עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה עושה פאוז סקוואט, תקן את זה
אין לך מה לחטב לתחרות ראשונהSS שבוע 4 יום ראשון (B) :
SQ 3X5 ->90kg (לפי דעתי יכולתי גם 92, שומר על עצימות נמוכה.. אימון שעבר לא סגרתי את ה87, עלייה נחמדה במיוחד עכשיו שאני בדל פחמימה עד התחרות)
Press 3X5 ->40kg (אין עלייה.. חיפשתי את האימון יום שלישי שבוע שעבר (B) לא מצאתי.. בכ"מ אין עלייה)
Pullups 3X5 ->18kg (עלייה של קילו, לא משו משמעותי אבל יש עלייה)
סוף אימון פירקתי פרגיות ואנטריקוט 🤯
אין סרטונים - אין מה לצלם, אני מוריד עצימות עד התחרות ואפילו חיטוב קטן (גירעון קטן של 100 - 300) עד התחרות
הרט1* לתחרותחיטוב? לפי הנתונים שלך בצד אתה 60 קילו על 1.70
אין לך מה לחטב לתחרות ראשונה
מה המשקל שלך ובאיזו קטגוריה אתה מתחרה?
חיטוב? לפי הנתונים שלך בצד אתה 60 קילו על 1.70
מה אתה בל1ט?
יש לך סה"כ קילו-שניים לחתוך, זה משהו שייבוש לפני תחרות סוגר לך את הפינה.
חבל.
ותוריד משקלים וחגורה, תתקן טכניקה בהכל.
לדעתי מיותר מאוד לשחק עם המשקל גוף שלך ברמה שלך. אתה תפספס התקדמות פוטנציאלית.
לא הבנתי, זה ארוחה אחת נכון? אתה תאכל עוד נכון? (אני דואג)עכשיו אני אוכל 3 ביצים, קופסאת טונה בשמן ופרוסת לחם אחת.
מאז שהתחלתי דל פחמימה אני בקושי מכניס משו לפהלא הבנתי, זה ארוחה אחת נכון? אתה תאכל עוד נכון? (אני דואג)
אני מתחרה בקטג' עד משקל 60 אז הייתי צריך קצת לרדתלא מבין מה הקטע ליהיות בדל פחמימה? ועוד בגיל 13. ירדת בלי בעיה, תאכל רגיל(2 גרם חלבון לק"ג משקל גוף, גרם שומן לכל קילו ופחמימות לפי הצורך)
אתה בגיל שצריך לטרוף כל היום.
גם אני חושב שאני ממש לא צריך חיטוב אבל אני מאוד רוצה להיות בקטג' עד 60 לתחרות ושהכוח שלי יישמראני פשוט לא חושב שילד ביגלך ואפילו בגילי צריך לעשות חיטוב. במיוחד לא כשאתה רזה מאוד. הנזק שאתה יכול לגרום לעצמך לא שווה את זה.
אני לא בא לזלזל שלא תבין לא נכון, אבל אין לך שום מטרה לחטב.
אתה מתחרה בעד 60 או בעד 67.5 זה לא משנה שום דבר כי זו אליפות גביע.
אתה מתכנן לשבור שיאי עולם ?
אם כן אז בהצלחה !
אם לא אז אל תחטב, תאכל כמו גבר תגדל ותתחזק. חוץ מזה שחיטוב בSS זו הדרך המהירה ביותר לפציעה.
אם עדיין לא השתכנעת צפה בסירטון הזה ותקשיב למה שמורנו ומנהיגנו הדגול אומר
אז בהצלחה !אני כן מתכוון לשבור שיא