הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הלוג של הילד הכי קטן בפורום - בן 14 (טקSS)

הלוג של הילד הכי קטן בפורום - בן 14 (טקSS)

• פותח/ת השרשור
אתה עושה פאוז סקוואט, תקן את זה

רשמתי, זה היה יום כואב במיוחד (פיזית)..
הורדתי משקלים ועשיתי איך שיכולתי, אם תשים לב ציינתי שעשיתי פאוזסקוואט ואני מכיר בטעויות שלי..
בכ"מ תודה שבוע 3 אימון A יום חמישי:
SQ ->87 - 90kg (לא סגרתי את הסטים, עשיתי 2 של המשקלים הרשומים.. נמאס לי לקטר על התחת אני פשוט מגיע לכשל מהכאב 😭 )
BP ->67kg (כפי שציפיתי, עלייה של 2)
DEADlift - ניסיתי 70, באמצע הרגשתי כאב חזק בתחת, נפלתי עם המשקל באמצע

ישנתי מספיק, אכלתי מספיק.. וכן עובדה שעליתי בבנץ
מראשון מוריד עצימות..והולך לראות רופא, מקווה לשמור על 90 ל5 חזרות עד שהכאב יפסיק או לפחות יתן לי להתאמן.

• פותח/ת השרשור
SS שבוע 4 יום ראשון (B) :
SQ 3X5 ->90kg (לפי דעתי יכולתי גם 92, שומר על עצימות נמוכה.. אימון שעבר לא סגרתי את ה87, עלייה נחמדה במיוחד עכשיו שאני בדל פחמימה עד התחרות)
Press 3X5 ->40kg (אין עלייה.. חיפשתי את האימון יום שלישי שבוע שעבר (B) לא מצאתי.. בכ"מ אין עלייה)
Pullups 3X5 ->18kg (עלייה של קילו, לא משו משמעותי אבל יש עלייה)

סוף אימון פירקתי פרגיות ואנטריקוט 🤯
אין סרטונים - אין מה לצלם, אני מוריד עצימות עד התחרות ואפילו חיטוב קטן (גירעון קטן של 100 - 300) עד התחרות

SS שבוע 4 יום ראשון (B) :
SQ 3X5 ->90kg (לפי דעתי יכולתי גם 92, שומר על עצימות נמוכה.. אימון שעבר לא סגרתי את ה87, עלייה נחמדה במיוחד עכשיו שאני בדל פחמימה עד התחרות)
Press 3X5 ->40kg (אין עלייה.. חיפשתי את האימון יום שלישי שבוע שעבר (B) לא מצאתי.. בכ"מ אין עלייה)
Pullups 3X5 ->18kg (עלייה של קילו, לא משו משמעותי אבל יש עלייה)

סוף אימון פירקתי פרגיות ואנטריקוט 🤯
אין סרטונים - אין מה לצלם, אני מוריד עצימות עד התחרות ואפילו חיטוב קטן (גירעון קטן של 100 - 300) עד התחרות
אין לך מה לחטב לתחרות ראשונה
מה המשקל שלך ובאיזו קטגוריה אתה מתחרה?

• פותח/ת השרשור
נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שבוע 4 אימון A יום שלישי:
SQ ->90kg (סגרתי את הסטים, שרירי התחת[בעיקר שמאל] ממש כאב אבל בניגוד לאימונים קודמים הפעם היה סביל)
BP ->67kg (קל יחסית לפעם שעברה, מצפה אימון הבא לעלות ל 70 😃 )
DL ->90kg (אחרי הדדליפט הייתי כ"כ גמור שעלייה במדרגות אתגרה אותי, תחת ממש כאב.. הגב התעגל מעט אבל מרוצה מהמשקל)

הערות שוליות:
טוב, הלכתי לרופא היום.. הוא אמר לי לקחת וולטרן ושאל אותי אם אני לוקח אפקת חלבון. אמרתי לו שיש לי בהזמנה אמור להגיע.. הוא התחיל להגיד לי שזה רעל וזה.. לא ממש היה לי כוח אליו פשוט קניתי וולטרן.. אני שם בוקר ולילה מהיום (פעמיים) וכמה דקות ביום מתיחות לתחת..
חוץ מזה הגיע אלי האולסטאר שהזמנתי
ואני עדיין מחטב על דל פחמימה עד לתחרות(בשביל הקטגוריה).. בינתיים הכוח שלי נשמר טוב 😃

לילה טוב

מה אתה בל1ט?
יש לך סה"כ קילו-שניים לחתוך, זה משהו שייבוש לפני תחרות סוגר לך את הפינה.
חבל.

ותוריד משקלים וחגורה, תתקן טכניקה בהכל.

לדעתי מיותר מאוד לשחק עם המשקל גוף שלך ברמה שלך. אתה תפספס התקדמות פוטנציאלית.

• פותח/ת השרשור
מה אתה בל1ט?
יש לך סה"כ קילו-שניים לחתוך, זה משהו שייבוש לפני תחרות סוגר לך את הפינה.
חבל.

ותוריד משקלים וחגורה, תתקן טכניקה בהכל.

לדעתי מיותר מאוד לשחק עם המשקל גוף שלך ברמה שלך. אתה תפספס התקדמות פוטנציאלית.

טוב אקח לתשומת לבי
רציתי לרדת מתחת ל 60 ואז לשמר את זה
סכ"ה קילו בערך ירדתי.. נשקלתי היום בבוקר 59.5, הפחמימה שלי מהיום 3 פרוסות לחם מהיום אשמור על מאזן ניטרלי עם הרבה חלבון
עכשיו אני אוכל 3 ביצים, קופסאת טונה בשמן ופרוסת לחם אחת.

אחרי התחרות ובתחרות אני מעמיס פחמימה

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי, זה ארוחה אחת נכון? אתה תאכל עוד נכון? (אני דואג)
מאז שהתחלתי דל פחמימה אני בקושי מכניס משו לפה
ברגיל אני יכול לאכול כ1000~ קלוריות בארוחה בכ- 3 עד 5 ארוחות ביום תלוי במצב רוח
סמוך על סמוך

נערך לאחרונה:
אני פשוט לא חושב שילד ביגלך ואפילו בגילי צריך לעשות חיטוב. במיוחד לא כשאתה רזה מאוד. הנזק שאתה יכול לגרום לעצמך לא שווה את זה.

לא מבין מה הקטע ליהיות בדל פחמימה? ועוד בגיל 13. ירדת בלי בעיה, תאכל רגיל(2 גרם חלבון לק"ג משקל גוף, גרם שומן לכל קילו ופחמימות לפי הצורך)
אתה בגיל שצריך לטרוף כל היום.

• פותח/ת השרשור
לא מבין מה הקטע ליהיות בדל פחמימה? ועוד בגיל 13. ירדת בלי בעיה, תאכל רגיל(2 גרם חלבון לק"ג משקל גוף, גרם שומן לכל קילו ופחמימות לפי הצורך)
אתה בגיל שצריך לטרוף כל היום.
אני מתחרה בקטג' עד משקל 60 אז הייתי צריך קצת לרדת
עכשיו אם אחזור לטחון פחמימה כרגיל אעלה את הכול ובעיקר מנוזלים כל מה שאני צריך זה להיות פחות ממשקל 60 עד לתחרות ולפני החיטוב שקלתי 61.5
לא משנה לי איך לרדת העיקר שהכוח שלי יישמר

פתחתי אשכול לא מזמן ואף אחד לא ענה לי :(
אני פשוט לא חושב שילד ביגלך ואפילו בגילי צריך לעשות חיטוב. במיוחד לא כשאתה רזה מאוד. הנזק שאתה יכול לגרום לעצמך לא שווה את זה.
גם אני חושב שאני ממש לא צריך חיטוב אבל אני מאוד רוצה להיות בקטג' עד 60 לתחרות ושהכוח שלי יישמר

אני לא בא לזלזל שלא תבין לא נכון, אבל אין לך שום מטרה לחטב.
אתה מתחרה בעד 60 או בעד 67.5 זה לא משנה שום דבר כי זו אליפות גביע.
אתה מתכנן לשבור שיאי עולם ?
אם כן אז בהצלחה !
אם לא אז אל תחטב, תאכל כמו גבר תגדל ותתחזק. חוץ מזה שחיטוב בSS זו הדרך המהירה ביותר לפציעה.

אם עדיין לא השתכנעת צפה בסירטון הזה ותקשיב למה שמורנו ומנהיגנו הדגול אומר

• פותח/ת השרשור
אני לא בא לזלזל שלא תבין לא נכון, אבל אין לך שום מטרה לחטב.
אתה מתחרה בעד 60 או בעד 67.5 זה לא משנה שום דבר כי זו אליפות גביע.
אתה מתכנן לשבור שיאי עולם ?
אם כן אז בהצלחה !
אם לא אז אל תחטב, תאכל כמו גבר תגדל ותתחזק. חוץ מזה שחיטוב בSS זו הדרך המהירה ביותר לפציעה.

אם עדיין לא השתכנעת צפה בסירטון הזה ותקשיב למה שמורנו ומנהיגנו הדגול אומר

אני כן מתכוון לשבור שיא
נשבר לי מדל פחמימה... אני לא מצליח לאכול ויש לי פה תגובות עושים ממני אנורקס

עכשיו אני טוחן אוראו שוקולד לבן קינדר בוואנו

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית