הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון סופרים קלוריות ? לפי תפריט עובדים ? (מסה)

itsmeroko

מושעה
195
22
נק' מוניטין:
31
195
22
אני רק בחיטוב לפי תפריט

במסה מזה השטויות האלה ? למה צריך תפריט ? אני גדלתי רצח

שעבדתי AB נראה לי לא זוכר איזה תוכנית

ופשוט אכלתי הרבה אורז חזה עוף בייצים אבקת חלבון קוט'ג שיבולת שועל וקצת מקורות שומן שונים .. תאכלו נקי וזהו ..

אני רק בחיטוב לפי תפריט

במסה מזה השטויות האלה ? למה צריך תפריט ? אני גדלתי רצח

שעבדתי AB נראה לי לא זוכר איזה תוכנית

ופשוט אכלתי הרבה אורז חזה עוף בייצים אבקת חלבון קוט'ג שיבולת שועל וקצת מקורות שומן שונים .. תאכלו נקי וזהו ..
אני במסה לפי תפריט. לא תפריט מדויק שאני מודד כל גרם אבל עדיין יש לי תפריט. בלי זה אני פשוט לא מסוגל לאכול מספיק.

אני דווקא בא מהמקום ההפוך. בלי תפריט אני פשוט אוכל יותר מידיי. כל אחד ומה שמתאים לו ולגוף שלו. זה שלך עובד לאכול עפ"י הרגש, גם לאכול מספיק וגם לא לאכול יותר מידיי - לא אומר שזה בהכרח יעבוד לכל אחד. תהנה מזה.
אם אני עכשיו מתחיל לאכול ללא תפריט אז תקרה אחת משתי האופציות הבאות:
א' אני אפחד לאכול יותר מידיי ולכן לא אוכל מספיק.
ב' אני אוכל כמו בהמה טיבטית ואעלה 5 קילו שומן על קילו בודד של שריר.

זה תלוי בבן אדם..אחד שהיה שמן בעבר תמיד יחשוב שהוא רוצה לאכול עוד ועוד..וזה תמיד יהיה מהדברים ה"לא נכונים"
יש כאלה שסומכים על המזל ואוכלים לפי כמה שנראה להם. אני מעדיף לעבוד לפי תפריט

מהניסיון שלי, מסה מלוכלכת מעלה הרבה יותר מהר, פשוט הייתי דוחף לפה כל דבר בשרי לפה
מה כן, השמנתי די מהר, אז ירדתי מזה
מעדיף לעשות מסה יחסית נקייה, תפריט קבוע ואם קורה ויש אירוע \ יוצאים לאכול בחוץ
אני פשוט מוריד ארוחה עיקרית שאני מעריך שיש בה את אותו כמות חלבון-פחמימה-שומן ופשוט מחפש אלטרנטיבה דומה במסעדה
אין מה לשבור את הראש
מה כן? כמות אפסית חטיפים\שוקולדים\שתייה מתוקה\אלכוהול
אחרי הרבה זמן בלי לגעת בדברים האלה - סוג של גמילה, אתה כבר לא מרגיש צורך \ רצון להכניס אותם לפה, אבל פעם ב.. לא יהרוג אף אחד
קיצר, תנסה משני העולמות, תראה מה עובד בשבילך

יש חשיבות עצומה לאכול לפי תפריט מסודר במסה..
אצלי למשל יש נטייה חזקה להשמנה אז ככה אני אוכל לפי קלוריות מבוקרות ולא מפריז יותר מדי
בתפריט מסודר יש אפשרות לעקוב בצורה מושלמת אחרי הערכים שצריךך (פחמימות,חלבונים,שומנים)
וכמובן שאם אוכלים לפי תפריט מסודר ולא מופרז מבחינת קלוריות לא משמינים בצורה מופרעת ואז החיטוב הרבה יותר קל והרבה יותר קצר וזה הכי שווה את זה..
לסיכום ממליץ בחום!! לעשות תפריט מסודר ועקבי לתקופת המסה יש בזה המון יתרונות!

אני דווקא בא מהמקום ההפוך. בלי תפריט אני פשוט אוכל יותר מידיי. כל אחד ומה שמתאים לו ולגוף שלו. זה שלך עובד לאכול עפ"י הרגש, גם לאכול מספיק וגם לא לאכול יותר מידיי - לא אומר שזה בהכרח יעבוד לכל אחד. תהנה מזה.
אם אני עכשיו מתחיל לאכול ללא תפריט אז תקרה אחת משתי האופציות הבאות:
א' אני אפחד לאכול יותר מידיי ולכן לא אוכל מספיק.
ב' אני אוכל כמו בהמה טיבטית ואעלה 5 קילו שומן על קילו בודד של שריר.
חחח אתה לא לבד

אני שקלתי 60 קילו על 1.80 ולא עליתי במשקל כמה חודשים (ומדדתי כל גרם שנכנס לי לגוף)
ביום שבו הפסקתי לספור קלוריות וגרם חלבון וכו' עליתי במשקל והמשקלים עלו (מאוד)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית