- פותח/ת השרשור
וואו אתה יותר דבע ממניWTFFFFFFFFFFFF
איך הצלחת להזמין חגורה לרואמ ? סתם הפסדת כמה מאות שקלים ?
אח שלי גר בתל אביב,החגורה אמורה להגיע לתל אביב,אח שלי כרגע ברומא.
All clear honey?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
וואו אתה יותר דבע ממניWTFFFFFFFFFFFF
איך הצלחת להזמין חגורה לרואמ ? סתם הפסדת כמה מאות שקלים ?
תצטרף לכרמבו של כרמבו.וואו אתה יותר דבע ממני
אח שלי גר בתל אביב,החגורה אמורה להגיע לתל אביב,אח שלי כרגע ברומא.
All clear honey?
חודשיים הבנץ שלי עלה ב5 קילואל תהיה דביל מה אתה עובד לטקסס ב50 בנץ מה תעשה בנפח? מוט ריק?
same shit different nameלול UPPER POLLY? קוראים לזה LAT PULLDOWN
חודשיים הבנץ שלי עלה ב5 קילו
I've had enough
אני לוחץ נכון מכווץ שכמות דואג להיות הכי מכווץ שאפשר לא לאבד כיווץטכניקה...
A living legend in my logsame shit different name
לא הייתי נסחף חחאני לוחץ נכון מכווץ שכמות דואג להיות הכי מכווץ שאפשר לא לאבד כיווץ
A living legend in my log
מה דעתך כדאי לעבור לטקסס בלחיצות אם בחודשיים וחצי עליתי 5 קילו בנץ ? אני אוכל טוב ויושן טוב
טוב נשמה,אבל לא נראה לי שאני עומד להמשיך בss ללחיצותלדעתי הלא משכילה סס לא תכנית כזו טובה ללחיצות.. אבל בכל זאת אני חושב שאתה יכול לסחוט מסס יותר בבנץ..
בוא ל - מהנשמ'ע יש לי מה להוסיף
חושב שאם לא עובד לי הSS ללחיצות לעבור לטקסס?לא הייתי נסחף חח
ואפשרי בעיקרון, לא רואה בעיה עם למקסס תוכניות, לא לכולם הכל עובד אותו דבר...
למשל ה5/3/1 שכולם מרוצים ממנו מבחינתי היה די חרא
תשלב מתכונת לחיצות של טקסס עם SS לסקווט ודדליפט ותראה איך ההתקדמות לאורך חודש, אם יש שיפור - מצאת פתרוןטוב נשמה,אבל לא נראה לי שאני עומד להמשיך בss ללחיצות
חושב שאם לא עובד לי הSS ללחיצות לעבור לטקסס?
זה מה שאני עושה.. הולך אחלה דווקאתשלב מתכונת לחיצות של טקסס עם SS לסקווט ודדליפט ותראה איך ההתקדמות לאורך חודש, אם יש שיפור - מצאת פתרון
הבייספס שלי רוצה להתאבד אחרי בנץ,זה זמני,נראה מה יהיהפטישים אה? מתכונן לקיץ 2015...
מה התירוץ להוספת השטות הזאת?הבייספס שלי רוצה להתאבד אחרי בנץ,זה זמני,נראה מה יהיה
הבייספס שלי ממש כואב אחרי בנץ. אולי להוסיף פטישים יחזק אותו ואז הוא פחות יכאב ?מה התירוץ להוספת השטות הזאת?
אני תמיד נותן עדיפות למתח או חתירות, מוזר שהבייספס שלך כואב לך כל כךהבייספס שלי ממש כואב אחרי בנץ. אולי להוסיף פטישים יחזק אותו ואז הוא פחות יכאב ?
או שעדיף שאני לא יוסיף?