עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
https://www.google.co.il/search?q=ע...2Fg-avgad.co.il%2Fbones_and_joints%2F;400;292אתה מדבר על בליטה קצת מעל גב היד באיזור שורש הכף יד?
למיטב ידיעתי ציסטה וגנגיליון זה לא אותו דבריכול להיות שמדובר בגנגליון (ציסטה), זה יכול להופיע או בגב כף היד כמו שמייק ציין, או במפרק כף היד בחלק הפנימי.
אם זו באמת ציסטה, לפעמים נוצר מצב שזה מתפתח על עצב ואז זה יכול לגרום לאי נוחות\כאב בזמן פעילות.
זה יכול לפעמים להרגיש קשה כמו עצם אבל זה לא. הייתי ממליץ לך לשנות את הרגלי האימון שלך ולוודא שאין לך עומס מיותר
על מפרק כף היד בתרגילים כמו בנץ', מילטרי פרס וכל תרגיל שיוצר עומס על מפרק כף היד.
הציסטה יכולה להיעלם מעצמה, וזה כנראה יעלם אם תשנה את הטכניקה בתרגילים. אם זה לא נעלם אחרי תקופה ואתה סובל - הפתרון
הוא: 1. ניתוח לכריתה של הציסטה \ 2. שאיבה עם מחט וסד לכף היד לפרק זמן מסויים.
אם אתה עדיין מודאג, תפנה לאורטופד ותבקש הפנייה לאולטרה סאונד כדי לבדוק את זה.
נשמע כמו מה שאמרתי, גש לאורטופד מומחה כף יד לבדיקה
למיטב ידיעתי ציסטה וגנגיליון זה לא אותו דבר
נשמע כמו מה שאמרתי, גש לאורטופד מומחה כף יד לבדיקה
אתה מתכוון לציסטה גנגליונית (גנגליון זה ריכוז של תאי עצב). מצב שבו שחרור של נוזל סינוביאלי ממפרק כף היד לוחץ על העצבים באזור.יכול להיות שמדובר בגנגליון (ציסטה), זה יכול להופיע או בגב כף היד כמו שמייק ציין, או במפרק כף היד בחלק הפנימי.
אם זו באמת ציסטה, לפעמים נוצר מצב שזה מתפתח על עצב ואז זה יכול לגרום לאי נוחות\כאב בזמן פעילות.
זה יכול לפעמים להרגיש קשה כמו עצם אבל זה לא. הייתי ממליץ לך לשנות את הרגלי האימון שלך ולוודא שאין לך עומס מיותר
על מפרק כף היד בתרגילים כמו בנץ', מילטרי פרס וכל תרגיל שיוצר עומס על מפרק כף היד.
הציסטה יכולה להיעלם מעצמה, וזה כנראה יעלם אם תשנה את הטכניקה בתרגילים. אם זה לא נעלם אחרי תקופה ואתה סובל - הפתרון
הוא: 1. ניתוח לכריתה של הציסטה \ 2. שאיבה עם מחט וסד לכף היד לפרק זמן מסויים.
אם אתה עדיין מודאג, תפנה לאורטופד ותבקש הפנייה לאולטרה סאונד כדי לבדוק את זה.
כן, לזה התכוונתי.אתה מתכוון לציסטה גנגליונית (גנגליון זה ריכוז של תאי עצב). מצב שבו שחרור של נוזל סינוביאלי ממפרק כף היד לוחץ על העצבים באזור.
אם זה אכן זה, זה אמור גם להראות מאוד בולט, כואב ונפוח. בכל אופן הייתי פונה לרופא.
אתה מתכוון לציסטה גנגליונית (גנגליון זה ריכוז של תאי עצב). מצב שבו שחרור של נוזל סינוביאלי ממפרק כף היד לוחץ על העצבים באזור.
אם זה אכן זה, זה אמור גם להראות מאוד בולט, כואב ונפוח. בכל אופן הייתי פונה לרופא.
אתה מתכוון לציסטה גנגליונית (גנגליון זה ריכוז של תאי עצב). מצב שבו שחרור של נוזל סינוביאלי ממפרק כף היד לוחץ על העצבים באזור.