עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שמת לב כמה שהיא דומה לSS ? מה זה קומפלקס ולמה שאני יעשה אירובי חחחחחקודם כל תעיף את התוכנית הזאת, מה זה 6 סטים סקוואט בשבוע?!
תמשיך רגיל, תאכל אוכל טוב, תאכל נכון, אם אתה ממש ממש לחוץ על זה אתה יכול לעשות קומפלקס של 5 דק' באימון ואו 20 דקות אירובי בעצימות נמוכה להתאוששות, תאכל כמו ספורטאי, וזהו לביינתים.
טוב נו אני ממשיך בטקסס בלחיצות אבלאירובי בעצימות נמוכה יכול לעזור להתאוששות, וגם לשרוף קצת שומן מבלי לאבד מהכוח, אין כזה דבר דומה לאס אס, ותיצמד לזה כרגע, בקילוגרם יש מאמר על קומפלקסים.
קודם כל תעיף את התוכנית הזאת, מה זה 6 סטים סקוואט בשבוע?!
תמשיך רגיל, תאכל אוכל טוב, תאכל נכון, אם אתה ממש ממש לחוץ על זה אתה יכול לעשות קומפלקס של 5 דק' באימון ואו 20 דקות אירובי בעצימות נמוכה להתאוששות, תאכל כמו ספורטאי, וזהו לביינתים.
איפה המאמרים,בפורטל? ראיתי הרגע מאמר על קומפלקסים ולא הבנתי מה טוב הזה חחחיש מלא מאמרים, אין לי כוח פשוט להתחיל לחפש, בעיקרון, הליכון ל 20 דק' או הליכה אחרי המכון בעצימות נמוכה( בקצב שאתה יכול ללכת מהר, ולדבר עם מישהוא יכול להספיק).
המאמר לא ממש הסביר איך זה טוב סתם רשם סיבות מפגרותOk i give up,
אני סתם מנסה לשכנע ולעזור לך, אתה תעשה טעויות אבל הטעויות האלה ילמדו אותך שיעור לחיים....
בנץ ופרסתמשיך SS, חבל לעצור עכשיו
כרגע תתרכז במסה ובלהתחזק ולגדול, בלי חיטוב וכל השטויות
באיזה תרגיל אתה נתקע הכי הרבה?
החלפת מתכונת ללחיצות ואתה עדיין נתקע?בנץ ופרס
אחרי זה סקוואט
לא,כרגע עובד לי סבבההחלפת מתכונת ללחיצות ואתה עדיין נתקע?
זה תירוץ מהצד אני יותר הולך על bad dayאחי התירוץ של הדדליפט בגלל כאבי תחת מהסקוואט זה שלי