עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
החומר השני שאתה מערבב אם הפרופ זה פרימובולן 100 ? הבנתי נכון ? יעני סך הכל בזריקה יש לך 2.5 מייל חומר ?שלום
התחלתי סייקל ראשון של testosterone propionate 1cc
עם methenolone ehanthate
1 וחצי cc יחד של החברה vermodje
על הזיריקה הראשונה בישבן
התנפח לפי 2 , קצת אדום כאב גבוה ,אין להתאמן ,אין לשבת ,אין ללכת + הגוף ממש חלש ממה זה יכול להגרם?
תודה על העזרה
תרגע שניה תירד מהסייקל אני חושב זה עושה לך לא טוב , תנסה לארגן חברה מוכרת שהיא לא עושה כאבים גושים וחום גוףאז אני רואה כמעט כפול ומרגיש שאני נופל כל רגע
אני שותה מים ולא יודע עוד מה לעשות
כך בנתיים כדור שיוריד לך את החום. ותעלה תמונות באיכות הכי טובה שאתה יכול של 2 הבקבוקים שאתה משתמש בהם.עידכון כאב ביצים קל קול עבה וקשה קצת לנשום חום גבוה בכל הגוף של 39.5
דופק 102
ללכת למיון ?
כך בנתיים כדור שיוריד לך את החום. ותעלה תמונות באיכות הכי טובה שאתה יכול של 2 הבקבוקים שאתה משתמש בהם.
הפרופ תמיד קצת יותר מורגש מאננטט או חומר אחר אבל מה שאתה מתאר זה לא צריך לקרות. כבר רשמתי לך בהודעה קודמת תביא מיסוליד ותשתה אותו שעה לפני הזריקה אם זה תגובה אלרגית של הגוף הוא יכול לפטור לך תבעיה הזאת. ואתה לא תסבול מכלום. ותסיים תסייקל כמו בן אדם.
ולזה שהמליץ פה לקנות MXP או זבל אחר. לפני שאתה ממליץ משהו לבן אדם קודם תבדוק לעומק מה הבעיה אצלו. הוא רשם שלפני חצי שנה הוא כבר ניסה לעשות סייקל והיה לו את אותו הסרט. אז מה הקשר להמליץ על חברה אחרת כזאת או רפואית או כל דבר אחר? זה לא פיטרון.
לחבר שלי שסבל מהתופעה זה מה שפתר לו תבעיה לפני כל זריקה אז שווה לנסות וגם לא כאב לו כלום ולא חום ולא שום דבר. תמונה. צפה בקובץ המצורף 17747