הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה תרגיל עדיף לגב ב- FBW

FASTING

משתמש מתחיל
56
2
נק' מוניטין:
2
56
2
מתח עם גרביטון (מה שעוזר לך לעשות תמתח) או פולי עליון?

אני תמיד בעד מתח רגיל.
אם קשה לך, לדעתי תתחיל לפחות סט אחד כמה שאתה יכול ואז תעבור לאחד מהם.
קשה להגיד מה עדיף.........שניהם רק מדמים מתח....
תראה איזה מהם מסייע לך יותר להשתפר בדרך למתח.

• פותח/ת השרשור
אני תמיד בעד מתח רגיל.
אם קשה לך, לדעתי תתחיל לפחות סט אחד כמה שאתה יכול ואז תעבור לאחד מהם.
קשה להגיד מה עדיף.........שניהם רק מדמים מתח....
תראה איזה מהם מסייע לך יותר להשתפר בדרך למתח.
לא מצליח אפילו מתח אחד ובגלל זה אני רוצה אחד מהם

אז תתעלם משתי השורות הראשונות....
גרביטון או פולי עליון.....לדעתי זה נבלה וזה טרפה...שניהם אותו רעיון פחות או יותר.
גרביטון אולי יתן לך קצת יותר תחושה של מתח..

• פותח/ת השרשור
אז תתעלם משתי השורות הראשונות....
גרביטון או פולי עליון.....לדעתי זה נבלה וזה טרפה...שניהם אותו רעיון פחות או יותר.
גרביטון אולי יתן לך קצת יותר תחושה של מתח..

טוב נראה לי שאני אלך על פולי עליון תודה

מתח עם גרביטון, עד שתוכל לבצע מתח רגיל ואז תעבור למתח רגיל

קיבלת דעה מקצועית יותר שלי 😃
בהצלחה.

לא בטוח מה היתרונות של הגרביטון על הפולי. אף פעם לא עבדתי עם הגרביטון.
Rami R נראה לי קצת יותר מקצועי ממני.
ההמלצה שלי נבעה מנסיון אישי: גם אני לא הצלחתי לעשות מתח פעם ועבדתי רק פולי עליון.
מה שטוב לאחד לא בטוח שטוב לאחר......

אמרת שזה רק יתן לי הרגשה, לא באמת העלת יתרון, יש כזה?
פולי עליון הוא אחלה תרגיל לגב אבל בתוכנית FBW אנחנו רוצים שהתרגיל לגב יערב כמה שיותר שרירים ומתח חופשי הוא תרגיל למצויין בכל הוריאציות שלו.
מכיוון שאתה לא יכול לבציע חזרה חופשית אחת, מתח בגרביטון יכול ליהיות כלי נהדר לשיפור היכולת הזאת(עם הפחתת משקל העזר מאימון לאימון/כל שבוע), יש אופציה גם לחזרות שליליות(התרגיל מתחיל בתלייה ואתה יורד בצורה מבוקרת ואיטית).

שיהיה לך בהצלחה.

הגרביטון מצוין לכאלה שלא מצליחים לעשות מתח , אני גם ממליץ להתחיל עם הגרביטון ואחרי שאתה מצליח לעשות סט מתח תשלב עם פולי
בכל מקרה אתה עדיין מתחיל

יש חיסרון גדול אחד בגרביטון- מייצבים. במתח בגרביטון אין עבודה של המייצבים ואם יש היא קטנה. אני חושב שעדיף לעשות חזרות שליליות- אתה קופץ לסוף התנועה ויורד הכי לאט שאתה יכול. אם יש לך גומיות זה גם מעולה ואפשר לעבוד עם שליליות וגומיות ביחד, זה יהיה הכי טוב לדעתי.
גרביטון עדיף על פולי, אבל שליליות/גומיות עדיפות עליו.

• פותח/ת השרשור
יש חיסרון גדול אחד בגרביטון- מייצבים. במתח בגרביטון אין עבודה של המייצבים ואם יש היא קטנה. אני חושב שעדיף לעשות חזרות שליליות- אתה קופץ לסוף התנועה ויורד הכי לאט שאתה יכול. אם יש לך גומיות זה גם מעולה ואפשר לעבוד עם שליליות וגומיות ביחד, זה יהיה הכי טוב לדעתי.
גרביטון עדיף על פולי, אבל שליליות/גומיות עדיפות עליו.
בפולי יש עבודה על מייצבים, ועל איזה שרירים מייצבים אתה מדבר? כדאי מתח רחב (גרביטון)

בפולי יש עבודה על מייצבים, ועל איזה שרירים מייצבים אתה מדבר? כדאי מתח רחב (גרביטון)
בעיקר בטן.
בפולי יש עבודה על מייצבים אבל בכל מקרה גרביטון עדיף עליו וחזרות שליליות על גרביטון.

• פותח/ת השרשור
בעיקר בטן.
בפולי יש עבודה על מייצבים אבל בכל מקרה גרביטון עדיף עליו וחזרות שליליות על גרביטון.
תודה (לכל מי שעזר) מצטער שאני לא יכול לתת מוניטין עוד

🏋️😅 פולי עליון, הגב שלי מגיב יפה לפולי, ואני מדבר כשאני עבדתי גם על מתח בגריבטיון... אבל אני לא יודע מה יקרה לך

Back
למעלה תחתית