, יתכן שבאמת היה שינוי בגוף מבחינת השומנים רק שאתה פשוט לא שם לב לזה כי אתה רואה את עצמך יומיום במראה, וזה נכון גם לגבי איבוד אחוזי שומן או לחילופין עלייה במסת שריר, מעולם לא פגשתי מתאמן שמסתכל במראה ואומר ״זהו, הגעתי למה שרציתי״ כי הוא לא ממש רואה את ההתקדמות שלו בצורה מוחשית מספיק,

אני לא רוצה לאכזב אותך ידידי אבל הדרך היחידה לדעת אם זה שומן או לא זה בדיקת אחוזי שומן מקצועית בוינגייט או מכונים אחרים שמחזיקים את הציוד הדרוש אם ישנם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית