עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני פשוט רוצה לדעת כי גם אני עושה קצת תזוזה עם הגבלא זה לא בסדר, אבל מה זה משנה, מאנשים כאלה לא לוקחים דוגמא
תודה אחי כמה בערך צריך לעלות כל שבוע במשקל ?אז תוריד משקל, אם אתה צריך תנופה עם הגב סימן שהמשקל כבד לך.
חוץ מזה, כולה בייספס, גם אם תעבוד עם 6 קילו דאמבלים לכל יד ותפמפם הידיים שלך ייגדלו יפה מאוד.
תשקיע בתרגילים מרכזיים כמו בנץ', סקוואט, דדליפט ופרס (ותרגילי גב כמו מתח וחתירה) ותראה שהידיים יגדלו גם בלי
לעבוד עליהן יותר מדי.
קשה לי לעלות בהרבה תרגילים מה זה אומר שאני לא אוכל מספיק וכמה צריך להיות עליה במשקלים כל שבוע בתרגילים?אתה מתכוון לבייספס? גם אם תשאר לאורך כל המסה עם 6 קילו לכל יד הידיים שלך לא יפסיקו לגדול.
זה לא תרגיל שצריך להדאיג אותך, אם תעבוד כמו שצריך על הגב ושאר הגוף ובסוף האימון המתאים תפמפם יד קדמית
הידיים יגדלו. תדאג להעלות משקלים בתרגילים המרכזיים.
לא הן לא 😭אז תוריד משקל, אם אתה צריך תנופה עם הגב סימן שהמשקל כבד לך.
חוץ מזה, כולה בייספס, גם אם תעבוד עם 6 קילו דאמבלים לכל יד ותפמפם הידיים שלך ייגדלו יפה מאוד.
תשקיע בתרגילים מרכזיים כמו בנץ', סקוואט, דדליפט ופרס (ותרגילי גב כמו מתח וחתירה) ותראה שהידיים יגדלו גם בלי
לעבוד עליהן יותר מדי.
אז תוריד משקל, אם אתה צריך תנופה עם הגב סימן שהמשקל כבד לך.
לעבוד עליהן יותר מדי.
כי בעבודה על גב-חזה-כתפיים, הידיים עובדות. כן יש מקום להכניס עבודה על ידיים, למשל כמו שהוקיסט אמר - 2 תרגילים פעם בשבוע, אבל בטח שלא לעשות אימון שלם לידיים ודברים בסגנון, מיותר לגמרי.שמתי לב לזה הרבה בפורום , אני לא אגיד שמזניחים ידיים , אבל בקושי מדברים על זה \ מייחסים חשיבות גדולה יותר לרגליים וגב , כמובן שזה חשוב , אבל מה הקטע חח ? כל כך 'קל' להגדיל ידיים ?
לא אמרתי לא לאמן בכלל, אפשר באימון המתאים להוסיף כמה סטים.שמתי לב לזה הרבה בפורום , אני לא אגיד שמזניחים ידיים , אבל בקושי מדברים על זה \ מייחסים חשיבות גדולה יותר לרגליים וגב , כמובן שזה חשוב , אבל מה הקטע חח ? כל כך 'קל' להגדיל ידיים ?
לדעתי כן יש מקום לעבוד על יד קידמית בתוכניות כח (לא בהגזמה, 6-8 סטים בסוף אימון אחד בשבוע), יד אחורית לא.
אתה אמרת שאין מקום לעבודה על יד אחורית בתוכניות כוח....הנושא לא היה הוספת עבודה על ידיים על מנת לשפר הרמות כח ככה שאין קשר למה שכתבתי.
התכוונתי במטרה להגדיל את הידיים, ותוכניות כח שמשלבות רק הרמות כח כי מן הסתם לא התכוונתי לתוכניות כמו 5/3/1, the cube וכו'.אתה אמרת שאין מקום לעבודה על יד אחורית בתוכניות כוח....
כמה שאני יודע תפקיד של תוכניות כוח זה לשפר הרמות כוח.