נק' מוניטין:
3,759
- 1,515
- 1,267
בהצלחה עם זה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני עושה עכשיו צ'ין אפס שלילי(שמן)אני תמיד נותן עדיפות למתח או חתירות, מוזר שהבייספס שלך כואב לך כל כך
פעם נתפס לי ההאסמטרינגס במתח האמת זה קורה לי הרבהאיך ביספ כואב בבנצ חחחחח
נסה Australian Pullups וחתירה בהטייהאני עושה עכשיו צ'ין אפס שלילי(שמן)
הוא ממש כואב לפעמים אחרי בנץ לא תמיד פעם זה היה יותר,הפסיק כזה היום ממש כאב לי כמו פעם
פעם נתפס לי ההאסמטרינגס במתח האמת זה קורה לי הרבה
אני ילד מיוחד
נסה Australian Pullups וחתירה בהטייה
אני גם לא פאן של בייספס,לא התכוונתי להוסיף בייספס במטרה להיות עם היקף יד של 40 אלא אולי זה יכול לעזור לבנץ.מסכים לגמרי עם מייק, לדעתי עדיף לעבוד כמה שיותר מורכב, אני אישית שונא לבודד בייספס, מתח אוסטרלי באמת יכול לעזור, ותמיד אמרתי לך שאפשר לעשות גם מתח שלילי.
מה מונע ממך לשלב גם וגם? עד שתצליח לעשות מתח רגיל לכל הפחות.אני גם לא פאן של בייספס,לא התכוונתי להוסיף בייספס במטרה להיות עם היקף יד של 40 אלא אולי זה יכול לעזור לבנץ.
אני עושה שליליות,לעבור לאוסטרלי?
מה מונע ממך לשלב גם וגם? עד שתצליח לעשות מתח רגיל לכל הפחות.
צודקים. אני עושה 3 סטים של כל אחד מהם ביום B?נסה את שניהם, תראה מה שעובד לך טוב, אם אתה רואה שיש שיפור...רוץ על זה.
באמת שכשראיתי את השם שלך בהתראות התרגשתי חחחחהרבה זמן לא עקבתי, טוב לראות אותך מתקדם!
איך מתקדמת הלמידה בPC?
😃 צלם ושגר חופשי, לפעמים לוקח לי קצת זמן לענות אבל אני משתדל לא לפספס יותר מידיבאמת שכשראיתי את השם שלך בהתראות התרגשתי חחחח
הpc משתפר,עדיין לא טוב. אני אצלם בשני מבטיח ואתייג אותך חחח,ואל תדאג לא פספסת כלום באי עקיבה,רק התחלתי לשבור שיאים אחרי חודשיים
אתה זה כבר סיפור שונה הייתי מת לבוא לקורס שלך. הבעיה שרחוק לי ואני מרושש😃 צלם ושגר חופשי, לפעמים לוקח לי קצת זמן לענות אבל אני משתדל לא לפספס יותר מידי
לא פתחתי אחד כבר די הרבה זמן, אולי כשאחזור מחו"ל יהיה זמן לזהאתה זה כבר סיפור שונה הייתי מת לבוא לקורס שלך. הבעיה שרחוק לי ואני מרושש
אתה פותח ברכיים לצדדים?מישהו אמר לי לחזק מקרבים כי בסקוואט הברכיים שלי קורסות פנימה.. זה נכון ? כי הם יותר קורסות ממגדלי התאומים
כן אבל הם עדיין קורסות אני משתדל לפתוח אני אנסה יותכ אימון כושל כל כך וואואתה פותח ברכיים לצדדים?
שבכן אבל הם עדיין קורסות אני משתדל לפתוח אני אנסה יותכ
לא נורא אין מה למהרכן אבל הם עדיין קורסות אני משתדל לפתוח אני אנסה יותכ אימון כושל כל כך וואו
Sq 82.5 1X5 1X4F הרגשתי שאין צורך בעוד סט,גמרתי את עצמי,פשוט נכשלתי והגוף שלי הלך לאט לאט למקום בו המוט פוגש את הראק והגוף שלי את המוות האיטי והכואב שלו חייב דילואוד טכניקה
Paused BP 43X5X5 piece of cake
Power clean 45.5 1X2F הרגשתי שאין טעם להמשיך,גמור,עייף וכושל, ניתן דילואוד ל43.
העלתי בפאוורקלין את המשקל הזה לכלוב כדי לעשות מתח אוסטרלי,עפתי אחורה 2 מטר וכמעט נפלתי, epic fail
מתח אוסטרלי הרגיש גרוע ומוזר
שכחתי לעשות מתח שלילי
לא היה לי כח לגמישות
כושל
אני מאוד מרוצה. העלתי 7.5 סקוואט תוך 2 אימונים ניתן דילואוד קטן ואחריו אני יתן גם 85 ל3 חמישיות אני מאמין בעצמישב
לא נורא אין מה למהר