הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קטוטיפן למסה

anabol0

משתמש מתחיל
27
2
נק' מוניטין:
2
27
2
קראתי בכמה מקומות בחו"ל שקטוטיפן גורם להעלאה במסה ומעלה תיאבון. הוא יעיל למטרה הזאת? אם כן מה המינון ולמשך כמה זמן? אני מתכוון ללא קלן

• פותח/ת השרשור
גם פריאקטין, שניהם תרופות לאלרגיה אבל לא הייתי לוקח את זה, בטח יש הרבה תופעות לוואי

טבעי זה הכי אחי

אז למה לעזאזל ממליצים להשתמש בקטוטיפן כחומר פעיל שמאושש רצפטורים ע"מ להמשיך שימוש בקלנבוטרול ולשרוף שומן כאשר בפירוש נאמר כאן שיש חשש להעלאה במסה ובתיאבון איתו?
אני יכול להבין את עניין התיאבון ואנשים חזקים שלא ישברו ימשיכו להוריד עם הקלן אבל כתוסף למסה?
זה נוגד את כל מה שקראתי על הפרופיל שלו
חידוד מאחד המנהלים בבקשה?

אני גם הבנתי שיש כאלה שלוקחים קטו להגברת התאבון ללא קלן , זה מעניין צריך לחקור בנושא ...

לא יודע מה איתכם אבל יצא לי להישתמש בקטו ולא היה לי שום תאבון מוגבר , מה שכן השינה שלי הייתה עמוקה בצורה מדהימה

לא יודע מה איתכם אבל יצא לי להישתמש בקטו ולא היה לי שום תאבון מוגבר , מה שכן השינה שלי הייתה עמוקה בצורה מדהימה
בדרך כלל זה קשור אחד לשני תאבון מוגבר ושינה עמוקה או עייפות יתר , כניראה שאולי לקחת עם קלן אז התופעה של הקלן נוגדת את הקטוטיפן

אם אין צורך כדאי להתרחק.. קשה מאוד לקום בבוקר וזה מגביר עייפות מאוד [לפחות אצלי] רוצה להגביר תאבון ? תעשה 20 דקות אירובי אחרי האימון ..

אני שונא קטוטיפן הוא גורם לי להרגיש כמו זומבי עייפות מטורפת אין חשק בכלל לקום מהמיטה, אבל הוא חובה בסייקל קלן אז אין ברירה.
אני לוקח אותו באמצע יום כדי שאני כמה שפחות יסבול ממנו יום למחרת

אז למה לעזאזל ממליצים להשתמש בקטוטיפן כחומר פעיל שמאושש רצפטורים ע"מ להמשיך שימוש בקלנבוטרול ולשרוף שומן כאשר בפירוש נאמר כאן שיש חשש להעלאה במסה ובתיאבון איתו?
אני יכול להבין את עניין התיאבון ואנשים חזקים שלא ישברו ימשיכו להוריד עם הקלן אבל כתוסף למסה?
זה נוגד את כל מה שקראתי על הפרופיל שלו
חידוד מאחד המנהלים בבקשה?

מה יש לחדד, כוח רצון זה מה שאתה צריך בחיטוב, כי להיות רעב אתה תהיה.
את הרצפטורים שלך אתה רוצה לשמר, אז תתמודד.

אני שונא קטוטיפן הוא גורם לי להרגיש כמו זומבי עייפות מטורפת אין חשק בכלל לקום מהמיטה, אבל הוא חובה בסייקל קלן אז אין ברירה.
אני לוקח אותו באמצע יום כדי שאני כמה שפחות יסבול ממנו יום למחרת

למה לא לפני השינה, בבוקר תקום נורמלי.

• פותח/ת השרשור

אז זה באמת מעלה תיאבון? עד כמה מורגש אם זה למסה?

החידוד הוא בנוגע לסתירה של קטוטיפן כתוסף שיכול לגרום להעלאה במשקל ללא קשר לתיאבון (נוזלים?)

זהו שאם אני לוקח אותו לפני שינה אז דווקא יום למחרת אני מרגיש על הפנים... בגלל זה אני לוקח באמצע יום

זהו שאם אני לוקח אותו לפני שינה אז דווקא יום למחרת אני מרגיש על הפנים... בגלל זה אני לוקח באמצע יום

האמת שזה גם תלוי באיזה שעה אתה הולך לישון ומתי אתה מתעורר. אם אתה הולך לישון מאוחר וקם מוקדם אז זה לא מספיק טוב.
צריך נגיד לקחת אותו בשמונה בערב אם אתה קם באיזור 7 בבוקר.

ניסית את התוסף הזה? שמעתי עליו דברים טובים. איך הוא באמת?

אני לא ניסיתי כי התוסף הזה נראה לי מסוכן מדיי וחוץ מזה אני אדם שאוהב לאכול ושונא חיטוב.
מה שכן, המקורי בוודאות עובד אתה תהיה רעב כמו חיה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית