הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Fat,but weaker than you [הוסר]

• פותח/ת השרשור יהב
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
הוא מתאמן מהשיטה של ריפטו, לא איתו.
אפשר להסיק מזה שזה מהחלב, הSS ומהPLב בכללי

תשלח לי מאיפה קראת את זה, הבחור הזה מעניין..
הסקתי כי ראיתי שהתחיל ליפטינג בגיל 12 ומן הסתם לא יתחיל פוטבול בגיל 12 יחד עם הליפטינג בטח השיג חוזק מסוים מהליפטינג ואז התחיל פוטבול כי יש לו פוטנציאל כפי שרואים

הסקתי כי ראיתי שהתחיל ליפטינג בגיל 12 ומן הסתם לא יתחיל פוטבול בגיל 12 יחד עם הליפטינג בטח השיג חוזק מסוים מהליפטינג ואז התחיל פוטבול כי יש לו פוטנציאל כפי שרואים
דווקא יהיה יותר הגיוני שהתחיל פוטבול פעם ומשם קיבל הרבה כוח

דווקא יהיה יותר הגיוני שהתחיל פוטבול פעם ומשם קיבל הרבה כוח
יותר הגיוני שהתחיל מהפוטבול אבל בלי לזלזל בפוטבול לא נראה לי שמשם הוא קיבל הרבה כוח
אני מציע שנפסיק את הדיון הזה

יותר הגיוני שהתחיל מהפוטבול אבל בלי לזלזל בפוטבול לא נראה לי שמשם הוא קיבל הרבה כוח
אני לא מבין בזה אבל אני מניח שעושים להם ספרינטים עם התנגדות וכאלה שיכולים לבנות כוח ברגליים

אני לא מבין בזה אבל אני מניח שעושים להם ספרינטים עם התנגדות וכאלה שיכולים לבנות כוח ברגליים

ליפטינג בגיל 12 זה עובדה לא הסקה
חברה,על מה הוויכוח? זה ברור הרי שהוא התחיל ליפטינג לפני פוטבול זה בלתי אפשרי להתחיל ליפטינג ופוטבול באותו זמן ולהגיע ל320 סקוואט גם עם חומרים וגנטיקה בת זונה
ובאמת אתם מאמינים לזה שהוא קיבל כח מהפוטבול? זה הכי חרטא ששמעתי אי פעם
הוא הצליח גם להתקדם אחרי שהתחיל פוטבול כי זה נראה שהוא שמן אז כנראה הוא סנטר ונגיד ממה שראיתי את יצחק @nlr666 עם כמה שאני אוהב אותך בחימום של המשחק בקושי עשית משהו
זה אחת העמדות שהכי פחות רצות במשחק ומותר לו להיות שמן.
גם אם באמת מישהו מתחיל פוטבול ומקבל מזה כח,אני לא מאמין שהכל הזה מסוגל להיות מתורגם אפילו ל100 סקוואט

חברה,על מה הוויכוח? זה ברור הרי שהוא התחיל ליפטינג לפני פוטבול זה בלתי אפשרי להתחיל ליפטינג ופוטבול באותו זמן ולהגיע ל320 סקוואט גם עם חומרים וגנטיקה בת זונה
ובאמת אתם מאמינים לזה שהוא קיבל כח מהפוטבול? זה הכי חרטא ששמעתי אי פעם
הוא הצליח גם להתקדם אחרי שהתחיל פוטבול כי זה נראה שהוא שמן אז כנראה הוא סנטר ונגיד ממה שראיתי את יצחק @nlr666 עם כמה שאני אוהב אותך בחימום של המשחק בקושי עשית משהו
זה אחת העמדות שהכי פחות רצות במשחק ומותר לו להיות שמן.
גם אם באמת מישהו מתחיל פוטבול ומקבל מזה כח,אני לא מאמין שהכל הזה מסוגל להיות מתורגם אפילו ל100 סקוואט
אז... אתה מתחיל פוטבול?

עשיתי חיפוש על הבחור המדובר,קוראים לו ג'ו פנה
ילד מוכשר,משחק גארד שמאלי

אה,רשמת חימום חח
כן,חשוב לי לחבוש את האצבעות לפני כל משחק,גם ככה אני עם שני אצבעות עקומות
אבל לדעתי המשחק הזה לא היה מי יודע מה מבחינתי,ושמתי דגש על מה אני חלש ואיפה צריך להשתפר

אה,רשמת חימום חח
כן,חשוב לי לחבוש את האצבעות לפני כל משחק,גם ככה אני עם שני אצבעות עקומות
אבל לדעתי המשחק הזה לא היה מי יודע מה מבחינתי,ושמתי דגש על מה אני חלש ואיפה צריך להשתפר
יצחק גם במשחק הכי חלש שלך בשבילי תמיד תהיה מספר אחד 😘
Nohomo

עשיתי חיפוש על הבחור המדובר,קוראים לו ג'ו פנה
ילד מוכשר,משחק גארד שמאלי

מסכן הילד
ללא שם.png

גם ככה אני עם שני אצבעות עקומות

אני מעדיף להסתכל על זה כשמונה אצבעות שעדיין ישרות...
בכל מקרה למה יש פה בכלל דיון?הילד בן 14!תנו לו להתנסות בפוטבול ולראות מה הוא אוהב.
בגיל הזה כספורטאי/אתלט שינסה כמה שיותר דברים למצוא את אהבתו האמיתית ותחום עניין שמעניין אותו

Sq 80 3X5 סקוואט יותר מכוער מאיטח @DarkMatter
צריך לפתוח יותר ברכיים ולכווץ בטן כי התחת שלי עולה מהבור כאילו יש קונוס בכלוב בגובה של מקביל בקיצור גוד מורנינג
BP 55.5 4 3 3 מה עובר על אמא של הבילדר שהיה לידי שהוא חייב להרים לי את במוט אחרי שנייה של מאבק כוס אמא שלו?
Chin ups b.w-30 4 3 2 עובר לפולי כי אני וגרביטון לא חברים טובים
בקיצור חרא אימון

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית