הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון נתרן

• פותח/ת השרשור Star
  • פורסם בתאריך

Star

משתמש פעיל
404
2
נק' מוניטין:
67
404
2
כמה נתרן מותר ביום?אני אוכל כל יום קופסאת קוטג זה בסדר?הבנתי שכמות הנתרן מאוד גבוהה משהו כמו 400-500 מ"ג ל100 גרם נכון?

כמה נתרן מותר ביום?אני אוכל כל יום קופסאת קוטג זה בסדר?הבנתי שכמות הנתרן מאוד גבוהה משהו
אין כמות ספציפית אם אני לא טועה. הבעיה היחידה היא שזה סופח נוזלים. שתה מים והכל יהיה בסדר.
היה דיון על זה לא מזמן פה בפורום-אתה מוזמן לחפש

בעולם המערבי לא מומלץ לחרוג מ-8 גרם. שזה מלא.. שוב תלוי מאיפה אתה מביא את המלחים שלך: אם אתה אוכל ירקות ומוצרי גבינה(פרט לבולגרית\פטה). שוב תלוי איזה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3104147,00.html, בכל מקרה, פעל שהייתי פחות מודע לכמות הנתרן שאני מכניס אכלתי דג מלוח באריזות כאלה והגעתי ל16 גרם נתרן.. אני משאר שאם אתה עושה אירובי, ההשפעה על הלחץ הדם שלך תהיה שונה מאשר אם אתה סתם מנשנש קילו קוטג. תעבור לגבינה לבנה. בכל מקרה קופסת קוטג זה בערך 800 מג שזה בסדר אפילו לילדים. שוב זה בסדר מבחינת הRDA, וכל גוף הוא שונה..

קוטג' ביום זה בסדר יש בזה 1 גרם אם אני לא טועה, ה"בעיה" של אנשים עם נתרן בפורום זה בעיקר בספיחת נוזלים, ואז תנסה לא לעבור את ה3 גרם ליום (3000 מ"ג = 3 קופסאות קוטג'). אחרת אם אתה אוכל אוכל רגיל ולא ג'אנק אין מצב שתגיע לכמויות נתרן מוגזמות ואין סיבה להתעסק בזה יותר מדי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית