עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סליחה.אבל אני כבר על איזה 22 א''ש לעזעזאל חוץ מזה אף בגד לא עולה עליי זה מעצבן ואני לא יכול לקחת את אמא שלי עכשיו לקנות ארון חדשיהב אנחנו לא שואלים אותך. ואם אמרנו לך לא לחטב אתה לא תחטב, הבנת?!
זה פה כפייה חיטובית, אנחנו נחליט מתי תחטב ומתי לאwhip2סליחה.אבל אני כבר על איזה 22 א''ש לעזעזאל חוץ מזה אף בגד לא עולה עליי זה מעצבן ואני לא יכול לקחת את אמא שלי עכשיו לקנות ארון חדש
הנה הדדליפט של היום 97.5 זה PR
כפי שאפשר לראות סט אפ לקוי אני צריך לסדר אותו,החלק של הניתוק ממש קשה לי,ולעומת זאת אחרי שאני מנתק לנעול זה ממש קל.
הגב עגול בצורה מדאיגה? אני צריך גם לעבוד על זה
עוד דבר,מה הסיבה שאני חלש בניתוק? גב חלש ? איזה שריר הכי משתתף כאילו בניתוק?
לנסות להוסיף לתוכנית רק את החלק של הניתוק בתור עזר בלי נעילה?
התאכזבתי לא לראות אותך במשמרת 🤬בשביל לעזור לניתוק אפשר דפיציט, אבל יש לך פאוורקלין שגם יכול לעזור, מעבר לזה אתה לא ברמה עדיין שמצריך תרגילי עזר, תתחזק מההרמה עצמה, לגבי הטכניקה, לא סוף העולם, אבל שפר לפעם הבאה, תיהייה יותר מכווץ.
אוקי. הדדליפט שלי אני מרגיש שיכול להתקדם ולעומת זאת הסקוואט שלי די תקועהדדליפט נראה בסדר, קשה לראות אבל אולי הייתי מקרב קצת את המוט לרגל לפני ההתחלה.
הסיבה שאתה חלש בניתוק זה כי אתה פשוט חלש בניתוק, אין מה לעשות. השריר שהכי מעורב בניתוק הוא הקוואד ולא צריך שום עזר, צריך להתחזק בסקוואט ודדליפט.
לא.התאכזבתי לא לראות אותך במשמרת 🤬
אוקי בינתיים אני אשאר כך. בכיף גם היה לי 100 זה עלה די קל. ואני אשתדל להיות מכווץ יותר אבל קשה כשאין אף אחד שמדריך אותך 😭
אוקי. הדדליפט שלי אני מרגיש שיכול להתקדם ולעומת זאת הסקוואט שלי די תקוע
אגב לא צריך להוסיף כלום למקרבים? הברכיים שלי פשוט קורסות פנימה וזה מדאיג אותי מאוד..
מה אני עושה בנוגע לזה? לא משנה כמה שאני מנסה לפתוח ברכיים לצדדים הם הולכות פנימה
שב יותר אחורה, תרד יותר לאט ושמור על כיווץ וריכוז, תצר עמידה.מה אני עושה בנוגע לזה? לא משנה כמה שאני מנסה לפתוח ברכיים לצדדים הם הולכות פנימה
אני מתיישב אחורה,הצרתי העמידה וזה עדיין,אני לא מסוגל להיות מכווץ עם 75 קילו מעליי,פשוט לא אפשרי,הם דוחפים אותי קדימה והם כמעט נופלים למטהשב יותר אחורה, תרד יותר לאט ושמור על כיווץ וריכוז, תצר עמידה.
תתאמץ יותר.אני מתיישב אחורה,הצרתי העמידה וזה עדיין,אני לא מסוגל להיות מכווץ עם 75 קילו מעליי,פשוט לא אפשרי,הם דוחפים אותי קדימה והם כמעט נופלים למטה
זה מה שקורה הברכיים שלי זזות בסט ים המון כי אני מנסה לדחוף לצדדים והם פשוט זזות פנימה והחוצההיום לא הייתי, הייתי באימונים היום, ברכיים- תחשוב כל פעם שהן קורסות פנימה אתה דוחף החוצה, כל השאלות שלך יותר מידי טוחנות מים, Just lift and train.
אתה תשתפר ותתחזק רק מעבודה על טכניקה והאימון בהתאם לעומסים, אין צורך כרגע לכלום, תוסיף טיפה מוביליטי, זהו.
אין כזה דבר תתאמץ יותר,אני פשוט לא מסוגל להוציא את המוט מהראק מכווץ.תתאמץ יותר.
אתה חושב שלהתאמן ולהתחזק אמור להיות קל? שכל דבר ילך לנו בקלות בלי מאמץ? קשה, אז מה, לכולנו קשה תפסיק להתבכיין ותתאמץ חזק יותר.זה מה שקורה הברכיים שלי זזות בסט ים המון כי אני מנסה לדחוף לצדדים והם פשוט זזות פנימה והחוצה
טוב הבנתי
אין כזה דבר תתאמץ יותר,אני פשוט לא מסוגל להוציא את המוט מהראק מכווץ.
קודם כל ניתן איתה סט אחד של סקוואט לראות איך זה מרגיש אחרי זה לארוןעכשיו שים אותה בארון ותחכה.
חחחח מנחוס תודהבדיוק שאני בא לקחת תחגורה שהזמנתי נסגר הדואר עד יום ראשון, תתחדש