הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Fat,but weaker than you [הוסר]

• פותח/ת השרשור יהב
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
@Balbazor
אז אתה אומר לעשות נגיד ככה
ראשון
SQ 3X5
BP 3X5
Chin ups 3X5
Press 3X5
Biceps 3X8
חמישי
SQ 3X5
DL 1X5
BP 3X5
Chin ups 3X5
Press 3X5
לא יהיה קשה לעשות בנץ ופרס באותו אימון?

@Balbazor
אז אתה אומר לעשות נגיד ככה
ראשון
SQ 3X5
BP 3X5
Chin ups 3X5
Press 3X5
Biceps 3X8
חמישי
SQ 3X5
DL 1X5
BP 3X5
Chin ups 3X5
Press 3X5
לא יהיה קשה לעשות בנץ ופרס באותו אימון?
הייתי מציע לך רוטציה
ולשים 5X5 בראשון ו1X5 בחמישי
כמו טקסס רק בלי התאוששות

מפאוורליפטינג לבילדינג לקרוספיט?
I reached rock bottom
סתם,אני אראה מה זה ואחזור לכאן

שכחתי רגע שאני עושה קרוספיט ואני "חלש", אל תיהייה ילד מטומטם, בתור אחד שעזר לך קרוספיט פוטבול היא תוכנית כוח וקונדישנינג, המטרה שלה היא לעשות אותך גדול יותר חזק יותר ומהיר יותר, תפסיק להיות מקובע, אם אתה מתחיל פוטבול באנדרדוגס אתה יכול לשאול את שחר שפילברג, הוא בחור מאוד חזק שעושה את התוכנית הזאת וכרגע הוא רק משתפר, לפי מה שאני זוכר לשחר יש 220 דדליפט לפחות.

שכחתי רגע שאני עושה קרוספיט ואני "חלש", אל תיהייה ילד מטומטם, בתור אחד שעזר לך קרוספיט פוטבול היא תוכנית כוח וקונדישנינג, המטרה שלה היא לעשות אותך גדול יותר חזק יותר ומהיר יותר, תפסיק להיות מקובע, אם אתה מתחיל פוטבול באנדרדוגס אתה יכול לשאול את שחר שפילברג, הוא בחור מאוד חזק שעושה את התוכנית הזאת וכרגע הוא רק משתפר, לפי מה שאני זוכר לשחר יש 220 דדליפט לפחות.
לא הבנתי,כל יום מתעדכן מה אני אמור לעשות היום ? לא הבנתי כלום

תוריד את Crossfit football training guide

מגוגל, ותתחיל לקרוא אותו, תבין משם.

אפשר לעבוד לפי טבלה רק פיריודיזציה חודשית ולא שבועית. זה מצריך הרבה ניסיון וזה יקח 3-4 עונות בתחום מסוים כדי לדעת לעשות מה שטוב לך. שום מאמן לא ידע מה לעשות איתך על ההתחלה.
מי שעושה תוכנית שיש בה את המילה "קרוספיט" כדי להיות שחקן פוטבול טוב יותר כנראה לא שחקן משהו

מי שעושה תוכנית שיש בה את המילה "קרוספיט" כדי להיות שחקן פוטבול טוב יותר כנראה לא שחקן משהו
אפשר הסבר מדוע?
הרי מה שג'אגרנאט אמר די הגיוני, שחקן פוטבול צריך להיות מהיר, חזק, ופונקציונלי
לא?

אפשר הסבר מדוע?
הרי מה שג'אגרנאט אמר די הגיוני, שחקן פוטבול צריך להיות מהיר, חזק, ופונקציונלי
לא?
איך אימון קרוספיט שהפיריודיזציה שלו לא קשורה לכולם וחסר מושג לגבי איך העונה שלך נראית עונה על הצורך הזה?
@coldfire לדוגמא הוא מתאמן מאוד פונקציונאלי

איך אימון קרוספיט שהפיריודיזציה שלו לא קשורה לכולם וחסר מושג לגבי איך העונה שלך נראית עונה על הצורך הזה?
@coldfire לדוגמא הוא מתאמן מאוד פונקציונאלי
אפשר לדעתך מה דעתך? איזה תוכנית אתה חושב שעליי לעשות?

יש לי שני ספורטאים שאני עובד איתם, לאחד מהם יש הרבה עומס באימונים, הדבר היחידי ששיניתי לו זה אימון קל לפני\אחרי משחק\אימון כבד בקבוצה. בשאר הזמן - SS רגיל.

madcow
ותלמד פאוורקלין ופוש פרס.
איך פוש פרס יעזור לי ? פאוורקלין מסכים ורוצה מאוד לשלב. ואיפה משלבים פאוורקלין ופוש פרס במדקאו ? ומדקאו רגילה? בלי שינויים?
יש לי שני ספורטאים שאני עובד איתם, לאחד מהם יש הרבה עומס באימונים, הדבר היחידי ששיניתי לו זה אימון קל לפני\אחרי משחק\אימון כבד בקבוצה. בשאר הזמן - SS רגיל.
לא נשמע לי ריאלי SS כרגע.. גם כשלא היה לי פוטבול על הראש זה לא עבד לי ובכללי בא לי כבר להקיא מהתוכנית.

אני לא מכיר אותך ולא יודע מה הניסיון שלך, אני גם לא ממש פנוי בזמן לקרוא 30 עמודים אחורה. אם תתקצר אני יכול להגיד לך הערכה מאוד בסיסית במה הייתי מתרכז במקומך. (אתה משחק פוטבול?)

איך פוש פרס יעזור לי ? פאוורקלין מסכים ורוצה מאוד לשלב. ואיפה משלבים פאוורקלין ופוש פרס במדקאו ? ומדקאו רגילה? בלי שינויים?

לא נשמע לי ריאלי SS כרגע.. גם כשלא היה לי פוטבול על הראש זה לא עבד לי ובכללי בא לי כבר להקיא מהתוכנית.
SS תמיד עובדת. אולי אתה עדיין לא בשיא ההורמונלי ולכן ההתקדמות הקשה\מהירה, אתה עדיין בן 13-14 אל תשכח.

SS תמיד עובדת. אולי אתה עדיין לא בשיא ההורמונלי ולכן ההתקדמות הקשה\מהירה, אתה עדיין בן 13-14 אל תשכח.
14 וחצי לא שזה משנה כן חחח..
הבעיה שזה ממש מטריד אותי שאני לא עומד כמעט להתחזק במהלך הסיזן. זה מטריף אותי כי אני מאוד רוצה להיות חזק
אני לא מכיר אותך ולא יודע מה הניסיון שלך, אני גם לא ממש פנוי בזמן לקרוא 30 עמודים אחורה. אם תתקצר אני יכול להגיד לך הערכה מאוד בסיסית במה הייתי מתרכז במקומך. (אתה משחק פוטבול?)
רק התחלתי,ואל תדאג אני לא מצפה ממך לקרוא 30 עמודים
אני אתמצת,בן 14 וחצי שוקל 83 בערך על 1.80
סקוואט באזור ה90 קילו
דדליפט 105
בנץ פרס 55
פרס 35
בערך.

14 וחצי לא שזה משנה כן חחח..
הבעיה שזה ממש מטריד אותי שאני לא עומד כמעט להתחזק במהלך הסיזן. זה מטריף אותי כי אני מאוד לא רוצה להיות חזק, אחרת הייתי עושה סס.
תיקנתי לך.
רק התחלתי,ואל תדאג אני לא מצפה ממך לקרוא 30 עמודים
אני אתמצת,בן 14 וחצי שוקל 83 בערך על 1.80
סקוואט באזור ה90 קילו
דדליפט 105
בנץ פרס 55
פרס 35
בערך
שכחת להכניס בקורות חיים את המיץ תפוזים אחי.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית