הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

MCMXIII

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
אהלן אני חדש כאן בפורום,אז אחרי חודשיים +- בSW החלטתי לעבור לחדר כושר והחלטתי להתחיל עם תוכנית הSS

משקל:53 קילו
גובה:1.79

כן אני שחיף:P:

אימון A:
סקוואט 3 סטים 5 חזרות
בנץ פרס 3 סטים 5 חזרות
דדפליט סט אחד 5 חזרות

אימון B:
סקוואט 3 סטים 5 חזרות
מילטרי פרס בעמידה 3 סטים 5 חזרות
מתח 3 סטים ? חזרות

התוכנית הזאת טובה בשבילי?בכל התרגילים אמרו לי להתחיל עם מוט ריק וכל אימון להוסיף 2.5 קילו בתנאי שהטכניקה שלי טובה,עכשיו לגבי המתח בSW הייתי עושה מתח עם 10 קילו עם כמה להתחיל בתוכנית?וכמה חזרות מומלץ?

אם אתה יודע לבצע את כל התרגילים בטכניקה טובה אז נראה לי התכנית תהיה טובה לך, בשילוב עם תזונה מתאימה ומנוחה מספקת. לדעתי אם אתה מתחיל עם מוט ריק, אז ברגע שתשלוט בטכניקה של התרגילים אפשר לעלות יותר מ2.5 כל אימון אם תרגיש שזה ממש קל לך. מתח עושים גם 3 סטים של 5.

• פותח/ת השרשור
אם אתה יודע לבצע את כל התרגילים בטכניקה טובה אז נראה לי התכנית תהיה טובה לך, בשילוב עם תזונה מתאימה ומנוחה מספקת. לדעתי אם אתה מתחיל עם מוט ריק, אז ברגע שתשלוט בטכניקה של התרגילים אפשר לעלות יותר מ2.5 כל אימון אם תרגיש שזה ממש קל לך. מתח עושים גם 3 סטים של 5.
לא הייתי עושה תתרגילים האלה בסטריטוורקאוט ככה שאצטרך ללמוד תטכניקה אז אתחיל בהתחלה עם מוט ריק,עכשיו במתח אתה ממליץ להמשיך כמו בSW עם 10 קילו או להתחיל מהתחלה?

אם אתה עושה 5 חזרות עם 10 קילו אז אני במקומך הייתי מתחיל נגיד עם 5 ותוך איזה שבוע-שבוע וחצי מגיע חזרה ל 10 וממשיך לעלות משם בקשר למתח (וגם באופן כללי) קח בחשבון גם שאתה אמור להיות במאזן קלורי חיובי, כלומר אתה הולך לעלות במשקל, זה אומר להרים יותר במתח גם אם תשים את אותו משקל עליך...

• פותח/ת השרשור
אם אתה עושה 5 חזרות עם 10 קילו אז אני במקומך הייתי מתחיל נגיד עם 5 ותוך איזה שבוע-שבוע וחצי מגיע חזרה ל 10 וממשיך לעלות משם בקשר למתח (וגם באופן כללי) קח בחשבון גם שאתה אמור להיות במאזן קלורי חיובי, כלומר אתה הולך לעלות במשקל, זה אומר להרים יותר במתח גם אם תשים את אותו משקל עליך...
לא הבנתי את המשפט האחרון תוכל להסביר

התכוונתי שאתה עולה הולך לעלות במשקל (אמור לעלות אם תהיה במאזן קלורי חיובי), אז אם אתה שוקל עכשיו 53 ועושה מתח עם 10 קילו עליך אז אתה מרים 63, ונגיד תשקול 55, אז עם אותם 10 קילו עליך אתה תרים כבר 65

• פותח/ת השרשור
התכוונתי שאתה עולה הולך לעלות במשקל (אמור לעלות אם תהיה במאזן קלורי חיובי), אז אם אתה שוקל עכשיו 53 ועושה מתח עם 10 קילו עליך אז אתה מרים 63, ונגיד תשקול 55, אז עם אותם 10 קילו עליך אתה תרים כבר 65
אני צריך להחליף את הדדליפט באימון המדריך שם לא רוצה להגיד לי איך עושים ואומר שזה לא טוב טוב יש לך רעיון?

אני צריך להחליף את הדדליפט באימון המדריך שם לא רוצה להגיד לי איך עושים ואומר שזה לא טוב טוב יש לך רעיון?
ללמוד לעשות דדליפט מסרטונים (תרשום למשל MARK RIPPETOE ביוטיוב), להתחיל ממשקל ממש נמוך, להעלות לכאן לפורום סרטונים שלך ולקבל ביקורות על הטכניקה, ולדעתי גם אם הוא אומר לך בכלל לא לעשות דדליפט (בהנחה שאין לך איזה בעיות מיוחדות) אל תקשיב למדריך הזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית