Fat,but weaker than you [הוסר]

• פותח/ת השרשור יהב
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
כן כן יצחק,תירוצים.
----------
חזרה לשגרה וואו איזה כיף ! הרבה זמן לא יצאתי מאימון כל כך מאושר!
סקוואט 65 חלק 3X5 הרגיש כמו pr שוב אבל הצלחתי ותכלס אני מתקרב לpr
בנץ' 48 1X5 2X4 מה זה התבאסתי שלא הצלחתי סט אחרון יכולתי חזרה אחרונה אבל הספוטר הרים Never let a builder spot you פשוט לא הכרתי אף אחד שם אני אף פעם לא בא בשבת.
בסוף מה גיליתי ? לחצתי עם מוט עבה! בעצם לחצתי 50 פאק יה איזה אושר זה נתן לי.
Sumo DL 85X5 חוזרים לאט לאט היה לא קשה מאוד,הבעיה שאחזתי באחיזה רגילה וזה החליק לי פשוט אז העברתי באמצע הסט,משכתי עם עבה ובדרך כלל אני מושך עם דק אבל לא נורא
מחזרה 4 גב התחיל להתעגל קצת והרגשתי את הפציעה..לא ממש כואב אבל..

ביצעתי פאוורקלין 30X1 בשביל לראות טכניקה ושיתנו לי עוד הערות כעקרון שיפרתי חלק מהדברים,עדיין קפצתי קדימה.

@Kartalajan עזרה ? 😃
קצת גמישות בכיף שלי לקחתי את הזמן כי האימון לקח לי יותר קצר מן המצופה כמה כיף לחזור להתאמן וואו ! אי אפשר לתאר.

אותן הערות כמו פעם קודמת.
אין לך את המשיכה של המוט עם הטרפזים, זה משבש לך את הטכניקה.

אותן הערות כמו פעם קודמת.
אין לך את המשיכה של המוט עם הטרפזים, זה משבש לך את הטכניקה.
האם יש משהו שהשתפרתי בו ? אמרו לי לגבי הטרפזים והמאמן שלי מנסה כל הזמן שאני אעשה את זה אבל זה לא נקלט לי

אני לא רואה שיפור מסוים.
תקרא את הערות הקודמות שלי.

בזבוז זמן מוחלט לנסות ללמוד פאוורקלין מהאינטרנט\הודעות בכתב.

אתה צודק שאי אפשר ללמד דרך האינטרט, אבל תמיד טוב לזרוק הערות שהוא יוכל ליישם אותם. הטכניקה שלו נכון לעכשיו פשוט לא טובה.
זה פורום פתוח.
פותח הלוג צריך לגלות אחראיות אם לקחת את ההודעות כמובן מאליו.

זה לא שהטכניקה לא טובה. אין פה טכניקה. זה לא משהו שאפשר לתקן, איש מקצוע צריך לעבוד איתו על זה מהשורש.
אני לא אומר שלא, אבל הבן אדם צריך להיות מודע לעצמו ולכן הוא שאל על טכניקה.
כל המטרה בפורם זה לעזור לאנשים ולכוון אותם למטרה מסוימת.
ספציפית פאוור קלין צריך עבודה עם איש שבאמת יעזור לו, אבל זה עדיין לא אומר שלא צריך להעיר לו על הטכניקה.
כל המטרה היא לעזור לו להגיע מוכן על מה שצריך לתת דגש, אתה לא מצפה מהמדריך שיאכיל אותו בכף.

אני לא אומר שלא, אבל הבן אדם צריך להיות מודע לעצמו ולכן הוא שאל על טכניקה.
כל המטרה בפורם זה לעזור לאנשים ולכוון אותם למטרה מסוימת.
ספציפית פאוור קלין צריך עבודה עם איש שבאמת יעזור לו, אבל זה עדיין לא אומר שלא צריך להעיר לו על הטכניקה.
כל המטרה היא לעזור לו להגיע מוכן על מה שצריך לתת דגש, אתה לא מצפה מהמדריך שיאכיל אותו בכף.
אני לא מצפה שמדריך יאכיל אותו בכף, מדריך שיודע מה הוא עושה יוכל לתת ביקורת אמיתית על הקלין כי דרך האינטרנט זה הרבה יותר קשה ויתן לו QUES הרבה יותר טובים ממה שנוכל לתת לו כאן. אז עד, לפי דעתי, שיעשה מתח או חתירה.

אני לא מצפה שמדריך יאכיל אותו בכף, מדריך שיודע מה הוא עושה יוכל לתת ביקורת אמיתית על הקלין כי דרך האינטרנט זה הרבה יותר קשה ויתן לו QUES הרבה יותר טובים ממה שנוכל לתת לו כאן. אז עד, לפי דעתי, שיעשה מתח או חתירה.
הטכניקה שלי השתפרה אוף אם היית רואה אותי פעם וואו היית בוכה דדליפט מקפיץ מהשוק פוגע בברך ולז.. אההה לבטן
ולא תירגלתי עד עכשיו פאוורקלין בשביל להתייאש באמצע הדרך מה לעשות שאין לי כסף לסדנה של מייק זה יעלה לי משהו כמו 200 שקל אני לא אומר שזה גבוה בשביל לימוד ברמה גבוה כזאת אבל אני מרושש:cray:

הטכניקה שלי השתפרה אוף אם היית רואה אותי פעם וואו היית בוכה דדליפט מקפיץ מהשוק פוגע בברך ולז.. אההה לבטן
ולא תירגלתי עד עכשיו פאוורקלין בשביל להתייאש באמצע הדרך מה לעשות שאין לי כסף לסדנה של מייק זה יעלה לי משהו כמו 200 שקל אני לא אומר שזה גבוה בשביל לימוד ברמה גבוה כזאת אבל אני מרושש:cray:
אז הייתי מחליף תרגיל. בזבוז זמן מה שאתה עושה כרגע.

יהב,

אסביר לך שוב.
יותר מתפוצץ, לא לנתר קדימה, צלול מתחת למוט, משוך יחד עם הטרפזים, בנוסף תהפוך את המרפקים מהר יותר, בשביל זה תתחמם בשלושה סטים של האנג קלין, הכי מהר שאפשר.

יהב,

אסביר לך שוב.
יותר מתפוצץ, לא לנתר קדימה, צלול מתחת למוט, משוך יחד עם הטרפזים, בנוסף תהפוך את המרפקים מהר יותר, בשביל זה תתחמם בשלושה סטים של האנג קלין, הכי מהר שאפשר.
אני אקח את כל ההערות,ואמשיך לתרגל. תודה. התאכזבתי לא לראות אותך בתחרות, למה לא הגעת ?

עד לפני חצי שנה הייתי בפמילי...ועזבתי אחרי שסגרו את הקאנטרי להולמס בקריון.
איך שם עכשיו? ריק או עדיין מפוצץ כמו פעם?

עד לפני חצי שנה הייתי בפמילי...ועזבתי אחרי שסגרו את הקאנטרי להולמס בקריון.
איך שם עכשיו? ריק או עדיין מפוצץ כמו פעם?
תלוי מתי אתה בא,שישי זה מגעיל לבוא אבל שורדים,חמישי בערב זה הכי נדיר לבוא,וקורה לא קצת שאין כמעט אנשים במכון ויש כאלה שיש מלא אבל גם ככה אני לא שם זין על אף אחד איך שאני בא ישר אני בכלוב גם אם יש שם מישהו פשוט מביאים מוט וזהו אחח התחושה של יום B בSS כשיש לך סקוואט ופרס בכלוב ושואלים כמה יש לך..15:s49:🤮

אויש הלכתי למכון וכאב לי הגב מהדדליפט של שבת כי משכתי עוד פעם כמו אידיוט השכמה זה בדיוק איפה ש''נפצעתי'' כנראה צריך עוד מנוחה נראה איך אני ארגיש ברביעיעשיתי רק פרס
30X5X5X5 חוץ מזה שגם גב תחתון כואב לי מהדדליפט צריך לעבוד על טכניקה כדאי לשים עם השכמה קרח או משהו ?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית