הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

זה בסדר לעשות ככה עם הגב

דביר2

משתמש מתחיל
234
18
נק' מוניטין:
81
234
18
זה בסדר ככה לעשות כפיפת מרפקים ככה שמזיזים תגב?
להעביר לדקה זה נמצא שמה

אז תוריד משקל, אם אתה צריך תנופה עם הגב סימן שהמשקל כבד לך.
חוץ מזה, כולה בייספס, גם אם תעבוד עם 6 קילו דאמבלים לכל יד ותפמפם הידיים שלך ייגדלו יפה מאוד.
תשקיע בתרגילים מרכזיים כמו בנץ', סקוואט, דדליפט ופרס (ותרגילי גב כמו מתח וחתירה) ותראה שהידיים יגדלו גם בלי
לעבוד עליהן יותר מדי.

• פותח/ת השרשור
חוץ מזה, כולה בייספס, גם אם תעבוד עם 6 קילו דאמבלים לכל יד ותפמפם הידיים שלך ייגדלו יפה מאוד.
תשקיע בתרגילים מרכזיים כמו בנץ', סקוואט, דדליפט ופרס (ותרגילי גב כמו מתח וחתירה) ותראה שהידיים יגדלו גם בלי
לעבוד עליהן יותר מדי.
תודה אחי כמה בערך צריך לעלות כל שבוע במשקל ?

אתה מתכוון לבייספס? גם אם תשאר לאורך כל המסה עם 6 קילו לכל יד הידיים שלך לא יפסיקו לגדול.
זה לא תרגיל שצריך להדאיג אותך, אם תעבוד כמו שצריך על הגב ושאר הגוף ובסוף האימון המתאים תפמפם יד קדמית
הידיים יגדלו. תדאג להעלות משקלים בתרגילים המרכזיים.

• פותח/ת השרשור
אתה מתכוון לבייספס? גם אם תשאר לאורך כל המסה עם 6 קילו לכל יד הידיים שלך לא יפסיקו לגדול.
זה לא תרגיל שצריך להדאיג אותך, אם תעבוד כמו שצריך על הגב ושאר הגוף ובסוף האימון המתאים תפמפם יד קדמית
הידיים יגדלו. תדאג להעלות משקלים בתרגילים המרכזיים.
קשה לי לעלות בהרבה תרגילים מה זה אומר שאני לא אוכל מספיק וכמה צריך להיות עליה במשקלים כל שבוע בתרגילים?

לעבוד עליהן יותר מדי.
לא הן לא 😭

לעבוד עליהן יותר מדי.

שמתי לב לזה הרבה בפורום , אני לא אגיד שמזניחים ידיים , אבל בקושי מדברים על זה \ מייחסים חשיבות גדולה יותר לרגליים וגב , כמובן שזה חשוב , אבל מה הקטע חח ? כל כך 'קל' להגדיל ידיים ?

שמתי לב לזה הרבה בפורום , אני לא אגיד שמזניחים ידיים , אבל בקושי מדברים על זה \ מייחסים חשיבות גדולה יותר לרגליים וגב , כמובן שזה חשוב , אבל מה הקטע חח ? כל כך 'קל' להגדיל ידיים ?
כי בעבודה על גב-חזה-כתפיים, הידיים עובדות. כן יש מקום להכניס עבודה על ידיים, למשל כמו שהוקיסט אמר - 2 תרגילים פעם בשבוע, אבל בטח שלא לעשות אימון שלם לידיים ודברים בסגנון, מיותר לגמרי.

לא אמרתי לא לאמן בכלל, אפשר באימון המתאים להוסיף כמה סטים.
אבל אם תעבוד חזק על הגב, לא ישאר לך בסוף האימון כוח ליד קדמית בכלל.

וולככןןן הדבר המתאים ביותר לדעתי זה לתת לידיים יום משלהם שבו אתם נותנים כתפיים יד קדמית ואחרוית באותו האימון..

לדעתי כן יש מקום לעבוד על יד קידמית בתוכניות כח (לא בהגזמה, 6-8 סטים בסוף אימון אחד בשבוע), יד אחורית לא.

או שאתה טועה לגמרי, או שזה מאוד אינדיוודואלי.
עד שלא הוספתי נפח רציני ליד אחורית הייתי תקוע בבנץ' די הרבה זמן (ולא הייתי אומר משקלי זנות)

לגבי פותח האשכול - זה CHEAT CURLS ויש לזה יתרון.
עומס נוסף על הבייספס, אבל בשביל עבודה אמיתית צריך לעשות את זה כעבודה שלילית.
אבל לא רואה סיבה לא לעשות פשוט חזרות איטיות עם משקל נמוך.

הנושא לא היה הוספת עבודה על ידיים על מנת לשפר הרמות כח ככה שאין קשר למה שכתבתי.
אתה אמרת שאין מקום לעבודה על יד אחורית בתוכניות כוח....
כמה שאני יודע תפקיד של תוכניות כוח זה לשפר הרמות כוח.

אתה אמרת שאין מקום לעבודה על יד אחורית בתוכניות כוח....
כמה שאני יודע תפקיד של תוכניות כוח זה לשפר הרמות כוח.
התכוונתי במטרה להגדיל את הידיים, ותוכניות כח שמשלבות רק הרמות כח כי מן הסתם לא התכוונתי לתוכניות כמו 5/3/1, the cube וכו'.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית