נק' מוניטין:
2
- 14
- 2
אהלן , אני מתאמן 3-4 פעמים בשבוע STREET WORKOUT עם משקלים עליי באיזור ה10 חודשים , התחלתי שמנמן וחיטבתי את הגוף והגעתי לתוצאות יפות , שקלתי בערך 65-66 על 7-8% שומן וזה היה נראה מעולה , המשכתי לאכול כרגיל , להגיע כל יום ל120-130 גרם חלבון ולהתאמן כמובן כל הזמן באותה אינסטנסיביות ואפילו האימונים גדלו , התעצמו והתחזקו , ובכל זאת ירדתי משמעותית במשקל לאורך זמן בלי לשים לב (הסיבה שלא שמתי לב היא העובדה שחשבתי שאולי זו בעיה במשקל / נוזלים או שטויות כאלה אז המשכתי לעשות הכל כרגיל) בעיקרון המטרה העיקרית הייתה מאזן נייטרלי על דל פחמימה יחסית ועם המון המון חלבון כי רציתי לשמור על הקיים עד החורף ובחורף להתחיל מסה מפחידה (ישלי גוף פיט , אנלא ענק או משהו אבל זה נראה טוב כרגע לדעתי) עכשיו ירדתי למשקל 61.5 בערך שזה משמעותי רצח במשקלים האלה , ולפי מה שהבנתי ייתכן וירדתי במסת שריר מה שאומר שעליתי באחוזי שומן , אני לא מרגיש שקטנתי כי גודל מסת השריר נראה אותו דבר , מצד שני אני גם לא מרגיש שהתחטבתי כי האחוז שומן נראה אותו דבר והריבועים לא יותר בולטים פתאום וההפרדות הם אותם הפרדות בקיצור הכל נראה בול אותו דבר .. ואין שום בעיה במשקל / בשעות השקילה , הירידה שלי היא וודאית .. מה שאומר שזה היה צריך לרדת ממשהו , השאלה ממה , והשאלה האם הגיוני שהפסדתי מסת שריר עם המשכתי להתאמן הרבה ולאכול חלבון? ושאלה נוספת , האם קל יותר או קשה יותר לרדת במסת שריר ככל שהיא קטנה יותר ? כלומר האם למישהו עם גוף פיט קל או קשה יותר להפסיד מסת שריר מאשר לבאדיבילדר ענק עם המון מסת שריר שצריך לאכול כמויות גדולות בהרבה רק כדי להישאר אותו דבר ..
נערך לאחרונה: