הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התחלת חיטוב

AviadKatani

משתמש מתחיל
101
8
נק' מוניטין:
8
101
8
היי, אני כבר הרבה זמן יחסית במסה, והשיא שלי היה כשהגעתי ל87 ק"ג, אני מטר 75 בן 15.
כרגע אני 80 ק"ג, 175 ס"מ, בן 15.
החלטתי להתחיל חיטוב בגלל החופש הגדול והקיץ, אז כרגע העלתי בתרגילים ל10 חזרות והורדתי משקלים, אבל אני לא חושב שזה מספיק.

איך אתם ממליצים לי להתחיל את החיטוב? מה לאכול לפני? אחרי? לפי איזו תוכנית אימונים לעבוד?

תודה 😃

• פותח/ת השרשור
^
לא דיברתי על משקלי עבודה כלליים, דיברתי על בנ'ץ ספציפית. כשהייתי בתקופת המאסה הייתי מרים 90 ל5 חזרות ושלושה סטים, ואני בן 15. בכל אופן אני לא בא לעשות איתך תחרות או משהו, בסה"כ אומר שיחסית לשנה בערך בחדכ ולגיל 15 זה אחלה (לדעתי)

--------
אני לא רואה שינוי משמעותי, כדאי לשנות את התוכנית אימונים? אני רוצה לחטב בעיקר את החזה, היד קידמית התחילה לצאת יותר ונהייתה לה צורה יפה, הגב נשאר באותו מצב ויש לו שומנים יחסית שמסתירים את השריר.

עריכה:
אגב, כמו שראיתם בתוכנית שלי אין לי הרבה תרגילים מורכבים, כמו פרס, דדליפט, סקוואט (אני עושה במכונה, לא עם מוט).
כדאי להוסיף? או אחרי החיטוב להתחיל מסה שבה אני אכלול אותם?

נערך לאחרונה:
חחחח אחי שום תחרות , התחרות היחידה היא עם עצמך אבל יש הגדרות ביחס למשקל גוף של מה זה נחשב כבד , אבל לא משנה כרגע.
בקיצור תוסיף מהר מורכבים תעיף מכשירים , מכשירים זה זבל תעשה כמה שפחות. תבין תפריט מאוזן זה 70% תוצאות הייתי ממליץ לך לשים יותר דגש ומחשבה מה אתה משנה שם ותחקור יותר לכיון הזה מאשר לאיזה אימון לעשות כי זה לא יביא אותך לאחוז שומן נמוך

• פותח/ת השרשור
חחחח אחי שום תחרות , התחרות היחידה היא עם עצמך אבל יש הגדרות ביחס למשקל גוף של מה זה נחשב כבד , אבל לא משנה כרגע.
בקיצור תוסיף מהר מורכבים תעיף מכשירים , מכשירים זה זבל תעשה כמה שפחות. תבין תפריט מאוזן זה 70% תוצאות הייתי ממליץ לך לשים יותר דגש ומחשבה מה אתה משנה שם ותחקור יותר לכיון הזה מאשר לאיזה אימון לעשות כי זה לא יביא אותך לאחוז שומן נמוך
סבבה, אני היום אבנה לי תפריט תזונה חדש טוב יותר...
ובטוח עכשיו בזמן חיטוב להתחיל מורכבים או לחכות עם זה למסה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית