זה ה"עצמות הכבדות" שלי..יותר התכוונתי לכרס.. 🙄
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה ה"עצמות הכבדות" שלי..יותר התכוונתי לכרס.. 🙄
האם יש משהו שהשתפרתי בו ? אמרו לי לגבי הטרפזים והמאמן שלי מנסה כל הזמן שאני אעשה את זה אבל זה לא נקלט ליאותן הערות כמו פעם קודמת.
אין לך את המשיכה של המוט עם הטרפזים, זה משבש לך את הטכניקה.
זה לא שהטכניקה לא טובה. אין פה טכניקה. זה לא משהו שאפשר לתקן, איש מקצוע צריך לעבוד איתו על זה מהשורש.פשוט לא טובה.
אני לא אומר שלא, אבל הבן אדם צריך להיות מודע לעצמו ולכן הוא שאל על טכניקה.זה לא שהטכניקה לא טובה. אין פה טכניקה. זה לא משהו שאפשר לתקן, איש מקצוע צריך לעבוד איתו על זה מהשורש.
אני לא מצפה שמדריך יאכיל אותו בכף, מדריך שיודע מה הוא עושה יוכל לתת ביקורת אמיתית על הקלין כי דרך האינטרנט זה הרבה יותר קשה ויתן לו QUES הרבה יותר טובים ממה שנוכל לתת לו כאן. אז עד, לפי דעתי, שיעשה מתח או חתירה.אני לא אומר שלא, אבל הבן אדם צריך להיות מודע לעצמו ולכן הוא שאל על טכניקה.
כל המטרה בפורם זה לעזור לאנשים ולכוון אותם למטרה מסוימת.
ספציפית פאוור קלין צריך עבודה עם איש שבאמת יעזור לו, אבל זה עדיין לא אומר שלא צריך להעיר לו על הטכניקה.
כל המטרה היא לעזור לו להגיע מוכן על מה שצריך לתת דגש, אתה לא מצפה מהמדריך שיאכיל אותו בכף.
הטכניקה שלי השתפרה אוף אם היית רואה אותי פעם וואו היית בוכה דדליפט מקפיץ מהשוק פוגע בברך ולז.. אההה לבטןאני לא מצפה שמדריך יאכיל אותו בכף, מדריך שיודע מה הוא עושה יוכל לתת ביקורת אמיתית על הקלין כי דרך האינטרנט זה הרבה יותר קשה ויתן לו QUES הרבה יותר טובים ממה שנוכל לתת לו כאן. אז עד, לפי דעתי, שיעשה מתח או חתירה.
אז הייתי מחליף תרגיל. בזבוז זמן מה שאתה עושה כרגע.הטכניקה שלי השתפרה אוף אם היית רואה אותי פעם וואו היית בוכה דדליפט מקפיץ מהשוק פוגע בברך ולז.. אההה לבטן
ולא תירגלתי עד עכשיו פאוורקלין בשביל להתייאש באמצע הדרך מה לעשות שאין לי כסף לסדנה של מייק זה יעלה לי משהו כמו 200 שקל אני לא אומר שזה גבוה בשביל לימוד ברמה גבוה כזאת אבל אני מרושש:cray:
אני אקח את כל ההערות,ואמשיך לתרגל. תודה. התאכזבתי לא לראות אותך בתחרות, למה לא הגעת ?יהב,
אסביר לך שוב.
יותר מתפוצץ, לא לנתר קדימה, צלול מתחת למוט, משוך יחד עם הטרפזים, בנוסף תהפוך את המרפקים מהר יותר, בשביל זה תתחמם בשלושה סטים של האנג קלין, הכי מהר שאפשר.
אה נכון שכחתי 🤦♂️ אתה עוזב את הפמילי בשחרור ?כי צבא זה מעל תחביב.
תלוי מתי אתה בא,שישי זה מגעיל לבוא אבל שורדים,חמישי בערב זה הכי נדיר לבוא,וקורה לא קצת שאין כמעט אנשים במכון ויש כאלה שיש מלא אבל גם ככה אני לא שם זין על אף אחד איך שאני בא ישר אני בכלוב גם אם יש שם מישהו פשוט מביאים מוט וזהו אחח התחושה של יום B בSS כשיש לך סקוואט ופרס בכלוב ושואלים כמה יש לך..15:s49:🤮עד לפני חצי שנה הייתי בפמילי...ועזבתי אחרי שסגרו את הקאנטרי להולמס בקריון.
איך שם עכשיו? ריק או עדיין מפוצץ כמו פעם?