מזה מגביר טסטוסטרון ?

• פותח/ת השרשור ofek97
  • פורסם בתאריך
טריבולוס ? יכול לעזור במינון גבוה אם הטסט שלך ברצפה.
לא יודע אם טריבולוס עוזר... D-Asparatic-Acid יסייע.
בכל מקרה לא מדובר בעליית טסט בעלת משמעות אנבולית מיוחדת.

• פותח/ת השרשור
אני רק רוצה לדעת איך המגביר טסטוסטרון עוזר? מהם התופעות לוואי שלו ? האם הוא עובד על בטוח ? ומהו הסוג המומלץ ?

יש לי חבר שלקח (משהו שנקרא anabolic freak) הוא טוען שעזר לו במידה מסויימת. לא ראיתי אותו אחרי אז לא יכול להעיד

לא יודע אם טריבולוס עוזר... D-Asparatic-Acid יסייע.
בכל מקרה לא מדובר בעליית טסט בעלת משמעות אנבולית מיוחדת.
כבר כמה פעמים שאני שומע על זה.
D-Asparatic-Acid שווה משהו? הוא נותן בוסט מסוים? גם אם זה בוסט מינורי?

כבר כמה פעמים שאני שומע על זה.
D-Asparatic-Acid שווה משהו? הוא נותן בוסט מסוים? גם אם זה בוסט מינורי?
קיימים מחקרים שמראים עלייה ברמות הטסט טוטאל במינון של 3g/ed. כמובן שהשימוש מתאים רק עבור אלה שהטסט אצלם נמוך באופן קיצוני ולא כבוסט לטסט בנורמה.
חשוב להבין שמדובר בטסט ממקור אנדוגני ולכן ייצור יתר לרמות שהן מעל לתוספת קטנה אינן אפשריות שכן ה-HPTA פשוט אינו מאפשר זאת פיזיולוגית.
מעבר לכך, עודף טסט משמעותו גם המרה בקצב גבוה יותר של אותו הטסט לאסטרוגן כך שהציפייה מ-DAA היא גם עלייה ברמות אסטרוגן.
לא הייתי משקיע אגורה בכל מה שמכונה "טסט בוסטר".

קיימים מחקרים שמראים עלייה ברמות הטסט טוטאל במינון של 3g/ed. כמובן שהשימוש מתאים רק עבור אלה שהטסט אצלם נמוך באופן קיצוני ולא כבוסט לטסט בנורמה.
חשוב להבין שמדובר בטסט ממקור אנדוגני ולכן ייצור יתר לרמות שהן מעל לתוספת קטנה אינן אפשריות שכן ה-HPTA פשוט אינו מאפשר זאת פיזיולוגית.
מעבר לכך, עודף טסט משמעותו גם המרה בקצב גבוה יותר של אותו הטסט לאסטרוגן כך שהציפייה מ-DAA היא גם עלייה ברמות אסטרוגן.
לא הייתי משקיע אגורה בכל מה שמכונה "טסט בוסטר".
אז מה שאתה בעצם אומר שגם אם תהיה עלייה ברמות הטסט' היא לא תהיה יעילה לתחום?

אז מה שאתה בעצם אומר שגם אם תהיה עלייה ברמות הטסט' היא לא תהיה יעילה לתחום?
בדיוק כך.
יותר מזה, גם אם קיים חוסר בטסט הוא פשוט לא אפקטיבי מספיק ובוודאי שלא "Cost effective".
לצרכי פיתוח גוף הייתי דבק בקריאטין למשל, תוסף שתרומתו לגדילת השריר מוכחת.

בדיוק כך.
יותר מזה, גם אם קיים חוסר בטסט הוא פשוט לא אפקטיבי מספיק ובוודאי שלא "Cost effective".
לצרכי פיתוח גוף הייתי דבק בקריאטין למשל, תוסף שתרומתו לגדילת השריר מוכחת.
אז איזה תוספים שווים לדעתך אילו במעט להעלאת טסט אפילו ברמה מינורית?

אז איזה תוספים שווים לדעתך אילו במעט להעלאת טסט אפילו ברמה מינורית?
ישנם נוטריאנטים שחוסר בהם יביא לירידה בייצור הטסט הטבעי (אבץ, ויטמין D). במידה ולא קיים אותו חוסר או במידה והטסט בנורמה אין טעם ו/או ערך לנסות ולהגביר את רמתו ראשית מאחר וזה פשוט לא עובד כך. אופן הפעולה של מערכת הבקרה האמונה על ייצור הטסט הוא להפחית מייצורו כאשר רמתו גבוהה (טרנזיאנטית-רגעית) ולהגביר ייצורו כשרמתו נמוכה. אצל אדם שאינו סובל מהיפוגונדיזם ומערכת הבקרה עובדת בצורה תקינה פשוט לא יתכן מצב בו יצטבר עודף טסט בגוף שמקורו אנדוגני.
עודף טסט רגעי גם יומר בקצב גבוה יותר לאסטרוגן ול-DHT שניהם בעלי תרומה מוגבלת לגדילת השריר אך מקדמים שלל תופעות לוואי (להירגע, גם תוצאה זו בקושי תתקבל)
לסיכום, אותם תוספים יקרים אינם משפיעים או לחילופין משפיעים במידה כה מועטה שאין משמעות לתופעות האנבוליות/אנדרוגניות/אסטרוגניות מבחינת השפעתן.

ישנם נוטריאנטים שחוסר בהם יביא לירידה בייצור הטסט הטבעי (אבץ, ויטמין D). במידה ולא קיים אותו חוסר או במידה והטסט בנורמה אין טעם ו/או ערך לנסות ולהגביר את רמתו ראשית מאחר וזה פשוט לא עובד כך. אופן הפעולה של מערכת הבקרה האמונה על ייצור הטסט הוא להפחית מייצורו כאשר רמתו גבוהה (טרנזיאנטית-רגעית) ולהגביר ייצורו כשרמתו נמוכה. אצל אדם שאינו סובל מהיפוגונדיזם ומערכת הבקרה עובדת בצורה תקינה פשוט לא יתכן מצב בו יצטבר עודף טסט בגוף שמקורו אנדוגני.
עודף טסט רגעי גם יומר בקצב גבוה יותר לאסטרוגן ול-DHT שניהם בעלי תרומה מוגבלת לגדילת השריר אך מקדמים שלל תופעות לוואי (להירגע, גם תוצאה זו בקושי תתקבל)
לסיכום, אותם תוספים יקרים אינם משפיעים או לחילופין משפיעים במידה כה מועטה שאין משמעות לתופעות האנבוליות/אנדרוגניות/אסטרוגניות מבחינת השפעתן.
אוקיי. הבנתי. מה שאתה מתכוון שתוספים מעודדי טסט זה כמו טיפה במים. לא שווה את הכסף.
אילו תופעות לוואי יכולות לקרות? סתם סקרנות.

אוקיי. הבנתי. מה שאתה מתכוון שתוספים מעודדי טסט זה כמו טיפה במים. לא שווה את הכסף.
אילו תופעות לוואי יכולות לקרות? סתם סקרנות.
עניתי לך גם על זה... מסתתר בפיסקה הלפני אחרונה של תגובתי הקודמת...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית