הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ההבדל בין לחיצת חזה עם מוט ודאמבלים

• פותח/ת השרשור osherm
  • פורסם בתאריך
מי גורם להיפורטרפיה יוותר טוב?
אף אחד מהם , הרעיון פה הוא לגוון ולשחק בין השניים - לא להתקבע על סגנון לחיצה אחד .
כמובן שיש אנשים שיעידו שלדוגמא בנצ בדאמבלס מרגיש להם יותר נכון ויותר טוב , אבל העיקר לגוון .

• פותח/ת השרשור
אף אחד מהם , הרעיון פה הוא לגוון ולשחק בין השניים - לא להתקבע על סגנון לחיצה אחד .
כמובן שיש אנשים שיעידו שלדוגמא בנצ בדאמבלס מרגיש להם יותר נכון ויותר טוב , אבל העיקר לגוון .
זה בסדר לעשות אימון אחד ככה ואימון שני את האחר? או להחליף פעם בחודש ככה ?

זה בסדר לעשות אימון אחד ככה ואימון שני את האחר? או להחליף פעם בחודש ככה ?
אפשרי,אני אישית משחק בתרגילים אחת לחודש +-,וכמובן שאפשר לפתוח אימון חזה בבנצ ולעבור לדאמבל בשיפוע (לדוגמא)

אני לא רואה את עצמי מתאמן תקופה ארוכה כל כך כשהתרגילים שלי הם אותו הדבר , אני אוהב לבצע מגוון תרגילים מה שמרגיש לי יותר טוב , לי לפחות .
הצגת את זה קודם כאילו זה מה שצריך לעשות, לא כאילו זו העדפה אישית שלך

בכל אופן אין צורך לשנות תרגילים כל הזמן, התקדמות לא נמדדת בגיוון או במספר הדרכים שאתה מכיר להפעיל שריר מסויים, התקדמות נמדדת במשקל על המוט, ורצוי לבחור תרגילים שבהם באמת אפשר להתקדם לאורך זמן ושמפעילים מסת שריר כמה שיותר גדולה (מה שמוביל כמובן להתקדמות במסת שריר בנוסף).

מה שאומר, שהבנץ' פרס (עם מוט כמובן) עדיף על הדאמבלים כתרגיל בסיס.
בשלב מאוחר יותר הדאמבלים בהחלט יכולים לשמש כתרגיל עזר, אבל זה רק כשהבנץ' כבר באמת גבוה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית