הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Bench Press 200@64 kg רטיו מישהו?

• פותח/ת השרשור
הרוסי ניראה מוזרק, לא יודע מה עם הבחור הראשון.
גם הראשון ככל הנראה מתסף במשהו, כי 200 במשקל שלו(וממש לא רק בשלו) לא בא ברגל, אבל זה לא שאם אני ואתה נתחיל להזריק נלחץ 250 כן?

כמעט כל מי שהגיב פה לא לוחץ200 גם עם ספוטרים.
הבחור עובד בחוקי תחרות וזה מה שחשוב, להיפך ההישג יותר משמעותי אפילו כי הוא עשה זאת בתחרות ולא סתם במכון.
כל הכבוד לו (הוא גם לא נראה מוזרק אבל את זה כבר אין לדעת)

חבל שלא היה לי עוד מוניטין שלילי לחלק, כמה שטויות נאמרו כאן זה פשוט הזוי.

זה מזכיר לי את הדיוני סומו VS קלאסי, אנשים אומרים לי במכון "אבל סומו יותר קל!" סבבה אז תעשה סומו! מי אמר לך שאסור?
מה ה"חוכמה" ללחוץ ברוחב אחיזה שאתה לא חזק בו? אם לחיצה רחבה מוסיפה כוח - אז תלחץ רחב!
אם אתה לוחץ 150 ויכול ללחוץ 200 רחב (ההערכה הכי חסר פרופורציה שראיתי) אז אתה לא חלש או חזק, אתה דביל שאתה לא לוחץ רחב.

מתי תבינו שזה ספורט! משמע יש חוקים וצריך לעמוד בהם, אם אתה לוחץ שיש לך כובע של ליצן, משרוקית בפה, תוך כדי עמידת ראש וזה עומד בחוקים ואתה מרים ככה יותר - זה מה שתעשה כדי לנצח! יוסיין בולט לא חושב "הממםם אם אני ארוץ בצעדים קצרים יותר יהיו לי קוואדס יותר גדולים...אז זה לא חוכמה לרוץ בצעדים גדולים...".

הרוסי ניראה מוזרק, לא יודע מה עם הבחור הראשון.
אברהם אם לא הייתי מכבד אותך גם אתה היית מקבל שלילי... מה קשור "נראה מוזרק"? אם כבר צריך להגיד ברמות האלה "נראה טבעי" בתור משהו מפתיע. לא מתאים לך יציאה כזאת. באופן חד משמעי כל הטופ העולמי מוזרק וצריך להיות מאוד תמים כדי להאמין שלא.

(הוא גם לא נראה מוזרק אבל את זה כבר אין לדעת)
והתשובה:
אברהם אם לא הייתי מכבד אותך גם אתה היית מקבל שלילי... מה קשור "נראה מוזרק"? אם כבר צריך להגיד ברמות האלה "נראה טבעי" בתור משהו מפתיע. לא מתאים לך יציאה כזאת. באופן חד משמעי כל הטופ העולמי מוזרק וצריך להיות מאוד תמים כדי להאמין שלא.

חבל שלא היה לי עוד מוניטין שלילי לחלק, כמה שטויות נאמרו כאן זה פשוט הזוי.
אני ממש לא מבין מה הקטע שלך לתת מוניטין שלילי לתשובה שלי זה מה אני חושב ועדיין נראה לי שביצוע התרגיל שלו היה די מוזר.. הוא הגיעה עם המוט לחזה נכון.. (שיירים את עצמו עוד קצת עם הרגליים הוא גם יגיע לתקרה בסוף) מה זה בנץ תחרותי? אני יודע טוב מאוד.. אנשים כמוך מוצאים את האוויר לרשום פה דעות ותגובות בפורום הזה לא כל מה שלא נראה לך אתה צריך להגיב בצורה מתלהמת לחלק מוניטין שלילי ולאיים על אנשים אחרים במוניטין שלילי..

• פותח/ת השרשור
אני רק יודע שלכל תרגיל יש תווך תנועה על מנת להגיע לשלמות בתרגיל.. או שעושים או שלא עושים אין אמצע בדברים האלו אותו מתחרה שהרים את ה 200 קילו לפי דעתי לא יכול להגיד "אני מרים 200 קילו" הוא יכול להגיד אני מזיז 200 קילו זה כן
🤦‍♂️

• פותח/ת השרשור
תמשיך להגיב ככה העיקר שאתה מרגיש טוב עם עצמך
אין קשר לאיך אני מרגיש עם עצמי.
אני פשוט המום לפעמים מהשטויות שאנשים רושמים ומסכים עם כל מילה שרשם המפצל.
אם המחשבה שהוא לא באמת לוחץ 200 גורמת לך להרגיש טוב עם עצמך, אז סבבה, הוא לא באמת לוחץ 200 והשופטים סתם ליופי והם לא מבינים שום דבר לעומתך.

אין קשר לאיך אני מרגיש עם עצמי.
אני פשוט המום לפעמים מהשטויות שאנשים רושמים ומסכים עם כל מילה שרשם המפצל.
אם המחשבה שהוא לא באמת לוחץ 200 גורמת לך להרגיש טוב עם עצמך, אז סבבה, הוא לא באמת לוחץ 200 והשופטים סתם ליופי והם לא מבינים שום דבר לעומתך.
זה לא גורם לי להרגיש טוב ולא נעליים הוא גם לא כל כך מעניין אותי.. משתמש העלה פה סרטון של אדם שלוחץ 200 קילו בהודעה הראשונה כתבתי שלא נראה לי שזה טווח התנועה הנכון לביצוע מושלם של התרגיל.. כנראה שלבנץ תחרותי זה היה מספיק.. לא רשמתי שטות והכל בסדר עם התשובה שלי.. גם תיארתי לעצמי שיקומו כמה משתמשים שינסו להיכנס בי יפה על מה שרשמתי וזה מה שבדיוק קרא עדיין לא מבין מה הקטע שלכם לנסות להתלהם ככה או כל ניסיון אחר להשפלה על הודעה שלא ניראת לרוחכם

• פותח/ת השרשור
זה לא גורם לי להרגיש טוב ולא נעליים הוא גם לא כל כך מעניין אותי.. משתמש העלה פה סרטון של אדם שלוחץ 200 קילו בהודעה הראשונה כתבתי שלא נראה לי שזה טווח התנועה הנכון לביצוע מושלם של התרגיל.. כנראה שלבנץ תחרותי זה היה מספיק.. לא רשמתי שטות והכל בסדר עם התשובה שלי.. גם תיארתי לעצמי שיקומו כמה משתמשים שינסו להיכנס בי יפה על מה שרשמתי וזה מה שבדיוק קרא עדיין לא מבין מה הקטע שלכם לנסות להתלהם ככה או כל ניסיון אחר להשפלה על הודעה שלא ניראת לרוחכם
לא ניסיתי להשפיל אותך, ממש לא.
אני העלתי את הסרטון הזה כי מבחינתי זה מטורף ועצם העובדה שהוא לא עובד על יעילות מירבית של לחיצת החזה לא מעניינת אותי.
בדיוק כמו שהמפצל רשם, זה כמו שבולט רץ את הטוב שלו ולא מתחיל להתחשבן על צעדי ריצה שיפתחו לו את הרגליים יותר.

זה כמו שבולט רץ את הטוב שלו ולא מתחיל להתחשבן על צעדי ריצה שיפתחו לו את הרגליים יותר.
אין קשר בין שתי הדברים..
אני יודע איך עושים בנץ פרס וכנראה שמה שאני יודע זה גם הדבר הנכון לעשות.. הגבתי על הסרטון בצורה מסויימת וצדקתי הטווח ממש לא מספיק אבל לפאן התחרותי זה כן מספיק והוא כביכול הצליח בתרגיל.. הרעיון המרכזי היה שביצוע התרגיל לא היה בשלמותו על מנת להביא את השריר למתיחה מלאה וטווח תנועה נכון ושלם.. תקנון התחרות וחוקי התחרות הם שונים כנראה ושם זה כן מספיק..

• פותח/ת השרשור
או שעושים או שלא עושים אין אמצע בדברים האלו אותו מתחרה שהרים את ה 200 קילו לפי דעתי לא יכול להגיד "אני מרים 200 קילו" הוא יכול להגיד אני מזיז 200 קילו זה כן

רק תשים לב איך התבטאת אז, לעומת איך שאתה מתבטא עכשיו.

כמה שטויות הולכות באשכול הזה - זה מדהים.
קודם כל, אם מדובר על תחרות, אז כל אחד צריך למצוא את הטכניקה שהוא מרים איתה הכי הרבה, ובהרבה מאוד מקרים זה יהיה טווח תנועה יחסית "קטן" - כמו בנץ' באחיזת בילדרים או סומו דדליפט רחב או סקוואט גבולי. מי שחושב שזה "רמאות" מוזמן לנסות לעשות את הסומו הכי רחב שהוא יכול או הבנץ' באחיזה הכי רחבה שאפשר, ולעשות מהגב בייגל'ה, ולראות אם הוא מרים כך יותר. כל החרטטנים באשכול הזה מוזמנים אפילו לשים שני קרשים על החזה ולראות אם הם מצליחים ללחוץ משם 200 ק"ג.
לגבי האם טכניקות "תחרות" זו הדרך הכי טובה להתחזק בצורה אופטימלית, זה כבר דיון אחר - לדוגמה - לא חושב שיש מי שיחלוק על הקונצנזוס שדדליפט קלאסי הוא תרגיל יותר טוב להתחזקות מאשר סומו, גם אם בנאדם X בסומו מרים יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית