הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיה בדדליפט

• פותח/ת השרשור MCMXIII
  • פורסם בתאריך

MCMXIII

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
התחלתי לא מזמן חדר כושר והתחלתי בתוכנית SS ויש לי בעיה,אני מאז ומתמיד הייתי הולך כפוף(אין לי עקמת) ובגלל זה אני לא מצליח לבצע את הדדליפט כי אני לא מצליח לשמור על גב ישר,מה אני יכול לעשות

לא יודע איך קשור לזה שאתה הולך כפוף לזה שאתה לא מצליח לישר את הגב בכלל הייתי ממליץ לך קודם לבדוק את זה אצל אורטופד ואם הוא יאשר שהכל תקין אצלך הייתי ממליץ לך קצת יותר ללמוד את הטכניקה וללמוד את התרגיל כי הוא תרגיל הכי בסיסי שיש והטכניקה שלו מאוד מאוד חשובה כדי לא לפגוע בעצמך, בהצלחה

• פותח/ת השרשור
לא יודע איך קשור לזה שאתה הולך כפוף לזה שאתה לא מצליח לישר את הגב בכלל הייתי ממליץ לך קודם לבדוק את זה אצל אורטופד ואם הוא יאשר שהכל תקין אצלך הייתי ממליץ לך קצת יותר ללמוד את הטכניקה וללמוד את התרגיל כי הוא תרגיל הכי בסיסי שיש והטכניקה שלו מאוד מאוד חשובה כדי לא לפגוע בעצמך, בהצלחה
הייתי לפני כמה שנים אצל רופא לא זוכר איזה והוא אמר לי שאין לי עקמת ולעבוד על שרירים הבעיה שלא זוכר איזה

ממליץ בחום לעלות סרטון טכניקה כדי שאנשים יוכלו לעזור לך יותר (יכולים להיות הרבה סיבות). אין קשר בין ההליכה לך לזה שאתה לא מצליח ליישר גב.

חשוב להתאים את התכניקה למגבלות הגוף שלך! מציע גם להתיעץ עם פיזיוטרפיסת. לי מאוד אזר גם סקוואט וגם בדדליפט.

גם אני בעל עקמת קטנה שלא ניתנת לתיקון משהו שפשוט ככה המבנה גוף
חשוב מאוד שתבצע את זה בהתחלה בלי משקל או אפילו עם 2.5 קילו בכל צד ותמיד תמיד לפחות בפעמיים הראשונות שיהיה מישהו שעומד מצידך ומעיר לך על הגב כן ישר לא ישר
סקוואט ודד ליפט הכול זה טכניקה לי זה לא מפריע אין סיבה שלך זה יפריע

חשוב מאוד שתבצע את זה בהתחלה בלי משקל או אפילו עם 2.5 קילו בכל צד ותמיד תמיד לפחות בפעמיים הראשונות שיהיה מישהו שעומד מצידך ומעיר לך על הגב כן ישר לא ישר
סקוואט ודד ליפט הכול זה טכניקה לי זה לא מפריע אין סיבה שלך זה יפריע

חשוב מאוד לבצע את התרגילים האלה בטכניקה נכונה כי אם אתה עושה עם טכניקה לא נכונה כשתגיע למשקלים גבוהים אתה מסתכן בפציעה...

אפשר לעשות דדליפט עם קיפוזיס(קרא מה זה בויקיפדיה), הגב לא יהיה ישר(למעלה) כי הוא קיפוטי וזה בסדר אם זה המצב
אם הוא סתם עקום תלמד לכווץ אותו

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אפשר לעשות דדליפט עם קיפוזיס(קרא מה זה בויקיפדיה), הגב לא יהיה ישר(למעלה) כי הוא קיפוטי וזה בסדר
אז עם הגב העליון לא ישר וכל השאר ישר זה בסדר?אני אעשה סרטון גם ויצלם אבל רק בשביל הידע

בכללי אני הייתי מפסיק עכשיו לעשות דדליפט זה יכול לפגוע לך בגב אם אתה חושב שאתה לא עושה טוב ויהיה לך כאבים עצומים.
מה שאני ממליץ לך זה לקחת מאמן אישי לשבוע שבועיים שילמד אותך את הטכניקה הנכונה ורק אז תתחיל לעבוד כמו שצריך

Back
למעלה תחתית