עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא, הוא דווקא זה שנוטה להפגע הכי פחות
זה בגלל שאתה פריק... 😉איך אתה מסביר את זה שהסקוואט התקדם 15 ק"ג והדדליפט לא זז ?
איך אפשר לשנוא בנץ חח ?אני אוהב את כולם ושונא את כולם...
לפעמים אהבה כואבת חחחסקוואט זה אהבה
נכון ולא תמיד מסתדרים אבל עובדים על זה ולומדים לעבור את המכשולים.לפעמים אהבה כואבת חחח
לא יודע. אולי הדדליפט מלכתחילה היה מאוד חזק? אולי התוכנית לא הייתה אידיאלית לדדליפט? (דדליפט כבד אחרי סקוואט כבד, במיוחד בחיטוב - יכול להיות לא אפשרי)איך אתה מסביר את זה שהסקוואט התקדם 15 ק"ג והדדליפט לא זז ?
לא יודע. אולי הדדליפט מלכתחילה היה מאוד חזק? אולי התוכנית לא הייתה אידיאלית לדדליפט? (דדליפט כבד אחרי סקוואט כבד, במיוחד בחיטוב - יכול להיות לא אפשרי)
אם הוא היה קליל, זה דיי מסביר למה הוא עלה - כנראה שהיה עוד בטנק כשהתחלת חיטוב, ורק גזרת את הקופון של מה ש"כבר היה לך" אבל עוד לא ביצעת...תראה זה היה בטקסס, אבל זה לא נראה לי סביר שהסקוואט גזל את הכוח כל כך, ובפרט שהסקוואט היה די קליל
אם הוא היה קליל, זה דיי מסביר למה הוא עלה - כנראה שהיה עוד בטנק כשהתחלת חיטוב, ורק גזרת את הקופון של מה ש"כבר היה לך" אבל עוד לא ביצעת...
אם המשקלים החדשים היו קלים, זה אומר שיכולת לעשות אותם (פשוט לא עשית עדיין) גם לפני החיטובזה לא הכי הגיוני כי תזכור שההתקדמות נגזרת מהנפח
התמודדתי עם משקלים שהיו חדשים לי כל שבוע גם בנפח וגם בעצימות, אז לכאורה אם זה התרגם בעבר להתקדמות בדדליפט, זה היה אמור להתקדם