הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה | ירדתי במשקל ולא מבין מאיפה זה ירד

GetLeanBrah

משתמש מתחיל
14
2
נק' מוניטין:
2
14
2
אהלן , אני מתאמן 3-4 פעמים בשבוע STREET WORKOUT עם משקלים עליי באיזור ה10 חודשים , התחלתי שמנמן וחיטבתי את הגוף והגעתי לתוצאות יפות , שקלתי בערך 65-66 על 7-8% שומן וזה היה נראה מעולה , המשכתי לאכול כרגיל , להגיע כל יום ל120-130 גרם חלבון ולהתאמן כמובן כל הזמן באותה אינסטנסיביות ואפילו האימונים גדלו , התעצמו והתחזקו , ובכל זאת ירדתי משמעותית במשקל לאורך זמן בלי לשים לב (הסיבה שלא שמתי לב היא העובדה שחשבתי שאולי זו בעיה במשקל / נוזלים או שטויות כאלה אז המשכתי לעשות הכל כרגיל) בעיקרון המטרה העיקרית הייתה מאזן נייטרלי על דל פחמימה יחסית ועם המון המון חלבון כי רציתי לשמור על הקיים עד החורף ובחורף להתחיל מסה מפחידה (ישלי גוף פיט , אנלא ענק או משהו אבל זה נראה טוב כרגע לדעתי) עכשיו ירדתי למשקל 61.5 בערך שזה משמעותי רצח במשקלים האלה , ולפי מה שהבנתי ייתכן וירדתי במסת שריר מה שאומר שעליתי באחוזי שומן , אני לא מרגיש שקטנתי כי גודל מסת השריר נראה אותו דבר , מצד שני אני גם לא מרגיש שהתחטבתי כי האחוז שומן נראה אותו דבר והריבועים לא יותר בולטים פתאום וההפרדות הם אותם הפרדות בקיצור הכל נראה בול אותו דבר .. ואין שום בעיה במשקל / בשעות השקילה , הירידה שלי היא וודאית .. מה שאומר שזה היה צריך לרדת ממשהו , השאלה ממה , והשאלה האם הגיוני שהפסדתי מסת שריר עם המשכתי להתאמן הרבה ולאכול חלבון? ושאלה נוספת , האם קל יותר או קשה יותר לרדת במסת שריר ככל שהיא קטנה יותר ? כלומר האם למישהו עם גוף פיט קל או קשה יותר להפסיד מסת שריר מאשר לבאדיבילדר ענק עם המון מסת שריר שצריך לאכול כמויות גדולות בהרבה רק כדי להישאר אותו דבר ..

נערך לאחרונה:
שמע עם כל מה שאתה מספר לא נשמע הגיוני אין שום סיבה שתרד עם כל מה שרשמת פה עשית באמת ובדקת את זה אני הייתי ממליץ שוב לעשות בדיקה חוזרת ומעמיקה על כל הקריוטריונים לדעתי זה המשקל , המשקלים היום חרא באמא שלי אני הוצאתי איזה 500 שקל על משקל טוב קניתי כל פעם של 250 כזה הם אחרי חודש מתחילים לזייף ויש אופציה כזאת שירדת בשריר בגלל שלא נתת מספיק מנוחה לא אכלת מספיק.. זה רוב הסיוכים וגם העבודה שאתה עושה סטרייט זה כל הזמן תווך עבודה מאוד ארוך ולא יעיל אין גירוי לשריר אין את הבום הזה של פעם משקל כבד פעם יותר חזרות השריר מתרגל באיזשהו שלב לתרגילים האלה אבל בסך הכל ירידה של 4 קילו שריר לא הגיונית לפי דעתי אין מצב שזה הסיפור תבדוק שוב את כל הדברים אוכל שינה אימונים באיזה עצימות משקל כל הדברים האלה שוב הקפים תמונות לפני ואחרי תעשה השוואות ואם לא ראית שום דבר כזה חריג לא במשקלי עבודה לא בתמונות לא בשום דבר כזה שייזדין המשקל למי אכפת חחח

• פותח/ת השרשור
חחחחח תודה רבה אלוף , מעבר ללתת לי עצות למה ואיך לבדוק נתת לי גם מוטיבציה הלאה 😃 כיף שיש כאלה חבר'ה ! אגב , בתקופה האחרונה אחרי שנה של אימונים שכמעט ולא הייתי עושה בכלל בכלל צ'יטים ואוכל נקי ברזל קורא לי שפעם בשבועיים אני דופק יום צ'יט כזה מגעיל של יותר מידי אבל ממש יותר מידי בהגזמות ואני כן נהנה מזה בהתחלה אבל בשלב מסוים אני לא מצליח לעצור וזה כבר לא כיף .. מילא היה כיף זה היה שווה את זה , זה קורה לי מסיבות של חוסר מוטיבציה כי אני מרגיש שחיף ובגלל שכל החברים שלי אוכלים מה בזין שלהם ויש להם גנטיקה אז הם חטובים ורק אני צריך לאכול נקי אז אני פתאום מתפרע וכשאני אומר מתפרע אני מתכוון לדעתי ללהגיע לבערך 4000-5000 קלוריות ביום , עכשיו מיד כשהיום הזה נגמר אני חוזר לאכול נקי נקי לעוד שבועיים , זה קרה לי פעמיים .. עכשיו זה לא השפיע אני עדיין נראה אותו דבר , רציתי לשאול כמה זה נורא והאם זה יכל לפגוע בי ? כמובן שאני עכשיו חוזר פול מוטיבציה וזה לא יקרה שוב! אבל רק שואל לגבי העבר ועם זו תופעה נפוצה או שרק אני פסיכופת שניהיה חזר כמו איזה דוב פתאום חחחחחח , מדבר איתך על כמויות של מתוקים ושל אוכל זבל שאתה לא מתאר בכלל , אפילו אבא שלי השמן הזה לא מגיע לחצי מזה חחחחחחחח , מה אתה אומר?

שמע אני גם באותה סירה איתך חבר החברים שלי לא בילדרים או משהו אף אחד מהם לא מתקרב אלי בגודל אבל כמעט כולם מאוד חטובים ואני מאוד אוהב חיטובים נסחפים אני כרגע על 10-11% בדרך ל6-7% כבר המון זמן אני בתהליך כבר 3 שנים הייתי בסביבות ה30 % ילד מאוד שמן זה לא מוזר בכלל שאתה פיתאום רעב מת זה מייאש לישמור על תפריט דל שכולם יוצאים ואכלים לידך כמו חזירים ונשארים חטובים ואתה מתחרפן מזה שאתה צריך לישמור אין מה לעשות יש שתי אופציות או להגיד על הזין שלי אני גם אוכל כמוהם .. ואז משמין ולא נירא טוב או שאני מקבל את זה שהגוף שלי קולט שומן בצורה יותר חזקה משלהם ובכל זאת רוצה תחיטוב תפסים אהבה למקצוע אני אישית לא מתייאש אני מאוהב בזה זה כרגע כל החיים שלי וזה הדבר שאני הכי נהנה ממנו בעולם האימונים השמירה על תפריט הרעל המוטבציה הזאת לי כמעט אף פעם לא יורדת יש גם אחלה סרטוני מוטבציה ביוטיוב ממליץ בחום אני תמיד מחפש חדשים זה זורם רצח עכשיו לעייניו יום ציט מומלץ פעם ב10-14 יום אני הייתי ממליץ על צ'ט מחושב אני אוהב שהכל ידוע מראש ואז אני לא נכנס לדלימות ולפחדים האלה כמוך תאכל ביום צ'ט 300 גרם פחמימה אפשר אפילו 400 אם זורם לך וזהו לא יותר מיזה יום ציט לא אמור ליצור שינוי הוא אמר לרענן את הגוף ככה הגוף שלך לא יכנס להתקפי בולמוס וזה יתן את האפק שזה אמור לתת רעננות לגוף וחידוש המאגרים וגם מנטלית שהיום אכלתי סבבה כמו שצריך . לפגוע זה לא יכול יותר מידי אין פה איזה משהו מיוחד שאתה עושה בסך הכל בסופו של יום מה שהמראה אומרת זה מה שקובע אתה אוהב איך שאתה נירא תמשיך במה שאתה עושה רוצה שינוי תתחיל לשנות את הרגלים באוכל באימונים לפי השינוי שאתה רוצה להשיג , לגבי האם זה נפוץ יש מיליונים של אנשים שהרזו מלא ואחרי תקופה מאוד צקרה העלו כפול מיזה בידיוק מהעובדה של ההתקפי בולמוס שהגוף רוצה לפצות את עצמו על האבל שנעשה לו סך הכל אנחנו בני אדם וכהיותנו בני אדם ישלנו שתי תאבת : 1 מין 2 אוכל אלה שני הדברים שאנחנו כל הזמן מחפשים להשיג יותר מכל דבר אחר אז זה קשה מאוד להמנע מהם ולהגיד לעצמך לא אני לא אוכל וברגע שאתה מכניס את עצמך למצב של דיכואי הגוף מהתאהבה הזאת של אוכל הוא אחרי זה רוצה פיצוי אז אל תדאג זה מקרה תקין מפה בחירה שלך לספק לגוף את זה או להלחם על שלך

• פותח/ת השרשור
אוקיי אני הבטחתי לעצמי שזה לא יקרה לי שוב , הקטע הוא איך הגיוני שזה לא השפיע ? יכול להיות שזה ישפיע בעתיד כי אמרו לי שלפעמים ימים כאלה רואים תהשפעה שלהם רק אחרי שבוע שבועיים .. והאם זה היה אמור להשפיע ? עכשיו כמובן אני מתחיל מסה נקייה ולא עושה צ'יטים ביתיים יותר בחיים , רק בחוץ עם החברים , אני ממש אוהב את התחום והחזקתי כמו שור המון זמן אני לא הולך ליפול עכשיו אני רק הולך להתחזק מהטעויות האלה וללמוד מהם להמשך הדרך .. תודה חבר

שמע צ'טים עושים בחיטובים לא במסות והששפעה של זה היא גגגג ואני מגזים שבוע שאתה אמור לעלות כיאילו במשקל שזה בעצם נוזלים שאמורים לרדת תוך שבוע מקסימום אלה אם כן דפקת 10000 קלוריה באותו יום סביר להניח שזה יהיה גם שומן סך הכל תחשוב הגיונית "אכלתי יום אחד כמות נסחפת של אוכל מהרגיל " סאו ואט למי אכפת יש כאלה שחיים ככה כל יום זה לא פוגע.. אם היית אומר שהיית נכנס לגירעון של 1000 קלוריה ביום הייתי אומר לך פוגע מסוכן לעלות ככה אוכל שכל הבדקיות דם שלך תקינות אין שום חשש לכלום שגם את זה צריך לעשות אני אישית ממליץ פעם בחודש כזה בדיקות דם מקיפות להכל סך הכל תעשה מסיה נקיה 400-500 קלוריה פלוס תישן טוב תתאמן טוב לא אמורה להיות בעיה גם עם מידי פעם יש צ'ט לא קורה כלום כמו שביום אחד אתה לא יורד 5 קילו אתה גם לא עולה ביום אחד 5 קילו קח פרופרציות רק לא להסחף עם זה גם של כל יום צ'ט כי יש גם כאלה חחח בהצלחה בהמשך הדרך תן בראש

• פותח/ת השרשור
חחחחחח סבבה אוהב אותך בנאדם 😃 הייתי שמח להוסיף אותך בפייסבוק להמשיך לשאול כמה שאלות מפגרות בסגנון ;) מוזמן להוסיף :

http://www.facebook.com/OrBarakPrivate תודה מראש בחור!

תשמעו, אני מתחבר לתוכן של השיחה שלכם מאוד ובטוח שהרבה אנשים פה.
אבל בחייאת רבאק - תפסקו! בשביל מה יש מקלדת?!

Back
למעלה תחתית