הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב ללא תוצאות

SUPERBOD

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
0
16
0
אני 1.70 משקל: 69
לפני שבוע וחצי התחלתי חיטוב הכולל:
תפריט:
250 גרם קוטג 3 אחוז
250 גרם גבינה חצי אחוז
טונה במים
יוגורט 1.5 אחוז
2 פרוסות חזה עוף
מנת פחמימה(בורגול או אורז מלא)

תוכנית אימונים:
5 ריצות של שעה בשבוע
3 אימונים משקולות.

כיצד יתכן שלא ירדתי לפחות קילו בשבוע ?
תודה לעוזרים 😃

א. הגירעון גדול מדי
ב. תסכם את התפריט במצב של קלוריות, פחממות, חלבונים, שומנים במחשבון תזונה.
תקרא את המדריך לחיטוב בפורטל.

• פותח/ת השרשור
אז לפי מה שקראתי במאמר על תזונה וחיטוב אני צריך להוסיף יותר פחמימות ושומן? אני צודק?

• פותח/ת השרשור
סה"כ קלוריות: 1393 קלוריות סה"כ חלבון: 153.5 גרם סה"כ שומן: 22.5 גרם סה"כ פחמימות: 145.1 גרם סה"כ כולסטרול: 147.5 מ"ג סה"כ סיבים תזונתיים: 5.5 גרם

• פותח/ת השרשור
bmr1433
אני לא מבין למרות התזונה הלא נכונה, 5 שעות אירובי בשבועה וגירעון קלורי גדול לא אמורים להראות טיפה תוצאות:(

• פותח/ת השרשור
22
אתב ממליץ לי להוסיף שומן כי זה לא בריא או כי זה מה שמונע ממני להגיע לתוצאות כי זה שזה לא בריא לא מפריע לי כי גם כך זה דיאטה לזמן קצר ?
תודה על העזרה

זה גם לא בריא וגם מונע ממך להתקדם.
וזה עצוב שלא אכפת לך שזה פוגע לך בבריאות אלא העיקר להגיע לתוצאות כמה שיותר מהר.

נערך לאחרונה:
22
אתב ממליץ לי להוסיף שומן כי זה לא בריא או כי זה מה שמונע ממני להגיע לתוצאות כי זה שזה לא בריא לא מפריע לי כי גם כך זה דיאטה לזמן קצר ?
תודה על העזרה
יש כמה תופעות מבחינה בריאותית שבאים מתזונה לקויה שדווקא מאוד יהיה לך אכפת מהם:s59:

תוסיף שומן לתפריט תיהיה בגירעון שפוי ותירד יפה מאוד. (אם היית על הגירעון הזה הרבה זמן ממליץ לחזור לשבוע-שבועיים לתפריט נטרלי.)

• פותח/ת השרשור
אני שבוע וחצי מקפיד על הדיאטה ,והתכנון שלי היה לעשות את הדיאטה הזו במשך חודש ולהוריד לפחות 2-3 קילו. אבל לאחר התגובות והתוצאות בשטח אני יוותר על הדיאטה הזו.
אני יאכל רגיל וימשיך לעשות הרבה אירובי אולי בכל זאת יהיו תוצאות
תודה על העזרה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית