הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Fat,but weaker than you [הוסר]

• פותח/ת השרשור יהב
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
תגדיר תוכנית לבילדינג
בשבילי אין דבר כזה כי אפילו SS יכולה להכין אותך לבילדינג בצורה מעולה
לשים עליך הכי הרבה מסת שריר שאפשר ובפרופורציות הכי טובות שאפשר..זה הפשוט הייעוד של התכנית שהוא בנה זה מילים שלו לא שלי

לשים עליך הכי הרבה מסת שריר שאפשר ובפרופורציות הכי טובות שאפשר..זה הפשוט הייעוד של התכנית שהוא בנה זה מילים שלו לא שלי
היא יכולה לחזק אותך די טוב
נכון שהוא בעצמו ממליץ עליה כבסיס לבילדינג אבל זה לא אומר שאתה לא יכול להשתמש בה כבסיס לליפטינג

נכון שהוא בעצמו ממליץ עליה כבסיס לבילדינג אבל זה לא אומר שאתה לא יכול להשתמש בה כבסיס לליפטינג
אתה יכול להגיד על כל צורת אימונים שיכולה להביא לך בסיס..כי בסיס זה בסיס..אבל אם אתה מקדיש את עצמך לליפטינג מלכתחילה זו לא תכנית אופטימלית לעלייה במשקלי עבודה בצורה הכי מהירה שאפשר בבנץ דדליפט וסקוואט

האמת..מה הרעיון בבסיס לליפטינג שהוא לא SS ? לא חכם במיוחס
מאיפה יש לך פואם רולר בפמלי ?
אגב..אתה מודע לעובדה שיש ערמה של איזה 10 פואם רולרים בסטודיו

עוד שיא של טמטום במכון הזה
האמת אני מרוצה מהפמילי פצצות. הכלוב לרוב לא תפוס בדרך כלל אני בא בשעות של רשף אז אני רואה כמה קרוספיטרים רואה עושים הנפות אז פחות מרגיש מכון גרוע חח מרשים מגנזיום,יש איפה לעשות דדליפט,120 שקל לחודש ונמצא קרוב..
אבל מאז שכולכם עזבתם נהיה פה משעמם טילים

האמת אני מרוצה מהפמילי פצצות. הכלוב לרוב לא תפוס בדרך כלל אני בא בשעות של רשף אז אני רואה כמה קרוספיטרים רואה עושים הנפות אז פחות מרגיש מכון גרוע חח מרשים מגנזיום,יש איפה לעשות דדליפט,120 שקל לחודש ונמצא קרוב..
אבל מאז שכולכם עזבתם נהיה פה משעמם טילים
אני מבין שלא באת לאימון בפאוורהאוס.........
המכון כשלעצמו בסדר גמור...אבל האנשים וכל הקטע של ה''רעש'' זה הבעיה

אני מבין שלא באת לאימון בפאוורהאוס.........
המכון כשלעצמו בסדר גמור...אבל האנשים וכל הקטע של ה''רעש'' זה הבעיה
לא חחחחח ברור שהפאוורהאוס פי אלף מהפמילי אבל על הזין כל עוד לא באים בשעות של גילי אפשר לעשות דדליפט אבל כן האנשים פה נוראים

אם כל מה שאתה חושב על הפמילי, תמצא עוד מכון חוץ מפאוורהאוס שמספק פואום רולר....אה כן, לא תמצא.
למה אף פעם אני לא רואה אנשים שמשתמשים בהם?
-----------
רשמית היום הטוב בחיי,הלכתי ללב המפרץ לקנות מגנזיום קניתי 2 ב18 ש''ח ליחידה,חזרתי הביתה כולי שמח ומאושר אמא שלי אומרת לי החולצה שלך הגיעה.

מקדימה יש הדפס של eat lift sleep repeat אבל אין לי כח לצלם
הצמיד קיבלתי השבוע רשום עליו eat sleep rave repeat קרוב נו ..
מגנזיום והאולסטאר בנות חודשיים בערך אבל לא נורא חח,חסר חגורה שיהיה זמין כבר בליפטינג לארג' 🤬🤬

מגנזיום והאולסטאר בנות חודשיים בערך אבל לא נורא חח,חסר חגורה שיהיה זמין כבר בליפטינג לארג' 🤬🤬
אולסטר בנות שנתיים שלי נראות יותר טוב חח, תתחדש גרין ליפטרסלשר

אם כל מה שאתה חושב על הפמילי, תמצא עוד מכון חוץ מפאוורהאוס שמספק פואום רולר....אה כן, לא תמצא.
לא התלוננתי על זה שהוא לא מספק פואום רולר...על זה שיש וזה בסטודיו....

ראמבל כואב אבל במידה ויש לך כבר כאבים אחרי שאתה מסיים אתה כמו חדש
בעצם את מי אני שואל על כאבים..את הבן אדם שמסקביט מכונית מה שכואב לי לא כואב לך לעזעזאל אתה יכול להיות השק איגרוף שלי בבקשה ? זה לא כואב לך גם ככה 😅

בעצם את מי אני שואל על כאבים..את הבן אדם שמסקביט מכונית מה שכואב לי לא כואב לך לעזעזאל אתה יכול להיות השק איגרוף שלי בבקשה ? זה לא כואב לך גם ככה 😅
חחח בעבר היו לי כאבים נוראיים בישבן ולא היה לי ראמבל\פואם רולר בכלל. זה שאני מסקביט יחסית הרבה זה לא אומר שאני חסין לכאב:P:

חחח בעבר היו לי כאבים נוראיים בישבן ולא היה לי ראמבל\פואם רולר בכלל. זה שאני מסקביט יחסית הרבה זה לא אומר שאני חסין לכאב:P:
אבל יש לך מערכת עצבית חזקה כמו hell
אגב אני לא מבין מה קשה בלקנות פואם רולר אם אין זה לא עולה יקר בכלל

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית