הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Fat,but weaker than you [הוסר]

• פותח/ת השרשור יהב
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
תעשה סקוואט גם באימון האחרון, פשוט אל תצפה שהוא יתקדם כל הזמן. אם צריך תעשה בו שלשות במקום חמישיות.

@Balbazor
אז אתה אומר לעשות נגיד ככה
ראשון
SQ 3X5
BP 3X5
Chin ups 3X5
Press 3X5
Biceps 3X8
חמישי
SQ 3X5
DL 1X5
BP 3X5
Chin ups 3X5
Press 3X5
לא יהיה קשה לעשות בנץ ופרס באותו אימון?

כמה הערות:
- תרגילים מתפרצים (פווארקלין, פוש פרס) תעשה ראשונים. הם הכי חשובים עבורך.
- תוותר על הפווארקלין, אתה לא תרוויח ממנו כלום. כל השיפור בהתחלה במשקלים יהיה בטכניקה, ויקח יותר מדי זמן עד שהיא תהיה מספיק מלוטשת בשביל לשפר כוח מתפרץ. במקום זה תעשה קפיצות.
- פוש פרס כבר תרגיל יחסית יותר פשוט טכנית, והוא דיי טוב בשביל לשפר העברה של כוח מפלג הגוף התחתון לעליון.
- אל תעשה 2 לחיצות באימון. אימון אחד פרס אימון אחד בנץ'.
- תוסיף אימון אחד קל ביום שלישי, יגרום לך להרגיש הרבה יותר טוב ולהתאושש יותר טוב.
- כמו שקורן אמר, חובה להוסיף בשישי/שבת אימון של אתלטיקה ותנועתיות, במיוחד אם אין לך רקע קודם באתלטיקה. סולם, שינויי כיוון וכו'. זאת יכולת לא פחות חשובה מכוח וגם עליה צריך לעבוד קשה כדי להשתפר.

אני אחזק את בלבה, ורק אוסיף כי אין טעם לעשות כרגע פושפרס אלא פשוט ללחוץ ולהתחזק. עדיף לתרגל פשוט לפני כל אימון כוח עם סולם זריזות או קונוסים הרבה שינויי כיוון ואפילו כמו שאמר, להוסיף אימון נפרד. זה יותר חשוב מרוב תרגילי הכוח.

אני אחזק את בלבה, ורק אוסיף כי אין טעם לעשות כרגע פושפרס אלא פשוט ללחוץ ולהתחזק. עדיף לתרגל פשוט לפני כל אימון כוח עם סולם זריזות או קונוסים הרבה שינויי כיוון ואפילו כמו שאמר, להוסיף אימון נפרד. זה יותר חשוב מרוב תרגילי הכוח.
מאיפה אביא סולם זריזות וקונוסים ? ונראה לי שבכל זאת אלך על פוש פרס ונראה מה יהיה נזרום עם זה.
הוספת אימון ביום שבת לא תפריע לאימון של ראשון?

תברר עם המאמן אם אתה יכול לקחת ולהביא איתך בכל אימון, אם לא אז תקנה. זה לא יקר. הכל מפריע להכל. אז תעשה בראשון רק פלג גוף עליון, ובשלישי כמו שאמרתי את החלק של הרגליים. כשאתה אחרי אימון פוטבול ועייף. ככה לא תפגע באימון פוטבול עצמו ביום ב'

כמה הערות:
- תרגילים מתפרצים (פווארקלין, פוש פרס) תעשה ראשונים. הם הכי חשובים עבורך.
- תוותר על הפווארקלין, אתה לא תרוויח ממנו כלום. כל השיפור בהתחלה במשקלים יהיה בטכניקה, ויקח יותר מדי זמן עד שהיא תהיה מספיק מלוטשת בשביל לשפר כוח מתפרץ. במקום זה תעשה קפיצות.
- פוש פרס כבר תרגיל יחסית יותר פשוט טכנית, והוא דיי טוב בשביל לשפר העברה של כוח מפלג הגוף התחתון לעליון.
- אל תעשה 2 לחיצות באימון. אימון אחד פרס אימון אחד בנץ'.
- תוסיף אימון אחד קל ביום שלישי, יגרום לך להרגיש הרבה יותר טוב ולהתאושש יותר טוב.
- כמו שקורן אמר, חובה להוסיף בשישי/שבת אימון של אתלטיקה ותנועתיות, במיוחד אם אין לך רקע קודם באתלטיקה. סולם, שינויי כיוון וכו'. זאת יכולת לא פחות חשובה מכוח וגם עליה צריך לעבוד קשה כדי להשתפר.
אני אוריד פאוורקלין ואעשה בחמישי פוש פרס ובראשון בנץ לפי הצעתך.
מה צריך להיות באימון ההתאוששות של שלישי? לא עדיף פשוט לנוח ולהגיע לאימון של רביעי אחרי מנוחה?
כמו ששאלתי את השלד,מאיפה אביא קונוסים,או הסולם הזה ומה אפשר לעשות באימון הזה? הוספת אימון לא תפריע לי לאימון של ראשון ?

אני אוריד פאוורקלין ואעשה בחמישי פוש פרס ובראשון בנץ לפי הצעתך.
מה צריך להיות באימון ההתאוששות של שלישי? לא עדיף פשוט לנוח ולהגיע לאימון של רביעי אחרי מנוחה?
כמו ששאלתי את השלד,מאיפה אביא קונוסים,או הסולם הזה ומה אפשר לעשות באימון הזה? הוספת אימון לא תפריע לי לאימון של ראשון ?
כמו שקורן אמר, הכל מפריע. אל תתחיל לחשוב מה מתנגש עם מה, כי הכל מתנגש. פשוט מתאמנים בלי תירוצים.
בשלישי - אימון סטייל שאר האימונים אבל עם 20-30% פחות משקל. זה יגרום לך להרגיש כמו חדש.
סולם עולה 100 ש"ח. לגבי קונוסים - אני קורן וסניור עשינו בזמנו המון אימונים שבמקום קונוסים שמנו נעליים, בקבוקים ושאר זבל שמצאנו. אל תחפש תירוצים, תתאמן.

כמו שקורן אמר, הכל מפריע. אל תתחיל לחשוב מה מתנגש עם מה, כי הכל מתנגש. פשוט מתאמנים בלי תירוצים.
בשלישי - אימון סטייל שאר האימונים אבל עם 20-30% פחות משקל. זה יגרום לך להרגיש כמו חדש.
סולם עולה 100 ש"ח. לגבי קונוסים - אני קורן וסניור עשינו בזמנו המון אימונים שבמקום קונוסים שמנו נעליים, בקבוקים ושאר זבל שמצאנו. אל תחפש תירוצים, תתאמן.
בסדר,אבל אני רק אומר ש100 זה לא כזה זול ואני לא שוחה בכסף,אני אבדוק את האפשרות. לגבי קונוסים אני אקנה ראיתי בזאפ שזה עולה 6 שקל לאחד זה לא ביג דיל. כמה לקנות ?

אל תשחק פוטבול ותעשה סס וזהו אתה רק רוצה להיות חזק לא צריל פוטבול צריך סס לאכול נקי ולישון טוב

בהצלחה והעיקר הפ1טבול?

מה?
ואם הוא רוצה לשחק פוטבול? למה הוא חייב SS?
הוא כתב שהוא רוצה להיות חזק אם הוא רוצה פוטבול שישחק אני לא מכריח אותו פשוט בשביל להיות חזק עדיף רק סס בלי פוטבול

הוא כתב שהוא רוצה להיות חזק אם הוא רוצה פוטבול שישחק אני לא מכריח אותו פשוט בשביל להיות חזק עדיף רק סס בלי פוטבול

אם הוא רשם שהוא בפוטבול כנראה שהוא רוצה פוטבול?

אגב,
בן 15 מפבואר השנה 323KG סקבאט, שחקן פוטבול

פשוט התעלמת מהעובדה שהוא מתאמן של ריפטו והוא מתאמן המון זמן והסקת מסקנה שזה מהפוטבול?

אם הוא רשם שהוא בפוטבול כנראה שהוא רוצה פוטבול?

אגב,
בן 15 מפבואר השנה 323KG סקבאט, שחקן פוטבול

הוא התחיל פוטבול בגלל הליפטינג לא ליפטינג בגלל הפוטבול חוץ מזה הוא התחיל פוטבול שהוא היה ממש חזק

פשוט התעלמת מהעובדה שהוא מתאמן של ריפטו והוא מתאמן המון זמן והסקת מסקנה שזה מהפוטבול?
הוא מתאמן מהשיטה של ריפטו, לא איתו.
אפשר להסיק מזה שזה מהחלב, הSS ומהPLב בכללי
הוא התחיל פוטבול בגלל הליפטינג לא ליפטינג בגלל הפוטבול חוץ מזה הוא התחיל פוטבול שהוא היה ממש חזק
תשלח לי מאיפה קראת את זה, הבחור הזה מעניין..

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית