לשים עליך הכי הרבה מסת שריר שאפשר ובפרופורציות הכי טובות שאפשר..זה הפשוט הייעוד של התכנית שהוא בנה זה מילים שלו לא שליתגדיר תוכנית לבילדינג
בשבילי אין דבר כזה כי אפילו SS יכולה להכין אותך לבילדינג בצורה מעולה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לשים עליך הכי הרבה מסת שריר שאפשר ובפרופורציות הכי טובות שאפשר..זה הפשוט הייעוד של התכנית שהוא בנה זה מילים שלו לא שליתגדיר תוכנית לבילדינג
בשבילי אין דבר כזה כי אפילו SS יכולה להכין אותך לבילדינג בצורה מעולה
היא יכולה לחזק אותך די טובלשים עליך הכי הרבה מסת שריר שאפשר ובפרופורציות הכי טובות שאפשר..זה הפשוט הייעוד של התכנית שהוא בנה זה מילים שלו לא שלי
פרוטקציות לתותחיםמאיפה יש לך פואם רולר בפמלי ?
אתה יכול להגיד על כל צורת אימונים שיכולה להביא לך בסיס..כי בסיס זה בסיס..אבל אם אתה מקדיש את עצמך לליפטינג מלכתחילה זו לא תכנית אופטימלית לעלייה במשקלי עבודה בצורה הכי מהירה שאפשר בבנץ דדליפט וסקוואטהיא יכולה לחזק אותך די טוב
נכון שהוא בעצמו ממליץ עליה כבסיס לבילדינג אבל זה לא אומר שאתה לא יכול להשתמש בה כבסיס לליפטינג
האמת..מה הרעיון בבסיס לליפטינג שהוא לא SS ? לא חכם במיוחסהיא יכולה לחזק אותך די טוב
נכון שהוא בעצמו ממליץ עליה כבסיס לבילדינג אבל זה לא אומר שאתה לא יכול להשתמש בה כבסיס לליפטינג
אגב..אתה מודע לעובדה שיש ערמה של איזה 10 פואם רולרים בסטודיומאיפה יש לך פואם רולר בפמלי ?
עוד שיא של טמטום במכון הזההאמת..מה הרעיון בבסיס לליפטינג שהוא לא SS ? לא חכם במיוחס
אגב..אתה מודע לעובדה שיש ערמה של איזה 10 פואם רולרים בסטודיו
האמת אני מרוצה מהפמילי פצצות. הכלוב לרוב לא תפוס בדרך כלל אני בא בשעות של רשף אז אני רואה כמה קרוספיטרים רואה עושים הנפות אז פחות מרגיש מכון גרוע חח מרשים מגנזיום,יש איפה לעשות דדליפט,120 שקל לחודש ונמצא קרוב..עוד שיא של טמטום במכון הזה
אני מבין שלא באת לאימון בפאוורהאוס.........האמת אני מרוצה מהפמילי פצצות. הכלוב לרוב לא תפוס בדרך כלל אני בא בשעות של רשף אז אני רואה כמה קרוספיטרים רואה עושים הנפות אז פחות מרגיש מכון גרוע חח מרשים מגנזיום,יש איפה לעשות דדליפט,120 שקל לחודש ונמצא קרוב..
אבל מאז שכולכם עזבתם נהיה פה משעמם טילים
לא חחחחח ברור שהפאוורהאוס פי אלף מהפמילי אבל על הזין כל עוד לא באים בשעות של גילי אפשר לעשות דדליפט אבל כן האנשים פה נוראיםאני מבין שלא באת לאימון בפאוורהאוס.........
המכון כשלעצמו בסדר גמור...אבל האנשים וכל הקטע של ה''רעש'' זה הבעיה
עוד שיא של טמטום במכון הזה
למה אף פעם אני לא רואה אנשים שמשתמשים בהם?אם כל מה שאתה חושב על הפמילי, תמצא עוד מכון חוץ מפאוורהאוס שמספק פואום רולר....אה כן, לא תמצא.
אולסטר בנות שנתיים שלי נראות יותר טוב חח, תתחדש גרין ליפטרסלשרמגנזיום והאולסטאר בנות חודשיים בערך אבל לא נורא חח,חסר חגורה שיהיה זמין כבר בליפטינג לארג' 🤬🤬
לא התלוננתי על זה שהוא לא מספק פואום רולר...על זה שיש וזה בסטודיו....אם כל מה שאתה חושב על הפמילי, תמצא עוד מכון חוץ מפאוורהאוס שמספק פואום רולר....אה כן, לא תמצא.
עם* 3>אם כל מה שאתה חושב על הפמילי, תמצא עוד מכון חוץ מפאוורהאוס שמספק פואום רולר....אה כן, לא תמצא.
ראמבל כואב אבל במידה ויש לך כבר כאבים אחרי שאתה מסיים אתה כמו חדשראמבל לא כואב טילים ? ואיזה התנחלות דפקתם לי בלוג רק @שוהם. חסר
בעצם את מי אני שואל על כאבים..את הבן אדם שמסקביט מכונית מה שכואב לי לא כואב לך לעזעזאל אתה יכול להיות השק איגרוף שלי בבקשה ? זה לא כואב לך גם ככה 😅ראמבל כואב אבל במידה ויש לך כבר כאבים אחרי שאתה מסיים אתה כמו חדש
חחח בעבר היו לי כאבים נוראיים בישבן ולא היה לי ראמבל\פואם רולר בכלל. זה שאני מסקביט יחסית הרבה זה לא אומר שאני חסין לכאב:P:בעצם את מי אני שואל על כאבים..את הבן אדם שמסקביט מכונית מה שכואב לי לא כואב לך לעזעזאל אתה יכול להיות השק איגרוף שלי בבקשה ? זה לא כואב לך גם ככה 😅
אבל יש לך מערכת עצבית חזקה כמו hellחחח בעבר היו לי כאבים נוראיים בישבן ולא היה לי ראמבל\פואם רולר בכלל. זה שאני מסקביט יחסית הרבה זה לא אומר שאני חסין לכאב:P: