הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הרגלי שינה הפוכים

• פותח/ת השרשור lbob11
  • פורסם בתאריך

lbob11

משתמש מתחיל
280
53
נק' מוניטין:
158
280
53
אהלן חברים
בחודשיים האחרונים יוצא לי לישון 8-9 שעות משש בבוקר עד שתיים שלוש בצהרים . (משמרות לילה ועניינים אישיים )
רציתי לדעת אם שינה ביום(שעות כמו שציינתי) במקום שינה נורמטיבית שמתחילה לדוגמה ב 23:00 עד 7 בבוקר גורעת מיתרונות השינה .

שמע אני לא יודע למה זה ככה , צריך לברר את זה, אבל אני כן יודע שזה משנה ושינה שמתחילה 6 -15:00 לא מתקרבת להשתות לשינה מ23:00-7:00 , צריך לחפש למה זה משנה , מה שכן אני יודע שזה משנה בודעות ושים לב שאתה גם יותר עייף למרות שאתה ישן אותן שעות אתה לא קם רענן אתה מרוח , ואם היה אפשר היית נישאר לישון עוד כמה שעות טובות

יש בזה משהוא שקשור להפרשת הורמונים (תהליך שקורה בשעות הלילה במידה ואתה יושן).. חכה לתשובה יותר מפורטת בנושא אבל תדע שיש הבדל

בעיקרון אם אתה מצליח להכנס לשלב השינה העמוקה \ ישן בחושך מוחלט. יש מצב שאתה מוציא מהשינה את המירב.

ממה שאני יודע, אם אתה ישן בשעות האלה קבוע אז הגוף שלך מתרגל שאלה השעות שינה (זתומרת לא שאתה נגיד עובד שבוע בוקר שבוע לילה) ואז אתה אמור לישון שינה עמוקה. וכמו שאמרו למעלה לגבי חושך מוחלט זה מאוד חשוב. וגם תלוי איך אתה בעצמך מרגיש אם אתה כל הזמן עייף או שאתה קם יחסית רענן מהשינה

לגוף שלך אין שעון לא מעניין אותו עם תשן ב11 בערב או ב6 בבוקר
הגוף מתרגל זתומרת שעם אתה יושן הרבה זמן בשעות האלה אז בשעות האלה השינה תיהיה הכי טובה וכל ההורמונים יופרשו כמו שצריך עם אתה יושן יום ככה יום ככה פה מתחילה הבעיה

יש מחקרים שיגידו שזה משנה ויש שיגידו שלא.
אני חושב שמה שחשוב זה ההרגשה האישית של כל אחד, אם אתה לא מרגיש עייף אז הכל טוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית