עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם הראשון ככל הנראה מתסף במשהו, כי 200 במשקל שלו(וממש לא רק בשלו) לא בא ברגל, אבל זה לא שאם אני ואתה נתחיל להזריק נלחץ 250 כן?הרוסי ניראה מוזרק, לא יודע מה עם הבחור הראשון.
תשמע זה לא לגמרי בר השוואה. פה יש "התחכמות", חוקי זה כן, מוערך זה משמעותית פחותאם מישהו בעל ידיים ארוכות
המטרה היחידה של ההשוואה היא להדגיש את העקרון.תשמע זה לא לגמרי בר השוואה. פה יש "התחכמות", חוקי זה כן, מוערך זה משמעותית פחות
אברהם אם לא הייתי מכבד אותך גם אתה היית מקבל שלילי... מה קשור "נראה מוזרק"? אם כבר צריך להגיד ברמות האלה "נראה טבעי" בתור משהו מפתיע. לא מתאים לך יציאה כזאת. באופן חד משמעי כל הטופ העולמי מוזרק וצריך להיות מאוד תמים כדי להאמין שלא.הרוסי ניראה מוזרק, לא יודע מה עם הבחור הראשון.
והתשובה:(הוא גם לא נראה מוזרק אבל את זה כבר אין לדעת)
אברהם אם לא הייתי מכבד אותך גם אתה היית מקבל שלילי... מה קשור "נראה מוזרק"? אם כבר צריך להגיד ברמות האלה "נראה טבעי" בתור משהו מפתיע. לא מתאים לך יציאה כזאת. באופן חד משמעי כל הטופ העולמי מוזרק וצריך להיות מאוד תמים כדי להאמין שלא.
אני ממש לא מבין מה הקטע שלך לתת מוניטין שלילי לתשובה שלי זה מה אני חושב ועדיין נראה לי שביצוע התרגיל שלו היה די מוזר.. הוא הגיעה עם המוט לחזה נכון.. (שיירים את עצמו עוד קצת עם הרגליים הוא גם יגיע לתקרה בסוף) מה זה בנץ תחרותי? אני יודע טוב מאוד.. אנשים כמוך מוצאים את האוויר לרשום פה דעות ותגובות בפורום הזה לא כל מה שלא נראה לך אתה צריך להגיב בצורה מתלהמת לחלק מוניטין שלילי ולאיים על אנשים אחרים במוניטין שלילי..חבל שלא היה לי עוד מוניטין שלילי לחלק, כמה שטויות נאמרו כאן זה פשוט הזוי.
🤦♂️אני רק יודע שלכל תרגיל יש תווך תנועה על מנת להגיע לשלמות בתרגיל.. או שעושים או שלא עושים אין אמצע בדברים האלו אותו מתחרה שהרים את ה 200 קילו לפי דעתי לא יכול להגיד "אני מרים 200 קילו" הוא יכול להגיד אני מזיז 200 קילו זה כן
תמשיך להגיב ככה העיקר שאתה מרגיש טוב עם עצמך🤦♂️
אין קשר לאיך אני מרגיש עם עצמי.תמשיך להגיב ככה העיקר שאתה מרגיש טוב עם עצמך
זה לא גורם לי להרגיש טוב ולא נעליים הוא גם לא כל כך מעניין אותי.. משתמש העלה פה סרטון של אדם שלוחץ 200 קילו בהודעה הראשונה כתבתי שלא נראה לי שזה טווח התנועה הנכון לביצוע מושלם של התרגיל.. כנראה שלבנץ תחרותי זה היה מספיק.. לא רשמתי שטות והכל בסדר עם התשובה שלי.. גם תיארתי לעצמי שיקומו כמה משתמשים שינסו להיכנס בי יפה על מה שרשמתי וזה מה שבדיוק קרא עדיין לא מבין מה הקטע שלכם לנסות להתלהם ככה או כל ניסיון אחר להשפלה על הודעה שלא ניראת לרוחכםאין קשר לאיך אני מרגיש עם עצמי.
אני פשוט המום לפעמים מהשטויות שאנשים רושמים ומסכים עם כל מילה שרשם המפצל.
אם המחשבה שהוא לא באמת לוחץ 200 גורמת לך להרגיש טוב עם עצמך, אז סבבה, הוא לא באמת לוחץ 200 והשופטים סתם ליופי והם לא מבינים שום דבר לעומתך.
לא ניסיתי להשפיל אותך, ממש לא.זה לא גורם לי להרגיש טוב ולא נעליים הוא גם לא כל כך מעניין אותי.. משתמש העלה פה סרטון של אדם שלוחץ 200 קילו בהודעה הראשונה כתבתי שלא נראה לי שזה טווח התנועה הנכון לביצוע מושלם של התרגיל.. כנראה שלבנץ תחרותי זה היה מספיק.. לא רשמתי שטות והכל בסדר עם התשובה שלי.. גם תיארתי לעצמי שיקומו כמה משתמשים שינסו להיכנס בי יפה על מה שרשמתי וזה מה שבדיוק קרא עדיין לא מבין מה הקטע שלכם לנסות להתלהם ככה או כל ניסיון אחר להשפלה על הודעה שלא ניראת לרוחכם
אין קשר בין שתי הדברים..זה כמו שבולט רץ את הטוב שלו ולא מתחיל להתחשבן על צעדי ריצה שיפתחו לו את הרגליים יותר.
או שעושים או שלא עושים אין אמצע בדברים האלו אותו מתחרה שהרים את ה 200 קילו לפי דעתי לא יכול להגיד "אני מרים 200 קילו" הוא יכול להגיד אני מזיז 200 קילו זה כן
אתה ממשיך להתפלצף.. הנושא אבוד..רק תשים לב איך התבטאת אז, לעומת איך שאתה מתבטא עכשיו.
יופי, נתת לי גם שלילי והחזרת לי כהוגן, מאוד בוגר מצידך.אתה ממשיך להתפלצף.. הנושא אבוד..
כי אז לא תדע שיש שם מוניטין. זה גם לא אדום אלא אפורלמה כשמישהו מקבל מוניטין חיובי ושלילי זה מראה 2 אדום ולא אפס?