הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון התרגיל האהוב עליכם

• פותח/ת השרשור TheGod
  • פורסם בתאריך
איך אתה מסביר את זה שהסקוואט התקדם 15 ק"ג והדדליפט לא זז ?
לא יודע. אולי הדדליפט מלכתחילה היה מאוד חזק? אולי התוכנית לא הייתה אידיאלית לדדליפט? (דדליפט כבד אחרי סקוואט כבד, במיוחד בחיטוב - יכול להיות לא אפשרי)

לא יודע. אולי הדדליפט מלכתחילה היה מאוד חזק? אולי התוכנית לא הייתה אידיאלית לדדליפט? (דדליפט כבד אחרי סקוואט כבד, במיוחד בחיטוב - יכול להיות לא אפשרי)

תראה זה היה בטקסס, אבל זה לא נראה לי סביר שהסקוואט גזל את הכוח כל כך, ובפרט שהסקוואט היה די קליל

תראה זה היה בטקסס, אבל זה לא נראה לי סביר שהסקוואט גזל את הכוח כל כך, ובפרט שהסקוואט היה די קליל
אם הוא היה קליל, זה דיי מסביר למה הוא עלה - כנראה שהיה עוד בטנק כשהתחלת חיטוב, ורק גזרת את הקופון של מה ש"כבר היה לך" אבל עוד לא ביצעת...

אם הוא היה קליל, זה דיי מסביר למה הוא עלה - כנראה שהיה עוד בטנק כשהתחלת חיטוב, ורק גזרת את הקופון של מה ש"כבר היה לך" אבל עוד לא ביצעת...

זה לא הכי הגיוני כי תזכור שההתקדמות נגזרת מהנפח
התמודדתי עם משקלים שהיו חדשים לי כל שבוע גם בנפח וגם בעצימות, אז לכאורה אם זה התרגם בעבר להתקדמות בדדליפט, זה היה אמור להתקדם

זה לא הכי הגיוני כי תזכור שההתקדמות נגזרת מהנפח
התמודדתי עם משקלים שהיו חדשים לי כל שבוע גם בנפח וגם בעצימות, אז לכאורה אם זה התרגם בעבר להתקדמות בדדליפט, זה היה אמור להתקדם
אם המשקלים החדשים היו קלים, זה אומר שיכולת לעשות אותם (פשוט לא עשית עדיין) גם לפני החיטוב
ואם במסה זה התרגם לדדליפט, זה בדיוק מה שאמור לקרות - אבל בחיטוב המאגרים מדלדלים ככה שמה שנפגע קודם זה מה שאחרון באימון
ובטווח הארוך זה לא חיזק את הדדליפט, כי כנראה אכלת מספיק בשביל להתחזק "חלקית", ולא בצורה אידיאלית (ככה זה בחיטוב), ואז מה שנפגע קודם זה מה שאליו אתה מגיע הכי מרוקן - התרגיל האחרון באימון.

זו ההשערה שלי. אבל אולי חסרים לי פרטים חשובים כלשהם.

אוהב את כל התרגילים.
אבל יש תרגילים מסווימים שהם מאוד כיפים כמו טרסטר שזה אדיר!

@the Raccoon
אוסיף שזה גם יכול להיות מושפע מהאיזורים שבהם אתה נוטה (גנטית) בחיטוב לאבד יותר מסת שריר \ שומן
למשל בסקוואט הבטן זזה יותר מרחק מבדדליפט, אם ירדת שומן בעיקר בבטן זה משפיע קצת
כמו למשל בבנץ', שככל שהבטן יורדת טווח התנועה עולה ולכן המשקל מהמוט יורד

וכן הלאה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית